הפורום חי ?

איבגי1

New member
../images/Emo140.gif הפורום חי ?

כל הכבוד לנו, נמשיך ככה
ייאללה שרשור הכרות שוב: שם: גיל: מקום מגורים: שיר הכי הכי שאתם אוהבים של הנרי וניקה: תמונה:

איבגי1

New member
אני אתחיל ../images/Emo3.gif

איבגי 22 לוד Naked in the wind על המסך שלי Airport

Mavet Kliny

New member
אני =]

שם: כריס גיל: 20 מקום מגורים: ר"ג שיר הכי הכי שאתם אוהבים של הנרי וניקה: ANYBODY BUT ME תמונה: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

E l i a l o N

New member
כריייייס, תודה על התשובה על השאלות../images/Emo70.gif

הקול שלנו בנוגע להנהלה הולך היישר אליך! הפורום פורח...

CHRISS

New member
חחחח תודה נשמה

חוץ מזה שיש לציין שבלי שלומי אולי המצב היה יותר גרוע .. הוא הרבה אחראי לכך

Ben Love Nikka

New member
ננענעע

שם: בן גיל: 18 מקום מגורים: ת"א שיר הכי הכי שאתם אוהבים של הנרי וניקה: See me now , Naked in the wind , Enybody but me , על המסך שלי ( בקיצר הכל.. חח )

רפי רף

New member
גם אני רוצה ^^

שם: רפי גיל: 19 מקום מגורים: אבן יהודה שיר הכי הכי שאתם אוהבים של הנרי וניקה: Finally תמונה: http://eliad.org/uploads/1212913409.jpg (במידה והלינק לא עובד אז תכנסו דרך פה: http://eliad.org/uploads/1212913409.jpg ) =]

E l i a l o N

New member
עכשיו אנחנו.....

שם: אליעזר ואלון. גיל:16 ויום.
מקום מגורים:רחובות
שיר הכי הכי שאתם אוהבים של הנרי וניקה: אי אפשר לבחור...כולם יפים!
תמונה: של שריתי
המלכה...חחחח

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifטוב אנייי ../images/Emo13.gif

שם: סהר :)) או מיצי חחח גיל: בקרוב 18 מגורים: צורן שיר שהכי אוהב של הצמד: Airport למה א אחד לא שם תמונה שלו?! מעפנים

EMANUELA XD

New member
ועכשיו אני

שם: עמנואלה גיל:
מקום מגורים:תל אביב שיר הכי הכי שאתם אוהבים של הנרי וניקה: WANT VOCAL MIX תמונה:

טוב עכשיו אני

שם: שרון גיל:22 מקום מגורים:ת"א!ת"א!תל אביב!כאילו תל אביב!!!אני לא מאמין שעברתי!!!!!!קולולולוש! שיר הכי הכי שאתם אוהבים של הנרי וניקה:אא כולם?כן כולם! תמונה:לא תקבלו...אין תמונות במחשב אז לא תקבלו!

zoomout

New member
אני

שם: דימה גיל: בן 28 מגורים: חיפה שיר הכי אהוב: יש הרבה....קשה לבחור.

shlomi814

New member
ברוך הבא גם לך...

יאפ..הולך להיות חבל"ז פה...(ואפילו עדיין לא יצאו חומרים חדשים..)

zoomout

New member
אני לא חדש בפורום

אני הייתי פה מאז שהייתה קומונה,גם הייתי במפגש עם הנרי וניקה לפני שנה וחצי...פשוט אני לא כותב הרבה בגלל מחסור בזמן אבל אני משתדל להיכנס לפה הרבה להיתעדכן,גם לי אין סבלנות לחכות לדברים חדשים מהיוצר הכי מוכשר בארץ !!

למעלה