התנצלות והיום בתפוז

ScorpioID

New member
../images/Emo32.gif מה דעתכם על מפגש פורום בזריז?

נגיד יום שישי הזה איפשהו בטיילת תל אביב. מי בעד ומי נגד? ומי פשוט לא יכול?

קטרפי

New member
פשוט לא יכול ../images/Emo110.gif

ואני בטוח שעוד הרבה אנשים ככה. ביום שישי אין תחבורה ציבורית ורוב האנשים בפורום הזה הם עוד בגיל שצריך להתחנן להורים בשביל לקבל את ה

liontamer

New member
שישי הזה ספציצית אני גם לא יכול

אבל אני כן בעד איזה מפגש פורום אולי אפילו מפגש פורום על קורקינטים ורולר בליידים? לאון סבתא, אני בא חמוש אז אל תנסי אפילו!!

../images/Emo140.gif התנצלות והיום בתפוז

אנו מתנצלים בפני הגולשים שנפגעו בשל העלאת המוצר החדש "עולמות". אנו מבטיחים לכם שמרבית התקלות כבר טופלו, וכי הצוות הטכני עובד גם כעת על מנת לוודא שלא יחזרו. כאמור, אנו מנצלים את ההזדמנות להתנצל מטעם כל צוות תפוז אנשים על הפגיעה בגולשים בשעות הראשונות לאחר עליית המוצר. ולאירועי היום:
פרופ' דוד ניב מנהל היחידה לטיפול בכאב - המרכז הרפואי תל-אביב, נשיא האיגוד העולמי של מרפאות הכאב, והנשיא לשעבר של הפדרציה האירופית: יתארח בפורום ביקור בית הערב בשעה 18:00 מייד לאחר סיום התוכנית ביקור בית אתם מוזמנים להעלות שאלות בנושא כאב, טיפול ומניעה בשרשור שנפתח בפורום
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה".

תפוז, שמע...

עניין העולמות שלך מחורבן. לא לא...עזוב תקלות...הוא מחורבן. איזה נשנש עיצב אותו? מה זה צריך להיות? אני יודע שאף אחד לא קורא את מה שמגיבים ל"תפוז אנשים מודיע" אבל בכל זאת נורא התחשק לי לכתוב.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo32.gif נצל"ש - קיבלתי סמל ../images/Emo70.gif

זהו, עכשיו באופן רשמי עליתי לדרגת סמל באיחור של 4 ימים (ככה זה כשמשרתים עם אזרחים). היו בקבוקי מים שנשפכו עלי ועל חברתי ושבוע הבא השתיה. כולכם מוזמנים
יאלללה עוד חמישה חודשים שחרור!!

dod_basim

New member
תזהר... תזהר...

זה שלא רצו אותך בצה"ל כי רק בזזת אותו לא אומר שאתה שווה יותר.... נו כבר אני באמת כבר אזרח

למעלה