הרהורי לילה בדרך לביופסיה......

נאן

New member
../images/Emo140.gifהרהורי לילה בדרך לביופסיה......

כל הלילה לא ישנתי התהפכתי מצד לצד. קראתי את כל החומר הרפואי של אחת מתשע עברתי על כל מה שמציע לי האינטרנט.וזה לא ממש הוריד לי את רמת החרדה. וגם לא התשובה שכרגע אין תהליך תופס מקום בכבד. אבל היום אני כן התאשפזת בביח" האיטלקי בנצרת ועוברת ביופסיה בכבד. אני לא מתה מפחד מהבדיקה ואולי בעצם כן. כי אני דיי אהיה מוגבלת לכמה שעות וממילא אני והמיטה לא ממש חברות טובות עם הסירבול של היד.אני מפחדת מה ימצאו.... וזה לא הפחד מהסרטן זה פחד מהנזקים שהוא עשה...... לגלות שבגיל 39 אחרי תרופות יש חשד להתחלה של שחמת בכבד. על הטופס רשום בצורה מצחקיה טרגית קומית. לא מאלכהול ולא צהבת. מעולם לא שתיתי ולא לקחת סמים מתודה שסיגריה החזקתי מידי פעם וגם אותה הטיסו לי מהיד אחת ושתיים בגלל שלא למדתי לקחת לריאות. מין יורמית כזו ילדה חננה שמקבלת חדש לשחמת כבד. והיא לא נרקומנית ושתינית....... היא כולה חלתה בסרטן השד..... ואני אומרת לעצמי סכ עוד בדיקה בשרשרת עוד דקירה........ מה הביג דיל? מהיום והלאה אני לא יודעת ממה צריך לפחד מלקחת הכל ללב? או מלקחת הכל לכבד? והמוזיקה מתנגנת לי בראש..... אל תקח הכל לכבד אשמים הם......... (לפי על תקח הכל ללב אשמים הם ה... שלא גילו אותו בזמן לכן.....) במסע המיגע של השבוע הקרוב מחכה לי ביופסיה עם אישפוז און דה האוס ועדה של ביטוח לאומי זריקת הזלודקס המסורתית. ועידת פסגה עם האונקולוגית והכירורג להחלטה להסיר את השחלות. והכי חשובבבבבבבבבבבבבבב מופע של יוסי בנאי בעין השופט בשביל זה אני מוכנה לשרוד... צריך להיות משוגעת כדי לשרוד בעולם הבלתי שפוי שנוצר לי.... תחזיקו לי אצבעות אחזור מחר בלי נדר. ושלחו לי כוחות את חיל הפרשים של הפורום הזה.... שבת שלום לכולם נאנוש

מזי א

New member
../images/Emo140.gif

שולחת לך ים של חיזוקים שיעבור בקלות רבה ועם תשובות טובות ותמשיכי ככה, לשרוד בעולם הלא שפוי הזה ולהראות לכולם ש "קטן עליך" הכול. אז שתהיה לך אחלה שבת

שולחת לך ../images/Emo42.gif

ואת כל הכוחות להם את זקוקה לעבור את השבוע הזה. את בעצמך יודע כמה את חזקה וכמה את מסוגלת לעבור את זה. זה רק עוד צעד קטן בשבילך. עדכני אותנו איך את מרגישה
גלי

פי3ית

New member
נאנוש../images/Emo24.gif

מהצד אני יודעת מה עובר עלייך ההמתנה לתשובות אכן מתישה והחרדה מחלחלת ללא רחמים. מפה אני שולחת לך ים של חיבוקים חזקי ואימצי ואל תחששי (נשמע בנאלי) נכון? אבל אין מה לעשות רק לחשוב שיהיה טוב וב'מת ביום ראשון יוסי בנאי מחכה לך אז ווקשה קצת מיוסי זו מקדמה קטנה קבלי ממני באהבה
בלי גסויות ביצוע: יוסי בנאי מילים ולחן: ג'ורג' בראסאנס גירסה עברית: דן אלמגור עוד מימי העריסה שנאתי כל מילה גסה ולא הוצאתי כלל מפי גם מילה כמו פיפי אך היום כדי להתבסס אני מוכרח להתגסס כי בלי לכלוך ובלי חוצפה אין שום קופה. בלי גסויות קשה לחיות מילה גסה זו פרנסה. בכל יום א' בוידוי אני נשבע בלב גלוי שלא אומר עוד על במה מילה גסה כמו תחת אך כשאני פתאום חושב על כל זמר שמת רעב תיכף אוסיף לחרוזים קצת עכוזים. בלי גסויות... אם פתאום אתחיל לשיר סתם על פרחים, שדה וניר תיכף אדום ומעוצבן קופץ האמרגן - די! די הוא אומר אם מוכרחים שוב לזמר פה על פרחים שיר על פרחי רחוב בלונדל מול הבורדל. בלי גסויות... כן, לו השמעתי רק שירה על אהבה זכה טהורה מזמן יכולתי לענוד אות לגיון הכבוד אך - הבוס אומר אהבה חבל זה לא מושך היום קהל ואם אהבה אז רק כזאת בין שתי זונות. בלי גסויות... האנשים המהוגנים בכל לב מאמינים כי אשלח בבוא היום ישר לגיהנום אך - הוא שברא את הבריות הוא לא נבהל מגסויות הוא כך יאמר לי, ידידי, שב על ידי. בלי גסויות... © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

זוהרה7

New member
נאן יקרה - מחזיקה לך אצבעות../images/Emo24.gif

מקווה שהביופסיה תעבור בקלות ויגלו שזה לא סרטן. בזמנו כאשר היה לי הפטיטיס B טיפלתי בעצמי עם מיץ ירוק לא יודעת אם בגלל זה או בגלל משהו אחר הבדיקות אחר כך הראו שהתגברתי מאוד יפה על הפטיטיס חושבת שלא יזיק לאף אחד מאיתנו להכניס לגוף אוכל בריא לכל שלנו מספיק קשה עם מה שיש לו להתמודד חיבוקים ובתקווה לבשורות טובות זוהרה*

נאנושה יקרה האמיצה שלנו../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שןלחת לך המון המון חיבוקים של כוח ונושאת תפילה שהכל יהיה בסדר בלי תוצאות מעצבנות. חיזקי ואימצי נאנוש ונקוה ששבוע זה שיבוא יביא רק טוב. לילה טוב יקירה, מאחלת לך שכנפי השינה הטובות יעטפו אותך הלילה ויתנו לך מרגוע. איילת האביב

מלמלה

New member
הרבה מחשבות טובות

ותקוות אני שולחת לך ואחשוב עליך כל היום ואשלח לך הרבה כוחות אופטימיות ו......

yamit23

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

אביתר27

New member
הרבה../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo57.gif

שלוחים לך מכאן הרבה כח
תרגישי טוב שיעבור לך כמה שיותר קל ונעים עם מינימום דקירות וכאבים והכי חשוב להנות במופע של יוסי בנאי
שבוע טוב וקל

למעלה