השאלון!

BRANGELINA

New member
../images/Emo140.gifהשאלון!

מתי בפעם האחרונה... אכלת? שתית? שתית משקה אלכוהולי? עישנת? שמעת מוזיקה? קנית דיסק מקורי? התנשקת? שכבת עם מישהו? היית עם מישהו שאתה אוהב? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? התקשרת למישהו? התקשרו אלייך? ישנת? היית בעיר אחרת מהעיר שלך? עשית פירסינג? קנית בגד? ראית סרט בקולנוע? הרגשת ממש יפה? אמרו לך שאתה נראה טוב? צפרו לך? התחילו איתך? חיבקת מישהו? לבשת בגד צהוב? היית בהופעה? היית בים? היית בבריכה? נסעת באוטובוס? נסעת באוטובוס לעיר אחרת? נסעת ברכבת? הרגשת בודד? בכית? צחקת? אהבת? דיברת עם מישהו על פולטיקה? היית חולה? לקחת תרופה? היית אצל קרובי משפחה? היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? קראת ספר? הכנת שעורי בית? היית בבית ספר? הקאת? היית ער כל הלילה? הרגשת שלא מבינים אותך? תהנו,תענו,ויום נעים

BRANGELINA

New member
אה ו...

נלקח מפורום אנג'לינה ג'ולי שלקחו מפורום סקרים ושאלונים שבטח לקחו את זה לפורום אחר וכו'...

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

[לא לשבור רצף] אכלת?בצוהרים שתית?עכשיו עישנת?אף פעם
שמעת מוזיקה?עכשיו קנית דיסק מקורי?לפני חודש את כנסיית השכל התקשרת למישהו?בצוהרים התקשרו אלייך?כנל ישנת?אתמול בלילה קנית בגד?אתמול! לבשת בגד צהוב?
היית בהופעה? לפני שבוע בהופעה של יהודית רביץ! היית בים?לפני כמה חודשים היית בבריכה?כנל נסעת באוטובוס?כבר כמעט שלא נוסעת באוטובוסים! נסעת באוטובוס לעיר אחרת?ממש מזמן היית אצל קרובי משפחה?היום אצל סבתא נחשב?
הכנת שעורי בית?לפני הרבה שנים -חה!
היית בבית ספר?כנל

dand22

New member
עונהה :)

מתי בפעם האחרונה... אכלת? לפני כמה דקות חח... קליק שתית? לפני כמה שעות חח שתית משקה אלכוהולי? טעמתי מזמן ונורא נגעלתי.. זה לא נחשב חח עישנת? אף פעם שמעת מוזיקה? עכשיו קנית דיסק מקורי? לפני חודשיים בערך התנשקת? הוו הרבה זמן שכבת עם מישהו? לא היית עם מישהו שאתה אוהב? אממ היום.. עם חברות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום נראה לי אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה ימים התקשרת למישהו? לפני חצי שעה התקשרו אלייך? כמה זמן לפני ישנת? אתמול? חח היית בעיר אחרת מהעיר שלך? אממ אצל המשפחה שלי בירושלים.. לפני איזה שבועיים ככה עשית פירסינג? לא עשיתי קנית בגד? לא זוכרת ראית סרט בקולנוע? לפני שבועיים גם פחות או יותר.. צ'אק ולארי.. תלכו לראות זה ממש חמוד :) הרגשת ממש יפה? ממש?.. אמממ לא זכור לי אמרו לך שאתה נראה טוב? אתמול צפרו לך? בחופש הגדול נראה לי חח התחילו איתך? אממ וואי לא זוכרת חיבקת מישהו? לפני כמה דקות.. את אמא חח לבשת בגד צהוב? איכס. לא בשנים האחרונות זה מה שבטוח.. אולי כשהייתי קטנה היית בהופעה? בזאפה של סינרגיה.. בחופש גם אני חושבת...אני אני אהיה ביום שישי :) היית בים? מזמן מאוד היית בבריכה? גם נסעת באוטובוס? לפני כמה שבועות לפתח תקווה חח נסעת באוטובוס לעיר אחרת? ^ נסעת ברכבת? ביולי הרגשת בודד? לפני כמה ימים בכית? כנ"ל צחקת? כשדיברתי בטלפון קודם אהבת? את מה?.. דיברת עם מישהו על פולטיקה? אני לא ממש מדברת על פוליטיקה... היית חולה? לא זוכרת לקחת תרופה? כשכאבה לי הבטן חח.. אדוויל. לפני כמה שבועות היית אצל קרובי משפחה? לפני שבועיים ככה היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? וואי לא ארחנו מלא זמן חח קראת ספר? אתמול הכנת שעורי בית? חחח מזמןןןן היית בבית ספר? לפני 3 שבועות חח הקאת? כשהייתי מאוד קטנה היית ער כל הלילה? ב-2005 הרגשת שלא מבינים אותך? רוב הזמן חח.. לא אממ אבל לא זכור לי משהו מהזמן האחרון האמת

מתי בפעם האחרונה, עשית משהו בשביל מישהו....?

מתי בפעם האחרונה... אכלת?לפני שעה שתית?כנ"ל שתית משקה אלכוהולי? לא שותה אלכוהול עישנת?NEVER שמעת מוזיקה?כרגע
קנית דיסק מקורי?לפני... חודש, חודש וחצי בערך התנשקת?--
שכבת עם מישהו? NEVER היית עם מישהו שאתה אוהב?היום הייתי עם המשפוחה
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול אמרת למישהו שאתה שונא אותו?--- מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול התקשרת למישהו?לפני שעתיים התקשרו אלייך?לפני שעתיים(לא עניתי ואז התקשרתי בחזרה
) ישנת?בלילה? חחח היית בעיר אחרת מהעיר שלך?היום. רופא"ש עשית פירסינג?עגילים באוזן בכתה ב' קנית בגד?לפני חודש ראית סרט בקולנוע?יום שישי הרגשת ממש יפה?---
אמרו לך שאתה נראה טוב?לפני שבועיים בערך(זכור לי) צפרו לך?יום חמישי...חחח.. נהגי משאיות התחילו איתך?---
חיבקת מישהו?היום לבשת בגד צהוב?שונאת צהוב!
נראה לי אף פעם... היית בהופעה?בקיץ... סלקום ווליום היית בים?שונאת. כנרת נחשב? אם כן אז בקיץ היית בבריכה?נראה לי איזה שנתיים לא הייתי... נסעת באוטובוס?לפני שבוע נסעת באוטובוס לעיר אחרת?לפני שבוע וקצת נסעת ברכבת?פואהה... איזה שנתיים לא נסעתי הרגשת בודד?שלשום בכית?לפני שבועיים צחקת?היום אהבת? היום דיברת עם מישהו על פולטיקה?היום היית חולה?תמיד
לקחת תרופה?נורופן נחשב? היום.. היית אצל קרובי משפחה?שבוע בערך היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? שבוע קראת ספר?היום הכנת שעורי בית?פייאאה...
היית בבית ספר?לפני סוכות הקאת?חודשיים היית ער כל הלילה?שנתיים הרגשת שלא מבינים אותך?לפני שבועיים
מצורפת בזאת תמונה מפולין... נכון יפה?

עונה ואחרכך הולכת לישון אז שיהיה לילה טוב לכם

מתי בפעם האחרונה... אכלת?ב12וחצ לילה שתית?ב1 וחצי לילה שתית משקה אלכוהולי?שבוע שעבר עישנת?רק ניסיתי ונחנקתי למוות לפניי הרבה שנים שמעת מוזיקה? עכשיו שלמה ארצי קנית דיסק מקורי?לפני שבוע וחצי אריק איינשטיין חדש התנשקת?נשיקה נשיקה?הרבה שנים שכבת עם מישהו?אף פעם היית עם מישהו שאתה אוהב? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? התקשרת למישהו?היום בערך ב5 התקשרו אלייך?ב9 הערב ישנת?היום היית בעיר אחרת מהעיר שלך?היום עשית פירסינג?אפ פעם קנית בגד?שבוע ראית סרט בקולנוע? אוגוסט הרגשת ממש יפה? אמרו לך שאתה נראה טוב? צפרו לך? התחילו איתך? חיבקת מישהו? לבשת בגד צהוב?לא אוהבת צהוב היית בהופעה?ב27.8.07 מירי מסיקה היית בים? היית בבריכה? נסעת באוטובוס? נסעת באוטובוס לעיר אחרת? נסעת ברכבת? הרגשת בודד? תמיד בכית?לפניי שבועיים צחקת?היום לפניי כמה שעות אהבת? דיברת עם מישהו על פולטיקה? היית חולה? לקחת תרופה? היית אצל קרובי משפחה? היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? קראת ספר? היום הכנת שעורי בית? היית בבית ספר? הקאת? היית ער כל הלילה? הרגשת שלא מבינים אותך? תהנו,תענו,ויום נעים

LOLI152

New member
../images/Emo6.gif

16:51 מתי בפעם האחרונה.. אכלת?לפני.. 3 שעות.. שתית? גם לפני 3 שעותXD שתית משקה אלכוהולי? ואו,לפני הרבה זמן:O עישנת? מעולם לא. שמעת מוזיקה? ברגעים אלו ממש אני שומעת.. קנית דיסק מקורי? לא מזמן! וגם יש כמה שאני עומדת לקנות בכמה ימים הקרובים! התנשקת? מזמן.. שכבת עם מישהו? מעולם לא. היית עם מישהו שאתה אוהב? מאיזה בחינה? חח כי אני נמצאת איתם רוב הזמן! XD אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בערב.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אתמול בערב (אבל בהומור.XD) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול בערב! חח:) התקשרת למישהו? לפני.. שעה בערך.. התקשרו אלייך? לפני חצי שעה.. חח ישנת? אה.. בלילה.. XD היית בעיר אחרת מהעיר שלך? ביום ראשון.. עשית פירסינג? מעולם לא קנית בגד? אוי, די ממזמן, לפני איזה חודשיים.. ראית סרט בקולנוע? מזמן:O בערך המ.. שלושה חודשים:O הרגשת ממש יפה? לפני יומייםXD אמרו לך שאתה נראה טוב? אך, מעולם לא! XD סתם המ, לא זוכרת, נדמה לי לפני יומייםXD צפרו לך? היוםXD התחילו איתך? ביום ראשון חיבקת מישהו?אתמול בערב לבשת בגד צהוב? ואו, המון זמן, אני לא בטוחה שיש לי אחד אפילו.. היית בהופעה? ב..אוגוסט.. היית בים? ואו, מזמן! ביוני נדמה לי.. היית בבריכה? גם מזמן.. ביוני.. נסעת באוטובוס? אתמולXD נסעת באוטובוס לעיר אחרת? אתמול.. (אין פה אפשרות לנסוע בתוך הישוב באוטובוסXD) נסעת ברכבת? מזמן! ואו, באיזה פורים.. הרגשת בודד? לפני שבוע.. בכית? לאחרונה, מכל שטות:O אתמול בלילה נדמה לי.. מאיזה סרט או משהו.. צחקת? אתמול, היום, תמיד! XD אהבת? תגדירו אהבתי! קשה להגיד שיש מצבים שאני לא אוהבת אף אחד.. דיברת עם מישהו על פולטיקה? אתמול בערב.. עם סבא וסבתא.. היית חולה? לפני שבוע. טחXD לקחת תרופה? לפני שבוע! XD היית אצל קרובי משפחה? ביום שישי.. היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? אתמול בערב.. לפני שיצאתי סבא וסבתא היו. קראת ספר? היום! הכנת שעורי בית? פיי.. לפני איזה שנתייםXD היית בבית ספר? שבוע שעבר. (מורי הסתדרות מלמדים. ) הקאת? המ.. לפני שבוע .. היית ער כל הלילה? אתמולXD הרגשת שלא מבינים אותך? כמעט תמיד. 16:58.

עדיב4

New member
טוב נו, כי אני אצל סבא וסבתא ומשעמם../images/Emo122.gif

אכלת? אתמול
שתית? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים
טעימה ביומולדת של אמא
עישנת? אף פעם שמעת מוזיקה? אתמול, כשעבדתי על הסולו למחול
קנית דיסק מקורי? לא זוכרת
נראה לי שבחופש.. התנשקת?
שכבת עם מישהו?
היית עם מישהו שאתה אוהב? היית כאילו חברים?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בצחוק
לפני איזה חודש..... מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
התקשרת למישהו? היום
התקשרו אלייך? אתמול ישנת? לפני שעה
היית בעיר אחרת מהעיר שלך? לפני שבוע עשית פירסינג?
קנית בגד? לא זוכרת
ראית סרט בקולנוע? לפני שבוע וקצת
הרגשת ממש יפה? הממ יום שני אמרו לך שאתה נראה טוב? לפני כמה ימים צפרו לך? חח לא זוכרת התחילו איתך? אתמול:-\ וזה לא היה כזה נחמד.. חיבקת מישהו? אתמול לבשת בגד צהוב? לא זוכרת
היית בהופעה? לפני חודש היית בים? כנ"ל היית בבריכה? כנ"ל
נסעת באוטובוס? כנ"ל
נסעת באוטובוס לעיר אחרת? נראה לי שאף פעם נסעת ברכבת? לפני איזה שנתיים, אלא אם זה כולל רכבת תחתית ואז לפני חודשיים
הרגשת בודד? לפני כמה ימים בכית? אתמול צחקת? אתמול אהבת? הווו
כל השבועיים האלו בערך
דיברת עם מישהו על פולטיקה? נראה לי שאתמול היית חולה? היום אני קצת מצוננת
לקחת תרופה? לפני שבועיים היית אצל קרובי משפחה? היום
היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? הממ לפני כמה ימים קראת ספר? אתמול(?) הכנת שעורי בית? חמישי היית בבית ספר? שישי הקאת? מלא זמן היית ער כל הלילה? בחופש
הרגשת שלא מבינים אותך? אתמול:S הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה