הסכמ"ש השבועי שלנו

Music4Life

New member
../images/Emo140.gif הסכמ"ש השבועי שלנו ../images/Emo140.gif

היום יום חמישי, ולא ראיתי שיש סכמ"ש שבועי, אז החלטתי פעם ראשונה לקחת את היוזמה ולשים אותו כאן בשבילכם.
מקווה שאין עם זה בעיה..... לקחתי את הסכמ"ש הנהדר שנני בני
עשתה בשבילנו בפעם הקודמת והעתקתי...כי היו שם גם כמה שאלות חדשות, רק ששיניתי מעט. שיהיה לנו סופ"ש מעולה ומדהים, מלא במוסיקה
הכי טובה שיש ובהמון אושר .
שיר השבוע שלכם של מירי:
שיר השבוע שלכם לא של מירי:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו רע שקרה לכם השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא :
ציטוט השבוע:
פליקס/תמונת השבוע:
האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה?
והנוספים...: 3 דברים שתמיד פק"ל יש לי בתיק : שיר אחרון ששמעתי היום : מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה : איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה" ? למי אני רוצה להעניק לב השבוע? איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום :

Music4Life

New member
אופס!

כי בכווונה, עברתי כמה דפים אחורה, 1 או 2, וראיתי שכל פעם שפתחתן לפני התאריך, זה יצא על יום חמישי...
סורי .

veredmp

New member
אפשר לפתוח חמישי בלילה

אבל בד"כ פותחים בשישי בבוקר

מסכמת....

שיר השבוע שלכם של מירי: שירה,טיפה טיפה (גרסת הבלוז!) שבכל הופעה אני מתאהבת מחדש,אף אחת,באה אליכם,מה עשית וחדשות טובות... שיר השבוע שלכם לא של מירי:שיר לאסף מבול פיג'ו 92 של קרן פלס,אלבום המכתב אלבום לילות לבנים והשיר שנינו שווים של אביב גפן,ועוד המון כל מיני... משהו שעשה לכם את השבוע:וואי המון!!! נתחיל בזה שהתחילו להתייחס למה שהולך בגן ועובדים על איך לגרום לכך שיהיה אווירה יותר נחמדה.. הופעה של מירי והופעה של קרן, פגישות עם חברות,שופינג... משהו רע שקרה לכם השבוע:לפני החג קצת עצבים בעבודה,אבל יהיה בסדר:) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא :לחזור לעבודה, ימים יותר גמישים בעבודה,והכי חשוב אופטימיות:) ציטוט השבוע:יש לי הרגשה טובה הנוף חולף בלי מחשבה.. אני יודעת שעכשיו הכל פתוח זה מן רגש נבואי חכי חכי ועוד תראי וזה מרים בי את מפלס המצב רוח... :) פליקס/תמונת השבוע: האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? ראיתי ,היה מדהים מדהים מדהים מדהים:) והנוספים...: 3 דברים שתמיד פק"ל יש לי בתיק :ארנק,אייפון,רב קוו של האוטובוס,והרבה ניירות שצריכים להיות בפח ובמקום זה הם בתיק שליS: שיר אחרון ששמעתי היום : גאון-נורית גלרון... מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה :בודפשט,היתי שם לפני שנה בערך...והכי כיף בעולם,בא לי כל כך שוב... איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה" ?אומנם אני אוהבת את מירי יותר מקרן אבל מבחינת 2 השירים האלה אני מעדיפה את איתי... למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לניבה,סתם כי בא לי:) איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום :סופ"ש נעים לכל הגמדים והענקים:) (מושפעת קשות!!!)

veredmp

New member
סכמ"ש לחופש הגדול

טוב נו, לא בדיוק גדול, אבל זה החופש האחרון שלי מהעבודה עד פסח. אוי, זה נשמע רע. אני אקח חופש עוד לפני
שיר השבוע שלכם של מירי: שער הרחמים
שיר השבוע שלכם לא של מירי: קרן (אני יודעת שזה בן אדם ולא שיר, אבל אתם מבינים את כוונתי)
משהו שעשה לכם את השבוע: אפשר להתחיל את השבוע ביום שבת?
אם כן, אז הופעה של מירי ושתי הופעות של קרן יום אחרי יום.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: קרן בשוני (מישהו שם לב לאיזה דפוס פה בסכמ"ש?)
האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? שוב, אני מתייחסת לשבת כאילו היא חלק מהשבוע הזה, ולכן כן. ראיתי את מירי והיה כיף חיים. והנוספים...:
3 דברים שתמיד פק"ל יש לי בתיק: מצלמה, שפתון לחות, ארנק
שיר אחרון ששמעתי היום: רק קמתי, עוד לא שמעתי כלום. לכבודך פתחתי גלגלצ ומתנגן "אישה מהשמים"
מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה: ניו-יורק, ארה"ב. כי מעולם לא הייתי. ולונדון, בריטניה. כי אני תמיד רוצה לבקר בלונדון....
איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה"? הממממממ איתי בעיבוד של ההופעה האחרונה.
למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לכל מי שהשתתף במשחק הגמד והענק. כמו שאמרתי כבר קודם, כולם כל כך השקיעו ושמו מתנות מהממות. ולשלומי, שלמרות שלא הפסיק לרדת עלי לאחרונה, אני יודעת שבפנים, עמוק עמוק עמוק (עמוק) הוא כן מחבב אותי. אולי....
איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום: שיהיה סופ"ש מעולה! תהנו ותבלו ואל תשכחו לחגור גם מאחור!

Music4Life

New member
../images/Emo25.gif הסכמ"ש שלי ../images/Emo25.gif

שיר השבוע שלכם של מירי:
מה אבחר היום? אני אוהבת את כל האלבום, די לבקש ממני לבחור אחד, לא רוצה!
אני בוחרת בכל האלבום של "חדשות טובות"
שיר השבוע שלכם לא של מירי:
קרנונה - "מבול"...התאהבתי בשיר
ובעוד כמה מצומצמים...נראה מה יהיה הלאה.... משהו שעשה לכם את השבוע:
הממ האמת הדבר האחרון שממש שמח-ריגש אותי היה לפני יומיים לפגוש את קרן פלס בפעם הראשונה, היא מ-ז-ה מתוקה...היה כיף של ממש
משהו רע שקרה לכם השבוע:
לא לא היה משהו רע ...ב"ה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא :
לא שבוע הבא, אבל אני מחכה להופעה של מירי אהובתיייי ב18 לחודש בטירוף. התמכרות...לא הספיק לי בשוני. בא לי הופעה!!!!! ציטוט השבוע:
אין לי ראש למילים ארוכות, ואתה מן מילה ארוכה שכזאת...........
פליקס/תמונת השבוע:
נההה.... האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה?
לא...בא לי בטירוף אבל מה לעשות, יש חיים, יש לו"ח זמנים ואי אפשר לראות אותה מתי שמתחשק...עוד17 יום
והנוספים...: 3 דברים שתמיד פק"ל יש לי בתיק :
ארנק, מסרק, ליפסטיק, ופלאפון . שיר אחרון ששמעתי היום :
"מבול" של קרנונה פלס מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה :
נו יורקקקקקקקקק!!!! נו מה חשבתם? מטורפת נו יורק שכמוני...אבל חוצמזה הממ גרמניה. מי שיודע למה - יודע.
איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה" ?
"נטלי" של מירי ....ול-א בגלל שזאת מיריל'ה, אני לא מורעלת, פשוט כי אני אוהבת ת'שיר יותר, את הקצב ... למי אני רוצה להעניק לב השבוע?
לב ל : תום המהממת שלי, שלומי (על המשחק), ולגמדה המדהימה מדהימה שלי - רביד
כפרות עלייך!!! איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום :
מאחלת לכולם שיהיה לכם סוף שבוע מקסים מקסים מקסים...
תהנו איפה שלא תהיו ומה שלא תעשו!
שבת שלום!

ady18

Well-known member
מסכמת

מפלס מצב הרוח -מירי מסיקה שיר השבוע לא של מירי- נחל התנינים- חווה אלברשטיין משהו שעשה את השבוע- ההופעה של מירי,הופעה של הראל סקעת ובילוי עם חברים וסרט משהו רע- שוב הרגשתי קצת פחות טוב משהו שמצפים לו-שופינג,יום הולדת לידיד טוב 3 דברים:ארנק פלאפון,בקבוק מים שיר אחרון-נעמיד פני יתומים יהודית רביץ נטלי לשלומי על המשחק הגמד והענק

NaniBani

New member
יום א', חדשות ערוץ 22, כתבה על מירי, זה נכון?

לפי מה ששמעתי..?

מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם של מירי: הוכחה
, שמעתי אותו המון השבוע
שיר השבוע שלכם לא של מירי: מה כבר נשאר לקחת ובעצם כל הדיסק החדש שעדיין אני שומעת בלופים..חח
משהו שעשה לכם את השבוע: טיולים בירושלים ובתל אביב, חברות, ובעיקר חופש!
משהו רע שקרה לכם השבוע: היה לי מאוד עצוב לשמוע על רומינה יאן... מאוד מוזר לי שהיא מתה ככה פתאום...
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא : קרן בשוני, איזה כיף!!!
האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? לא, אני חייבת הופעה מתישהו..!!
והנוספים...: 3 דברים שתמיד פק"ל יש לי בתיק : ארנק, שפתון ופלאפון... שיר אחרון ששמעתי היום : בקיץ הזה תלבשי לבן
היה עכשיו את התוכנית של מרינה וחיים בערוץ 2 מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה : שוויץ..מתגעגעת לארץ הכי יפה שראיתי.... איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה" ? תלוי
אם בגרסת דיסקים אז נטלי, ואם בגרסת הופעה איתי...הביצוע המחודש הורס!!
למי אני רוצה להעניק לב השבוע?
לכל מי שרוצה לקחת אותו...חחח איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום : שיהיה סופ"ש רגוע וכייפי, תנצלו את מעט החופש האחרון שנשאר...חח

NaniBani

New member
מסכמת ../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלכם של מירי: התזמורת נגנה, אם זאת האהבה שלך שיר השבוע שלכם לא של מירי: אורח בעולם, אלייך שר, הצפון הפורח משהו שעשה לכם את השבוע: הבנאדם שאני אוהבת קיבל החלטה מאוד משמעותית, אני *כרגע* לא משתפת... :) , אבל זה מאוד משמח. + ההופעה של קרן בזאפה!+ טיול סוכות האדיר מהצופים! משהו רע שקרה לכם השבוע: לא עולה לי משהו לראש.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא : לא מצפה... אבל יום ראשון יש אזכרה ל-3 אנשים שנהרגו בתאונת דרכים , שהכרתי. :( ציטוט השבוע: "קרן תעשי לי ילד!" - "איך אני אעשה לך ילד?! יש לך זרע?! לא. גם לי אין! מה, לא למדת ביולוגיה!?!"
פליקס/תמונת השבוע: אין כרגע.. האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? לא ראיתי והנוספים...: 3 דברים שתמיד פק"ל יש לי בתיק : חוט דנטלי, מסטיק, אייפוד שיר אחרון ששמעתי היום : אורח בעולם - בועז מעודה מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה : איטליה, כי זה מקום סקסי
איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה" ? תלוי במצברוח!
למי אני רוצה להעניק לב השבוע? למירב , לורד ולרביד, ובעצם לכל הפורום, אני במצברוח ממש מאוהב היום, אז נצלו את זה חחחחח..
איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום : תהנו מהסופ"ש הזה ותנצלו אותו, כי יום ראשון חוזרים לשגרה...

מסכמת

שיר השבוע שלכם של מירי:חדשות טובות/ככה זה שיר השבוע שלכם לא של מירי:כל מיני שירים של קרן פלס משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה יום אחרי יום של קרן פלס וכמובן ההופעה בשבת של מירי בשוני משהו רע שקרה לכם השבוע:חופש קצר מדי (עבדתי בקייטנה) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא :הופעה בשבת של קרן בשוני ציטוט השבוע:אני לא מאמינה שאת כלה טרייה פליקס/תמונת השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=LL2AFeZnD5g האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? אם ניתן להחשיב את יום שבת כהשבוע- אז כן והנוספים...: 3 דברים שתמיד פק"ל יש לי בתיק :קרם ידים, שפתון לובלו,אקמול שיר אחרון ששמעתי היום :בגנך- בציר 76 מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה :אווו זה מתאים להתלבטות של לאן ניסע לירח דבש- תאילנד / ארצות הברית - בשניהם לא היינו איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה" ?איתי אבל בעיבוד החדש של ההופעות של קרן למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לתום
- היית גמדה מקסימה איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום סוף שבוע נעים

נעהירחק

New member
../images/Emo61.gif סיכומון ../images/Emo253.gif../images/Emo253.gif

שיר השבוע שלכם של מירי: איילת חשקי שיר השבוע שלכם לא של מירי:רק את - עמיר בניון משהו שעשה לכם את השבוע:ניצחון של בית"ר(נקווה שימשיך ביום ראשון)ושני ההפסדים של הבועל ת"א והנוספים...: שיר אחרון ששמעתי היום :מאמי - אהוד בנאי מדינה שהייתי רוצה כרגע לבקר בה, ולמה דווקא אותה :אלסקה. גם קר שם וגם אין הרבה אנשים איזה שיר יותר - "איתי", קרן פלס. או "נטלי", מירי מסיקה" ? "נטלי" למי אני רוצה להעניק לב השבוע? למרות שאני לא מכירה לש ל ו מ י אני מעניקה גביע על הפרויקט המצוין שהוא העלה כאן
איחול כללי לסופ"ש לכל הפורום : תמשיכו להנות מכל מה שאתם עושים
שבוע טוב לכולם.

למעלה