זקוקה לעזרתכם

../images/Emo140.gifזקוקה לעזרתכם../images/Emo101.gif

אני לא משתתפת בד"כ בפורום הזה, אך אשצח לייעוץ מחבריו. סבי בן ה- 84 מתגורר בבית האבות הסעודי "בית- גלבוע" בראשל"צ. הוא לא יצא מהמקום בשנתיים האחרונות בשל מגבלות רפואיות. לאחרונה הוטב מעט מצבו, אך הוא עדיין מתקשה מאוד בהליכה. אני מעוניינת להוציאו בשבת הקרובה למסעדה/בית-קפה על חוף- הים בראשון, אך המקום חייב להיות עם חנייה וגישה נוחה (לא מדרגות). אשמח להמלצות. (גם בת- ים אפשרית לנו אם משהו מכיר שם מקום מתאים). תודה

בחוף הים בראשון על הטיילת יש את

מסעדת פרנצ'סקה , או את "פיש" אם אתם חובבי דגים , חונים בחניה של הים , אם כי בשבת קצת עמוס , ויש אפשרות להגיע לתוך המסעדה במעלית (מיועדת בדר"כ לנכים).

cobainos

New member
הממ...תשמעי דודה

חוף הים מפוצץ,מה מפוצץ,מופגז באנשים בימי שבת.אין חנייה קרובה,אין גישה,רועש,לא נח ובקיצור,חבל(על חוף הים ועל סבא שלך) אני מציע מקום או חוף אחר. ושסבך ייבדל לחיים ארוכים.

ShirShir

New member
אם זה מתאפשר לך, ממליצה על....

בית קפה "סימלי" מעל לחוף.....
הכי מומלץ - שישי בערב. לא עמוס מידי, נעים ויפה מול השקיעה.

תודה לכולכם על התשובות../images/Emo24.gif

הזמנתי לנו מקומות בפרנצ'סקה ב- 10:00 בבוקר(תחזיקו לי אצבעות שתהייה לי חניה בסמוך, אחרת הכל יתבטל
). אני מקווה שהמוני האדם יעדיפו את שעות הערב לבילוי בחוף, ויותירו אותנו לבדינו

ShirShir

New member
תעשו חיים../images/Emo20.gif ספרי לנו איך היה../images/Emo70.gif

בתאבון

cobainos

New member
החלטה מצויינת../images/Emo13.gif

בבוקר נחמד יותר,למרות שאם זה בשבת כב ב10 יהיה די מלא,אבל יהיה בסדר
האוכל בפרנצ'סקה מצויין ואתם תהנו.

איזה פורום מקסים../images/Emo24.gif גם רמת-

גניות מתקבלות פה?
היינו היום ב- 10:00 בפרנצ'סקה, וישבנו בהתחלה בתוך המסעדה, ולקינוח ביקשתי שיעבירו אותנו החוצה. מי שמכיר המרפסת שלהם ממש בקו החוף, וסבא שלי וחברתו היו מאושרים. הם כל הזמן דיברו על כך שפעם לא היו מקומות כ"כ יפים, והיו לחוצים מעלות הארוחה
העליה והירידה עם ההליכון עד למעלית וממנה לא היו קלות, אבל היינו במצב- רוח מצויין, והתגברנו בעזרת המורל הגבוה על כל הקשיים. היה נפלא, ואני שוב מבקשת להודות לכולכם על העיצות הטובות, וההתעניינות

למעלה