הפורום הזה נועד ללמידה

smady a

New member
../images/Emo140.gifהפורום הזה נועד ללמידה

פורום זה נפתח ללמידה משותפת לעשייה משותפת מאוד חשוב לי להדגיש שמכל אחת נוכל ללמוד כל אחת יודעת משהו כל אחת התנסתה במשהו כל אחת לוקחת את הצמר לכיוונים שונים וזה בסדר להעלות אתרים מהאינטרנט של אמנים כי אם זה שם ...זה נועד לראייה. וזה בסדר להראות עבודות של אמנים אחרים כל עוד מציינים שזה מהאינטרנט או אפילו לציין את שם האמן או האתר. התנסות משותפת תהייה חשובה פה מאוד מפגשים משותפים להתנסות. הרבה מאיתנו ניסינו ללבד תיקים ועוד מיני פריטים ואפשר יחד לנסות שוב ושוב. בהצלחה לכולנו. כל מי שיש לה את הידע ולו בדבר אחד תוכל ללמד כל מי שיכולה לייעץ ועוד מוזמנת לכאן. וכמובן שנשמח מאוד מאוד לקבל את עזרת המאסטריות בליבוד.

smady a

New member
??מי מרימה את הכפפה ומכינה סדנא

וירטואלית לאנשי הצפון. אנשים גם פה צריכה להיות רוח של נתינה ואהבה. מי מוכנה להכין סדנא וירטואלית שנעלה פה לאנשי הצפון. .

פיקפאו

New member
אני גרה בכרמיאל ואחרי כזה שבוע קשה

ומי יודע מה עוד מחכה לנו אשמח מאוד אם תעשו סדנה וירטואלית ותסבירו איך עושים את הגמדים והבובות המלובדות. אני באמת אשמח מאוד על סדנה כזו.

aliner

New member
פיקאפו, ליבי איתך, אבל...

להכין גמד או בובה לוקח בסביבות 3 שעות עבודה (מנסיון). אין שום סיכוי להעלות סדנה וירטואלית כזו. צריך לבחון את העבודה בצורה תלת מימדית (דהיינו מכל צידיה) ואני ממש לא מבינה איך אפשר להכין סדנה כזו וירטואלית. מאחלת לכם שם בצפון שקט ורגיעה כמה שיותר מהר!!!!

smady a

New member
פיקפאו ליבי אתך ממי.כולי תקווה

שהסיוט הזה יגמר במהרה. ותשובו לחיים טובים ורגועים.

פיקפאו

New member
שלום אור תודה על דאגתך, נסעתי עם

הילדים והנכדים לסוף שבוע לצימר בחוף דור. גם הילדים שלנו צפוניים ואנחנו נחים קצת בילי אזעקות. הבוקר היו 4 נפילות בכרמיאל. ופעם ראשונה שאנחנו לא צריכים להיכנס לחדר המוגן.

nukke

New member
וזה בסדר להעלות אתרים מהאינטרנט של

של אמנים כי אם זה שם ...זה נועד לראייה" אז זהו, שזה נועד לראיה. לראיה בלבד. לא להורדה. לא לשיתוף. לראיה באתר עצמו. לאמן יש זכויות יוצרים הן על עבודתו והן על התמונה. כל מי שלוחץ על הכפתור הימני ושומר את העבודה ללא רשות מפורשת בכתב מהאמן עובר על חוקי זכויות יוצרים (שנוסחם לא שונה בהרבה ממדינה למדינה). כן, זאת עבירה על החוק ויתרה מכך - זה זלזול והתלכלכות. אני מרגישה לא נוח לראות את התמונות של "הצעיפים המהממים שמצאתן באינטרנט". לצעיפים האלה יש בית ואתר. רוצות לשתף? תעלו לינק. זה מכובד, מועיל לאמן (כניסות לאתר שעשויות להוביל גם לתמיכה כלכלית הן ע"י קניה והן ע"י פרסומות גוגל וכיוב') וממקם את העבודה עצמה בקונטקסט בה היא נועדה להיות. את היצירות שאני מעלה לאינטרנט אני מקפידה להחתים/ להכתים, כדי שאם למישהו תהיה החוצפה או חוסר המודעות להעלות יצירה שלי ללא רשות, הגניבה תהיה ברורה לכולם. לעיתים אני מארחת אמנים אחרים בבלוג שלי, וזאת אך ורק בהסכמתם בכתב. אני בטוחה שהפרות חויק זכויות היוצרים בפורום הזה נעשות בתום לב, אבל אני מקווה שעכשיו זה קצת יותר ברור http://www.lisavollrath.com/pages/26 -> מאמר תמציתי אודות זכויות יוצרים.

למעלה