הרצאה פגאנית בינואר - שמאניזם

graciella

New member
../images/Emo140.gifהרצאה פגאנית בינואר - שמאניזם

HAPPY NEW YEAR פגאניות ופגאנים ברכות, היכונו להרצאה הבאה אשר תיערך ביום רביעי – 14 בינואר 2004 הפעם נארח את הקבוצה הפגאנית הוותיקה ביותר בארץ – "הרוח הגדולה" ביה"ס לשאמינזם ומנהלים – טרה ודב. הכרתי את טרה לפני 5 שנים, במשך הזמן השתתפתי בכמה טקסי לבנה ובטקס MID SUMMER בלתי נשכח, למדתי לכבד ולהעריך את כוח ההתמדה, העבודה, היצירה העקביות והאחדות אשר משרים טרה ודב על חברי קבוצתם. אני ממליצה בחום להגיעה למפגש ולהכיר על קצה המזלג את עבודתו של השמאן, בואו לתור בעולמות תחתונים, להציץ בחיות הטוטם שלהם, להקשיב לתופים ולחוות עולם מרגש ופראי. ההרצאה תתקיים כרגיל באכסניית בני דן רח' בני דן 44 – 46, נתחיל בדיוק בשעה 20:30. אבקש לא לאחר, האורחים מגיעים מהדרום הרחוק. אם מזג האוויר יהיה סביר (ללא גשם), נפגש לפני כן בפארק הירקון בשעה 19:00 לפטפוטים, והכרות מחודשת, לכן בבקשה אל תשכחו להביא כיבוד קל ושתייה. לפרטים נוספים כתבו אלי - [email protected] גרסיאלה

SickBar

New member
שאלה

גרסיאלה אני מאוד רוצה לבוא אבל אני בעבודה ואני יכול לסגור, הכי מוקדם, בשעה 20:00. אני לא כל כך יודע איפה המקום ואין לי מושג כמה זמן ייקח להגיע. לנסות לבוא בכל זאת או אם אאחר לא אוכל להיכנס? המפגש נשמע לי מעניין וחבל יהיה לי לפספס. זיו

graciella

New member
אין בעיה - תבוא!!!

זיו תגיעה למפגש. גם אם תאחר כמה דקות, שווה. בני דן נמצא ממש קרוב מהחנות אם מגיעים מאבן גבירול, יורדים בגשר רגלי לרח' בני דן.

Raidho

New member
כמה שאלות...

קודם כל פיספסתי, זה עולה כסף? ואם כן אז כמה? דבר שני, מתי בערך זה יסתיים? ודבר אחרון, בתור "חבר חדש" בקהילה, אני רוצה להצטרף לישיבת הפטפוטים בשבע; איך אני אמצה אותכם ואזהה אותכם? Wassail

graciella

New member
תשובות

ברכות, 1.ההרצאות והמפגשים נערכים למען הקהילה הפגאנית בארץ ללא תמורה כספית. 2. בדרך כלל ההרצאות מסתיימות בסביבות השעה 10:00. 3. אנו נאספים לפני ההרצאה בפארק הירקון ברח' בני דן44 בין קן של הצופים לבין קן של בני עקיבא בערך מול האכסניה, באותו מקום בפארק ישנו שולחן אבן עגול, תזהה אותנו ודאי!! לכל הפגאנים המצטרפים לראשונה אנא צרו קשר איתי מייל [email protected] גרסיאלה

Rain88

New member
מישהו יכול לאמר לי

מהי תחנת הרכבת הקרובה ביותר למקום ההרצאה(המרכז/ שלום/ הגנה/ אוניברסיטה)? תודה.

למעלה