התנצלות והיום בתפוז

../images/Emo140.gif התנצלות והיום בתפוז

אנו מתנצלים בפני הגולשים שנפגעו בשל העלאת המוצר החדש "עולמות". אנו מבטיחים לכם שמרבית התקלות כבר טופלו, וכי הצוות הטכני עובד גם כעת על מנת לוודא שלא יחזרו. כאמור, אנו מנצלים את ההזדמנות להתנצל מטעם כל צוות תפוז אנשים על הפגיעה בגולשים בשעות הראשונות לאחר עליית המוצר. ולאירועי היום:
פרופ' דוד ניב מנהל היחידה לטיפול בכאב - המרכז הרפואי תל-אביב, נשיא האיגוד העולמי של מרפאות הכאב, והנשיא לשעבר של הפדרציה האירופית: יתארח בפורום ביקור בית הערב בשעה 18:00 מייד לאחר סיום התוכנית ביקור בית אתם מוזמנים להעלות שאלות בנושא כאב, טיפול ומניעה בשרשור שנפתח בפורום
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה".

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלה

מי כתב ושר במקור את AAY ולולה?... שמעתי לפניי שבוע בערך...להקה מה-80'S...שרים את AAY... ולהקה פרדית אחת ששרה את לולה..................מישהי יודעת?

DesertRose7

New member
מוזר..

כי ממה שאני יודעת וידוע גם לכל שאר העולם - טום כתב את AAY וגם ניסיתי לחפש מישהו אחר ששר את זה - אין
LOLA זה אכן חידוש שבוצע במקור על ידי ה- Kinks מי שכתב את השיר הוא Raymond Douglas Davies

Hip Hop star

New member
תודה!

וגם לי זה היה מוזר..כי גם אני יודעת שטום כתב את AAY..........:-\

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo123.gif

אבל עדיין שלי מופיע לפני שלך! *מוהאהאהאהאהאהא*

oriane0

New member
לא.. AAY לא טום כתב..

חברה שלי שמעה את זה פעם ראשונה, והיא שומעת שירים ישנים והיא מכירה את זה. לא טום רשם אותו.. זה חידוש בשביל ה.. נו.. ברח שלי השם

danirit1

New member
איך אתן מעזות..

ומסוגלות לזלזל בסגנון המוכשר של טום ולומר שהוא לא כתב את השיר המדהים הזה? בסמש היטס או טיוי היטס או טוטפ (העיתון) פשוט כולם אותו הדבר אZ אני לא זוכרת יש את המילים לשירים וכתוב למטה: WRITTEN BY TOM FLETCHER ברוררררררררררררררררר ששושי כתב אותו מה איתכן בנות? טום הוא הבן אדם האחרון שמשקר ועוד בדברים כאלה? ממש הגזמתן אני מתפלאה עליכן...מילא דני השקרן הזה במה הוא לא משקר....חח אני חולה עליו איזה שקרן ממזרי מתוק אחח

oriane0

New member
אני לא יודעת.. חברה שלי אמרה לי..

שהיא שמעה את השיר הזה שלהקה אחרת שרה.. אבל בעיקרון זה בשביל הקומיק ריליף ככה שאני לא יודעת בכלל
כי את you've got a friend זה לא שיר שלהם...

DesertRose7

New member
זה פשוט לא הגיוני

גם מה שנירית אמרה.. וגם טום בעצמו אמר שהוא כתב את זה.. וזה בדיוק העניין ששיר אחד לקומיק ריליף זה קאבר והשני מקורי

למעלה