הסיפור שלי .....

../images/Emo140.gifהסיפור שלי .....

ערב טוב! אז ככה הסיפור שלי מתחיל למעשה כשפגשתי בחור נחמד בצ'ט. היינו מצוטטים יחד כמעט כל יום. מצאנו הרבה דברים דומים בשניינו - או כפי שהוא מכנה זאת ...נפשות תאומות. אני בחורה צעירה אמא לשניים ואשה שאוהבת את בעלה! גם הוא נשוי, אבא לשניים ואשה. שניינו נשואים הרבה זמן, מבינים וחושבים אותו הדבר. אז כפי שסיפרתי נפגשנו בצט באקראי, אפילו התחלנו לא כ"כ טוב, לאחר כמה שיחות נעימות בצט החלפנו בניינו את כתובת המייל, ככה יכולנו להעביר מסרים אחד לשניה..... הוא מבחינתו חיפש מישהי לסטוץ, אני חיפשתי מישהו לצוטט איתו (עיניין האינטרנט היה חדש לי וההתלהבות מהצטים...). לאחר תקופה של בערך חודש +החלפנו מספרי טלפון ופה למעשה מתחיל הסיפור . הבחור נשמע חמוד מאוד, אינטילגנט ורציני (כלומר לא ילד, לא ערבי וכו,..) ואני שואלת את עצמי למה בעצם אנחנו עברנו גם לטלפון? וגם ידעתי את התשובה.... הסקרנות הורגת אותי! לאחר שיחות אינטנסיביות בטלפון, בצט במיילים וכל דרך אפשרית...היינו חייבים להפגש, ואכן נפגשנו! היינו יחד שתינו ושוחחנו. וכפי שרמז שרוצה סקס, הבין שלא יקבל זאת ממני...בפגישה שהתקיימה. אני הגעתי לפגישה בלי שום כוונה לבגוד בבעלי אני מאושרת ואוהבת אותו ... בתום הפגישה כל אחד נסע לדרכו ..... ואופס לא יאמן אבל זה קרה לי , אני האשה שכ"כ אוהבת את בעלה חושקת במישהו נוסף!!!! ובפגישתנו השניה אכן זה קרה.......שכבנו !!!! עם הרבה עוצמות , בישנות וגם מעצורים ...... אבל ידענו שניינו שזה רק לסקס ולא מתכוונים לערב רגשות ...שניינו בעלי משפחה!!!!!!!!!!!!!!! היום בערך שמונה חודשים אנחנו יחד , ואני האשה האוהבת אמא , מוצאת את עצמי מנהלת רומן , אבל לא סתם רומן !!! אלא רומן שמלא באהבה וברגשות !! כן , שניינו ערבנו רגשות , אני אוהבת אותו - מאוד מבלי לשים לב , התאהבנו ..... והכל קרה לי בגלל הסקרנות של הצטים..... אני חושבת עליו כל היום, ואפילו קצת מקנאה כששוכב עם אישתו.... אני פשוט אוהבת אותו .... זהו להיום בעלי צריך לבוא .... תודה שקראתם , לילה טוב ממני אמא ואשה אוהבת (שני גברים)

נֶטַע

New member
הכל באשמתך!!!

זה שאת אוהבת אותו כרגע מאוד ויש לך רגשות כלפיו,זה פשוט משום שהיסכמת כ"כ מהר למגע בינכם. את הדיסה שבישלת - תאכלי!!!

טאKילה

New member
נטע ,,רגע..

ואם היא היתה מסכימה אחרי הרבה זמן,הרגשות היו פחות גדולים???? עוד דבר האישה לא ביקשה לתת לך או למי מאיתנו לאכול את הדייסה שהיא בישלה. אז בבקשה אל תהפכי לשופטת. יום נעים..

אין אשמים!!

היי נטע! ישנו משפט שאומר שבאהבה לא מחפשים מי צודק ומי טועה. לכן נטע גם בעיניין הזה - שלי אין אשמים . הדבר קרה, אני לא צפיתי אותו. אני עדיין לא חושבת שאני טועה , ואף טוענת שבלב שלנו יש כ"כ הרבה מקום שניתן לאהוב בו זמנית כמה אנשים יחד! נטע - לגבי הדיסה שבישלתי ....
תאמיני לי אני אוכלת אותה לאט לאט, ומתפללת שלא תגמר לי , היא כ"כ טעימה - כשיודעים לאכול אותה נכון . לילה טוב !!

PHBUEH

New member
מבינה לליבך

אני יודעת מה עובר עליך אני בתיחלת קשר עם בחור וחוששת לעשות את הדעת הבאה החששות הם גדולים והתשוקה גדולה גם היא

SmellyOne

New member
כמה דברים צרמו לי..

"הבחור נשמע חמוד מאוד, אינטילגנט ורציני (כלומר לא ילד, לא ערבי וכו,..)" הההה!!! עצוב לשמוע שזה ככה. אם חיפשת מישהו לצוטט איתו איפה בדיוק הבעיה בזה שהוא ערבי?!? כל הערבים טיפשים? מכוערים? מחבלים? מצטערת שאני בכלל מגיבה לזה, למרות שזה לא הנושא, פשוט אני ממש שונאת גזענות ולא יכולתי להתעלם מזה.. ועוד דבר.. את אומרת שבאת לפגישה בלי שום כוונה לבגוד בבעלך.. אז אני שואלת אותך רגע... כשהגעת לפגישה, ואני מניחה שבעלך לא ידע עליה, לא הרגשת שוווםםם רגש אשמה או שום סוג של בגידה בבעלך? כי לפי דעתי לא רק סקס נחשב לבגידה, אבל זאת אני. בכל מקרה אני לא אשפוט אותך על הרומן שאת מנהלת כי אני לא חושבת שאני מספיק גדולה או מנוסה כדי להגיב על זה.. מה שכן.. את צריכה להבין שמתישהו זה יתגלה וכשזה יתגלה זה בכלל לא יהיה נעים. תהני.

שום גזענות!

ערב טוב !אני ממש לא רציתי להשמע גזענית !!!! ואם נשמעתי כך אני מתנצלת!!!!!!!!!!!!!! אבל בעקבות כמה מקרים שהיו, חובתי להזהר בל נשכח שאני אמא !!!! וגם בלי קשר לזה כן - היו מקרים ואני לא מעוניינת להכנס לסטיסטיקה ..... בכל אופן אכן היו לי רגשות אשם, אבל ....זה עבר. אני כולי תקווה שזה לא יתגלה, לפחות עושה זאת בזהירות (מקווה)

SmellyOne

New member
הממ..

שוב הוכחת שאת נשמעת גזענית.. מחובתך להיזהר מפני ערבים כי את אמא? בינתיים את נהנית משני העולמות - קשר נישואין יציב, בעל אוהב, בית לחזור אליו, ילדים וכו' ומצד שני את הריגוש שברומן, קשר מסוג אחר, סקס וכו'... את באמת חושבת שזה יוכל להחזיק עוד הרבה זמן? שיהיה בזהירות.

למעלה