חברים יקרים

RomiVais

New member
../images/Emo140.gif חברים יקרים ../images/Emo140.gif

לפני הכל ברוכים הבאים לחדשים וברוכים החוזרים לאלה שנעלמו לנו קצת... וברוכים הנמצאים לאלה שלא עוזבים אותנו
לא הספקתי לקרוא הכל בימים האחרונים אבל עכשיו סיימתי לקרוא הכל וכתבתי תגובות (גם אם קצת למטה בדף...) נראה לי שהחג הלחיץ את כולם אני מקווה שלא אתכם. אצלנו ביית היה גורם משמח במיוחד וטיפה מלחיץ מצד שני... הגיע בן דוד שלי מארגנטינה וזו היתה התרגשות גדולה. כל ההכנות לכבודו הצליחו להלחיץ את אמא שלי עד כדי כך שזה השפיע עליה טיפה יותר מדי, ולפני כמה ימים היא נפלה בבית. בהתחלה חשבתי שאני מתה... כל כך הרבה זמן היא לא נפלה ולרגע חששתי שזה מצביע על משהו מעבר ללחץ של הרגע אבל עוברים הימים והיא ממש בסדר - כך שאני שמחה!!! באותו רגע שנפלה, גם הקלות היחסית שבה עזרנו לה לקום הראתה על השיפור של החודשים האחרונים, וכמו שאומרים - בכל רע יש טוב
לצערי בן דוד שלי הגיע רק ליומיים אבל ההתרגשות היתה גדולה בגלל שלא ראינו אותו 17 שנה. וכולנו מקווים שלא ייקח עוד 17 שנה להתראות שוב! אז אלה העידכונים שלי... וכמובן שלמרות שטיפה באיחור אני מאחלת לכם חג שמח במיוחד למרות שלא הכי שמח אבל חייבים להמשיך לחייך
ולקוות שיהיה בסדר מכל הלב רומי

RomiVais

New member
תודה עודדי!! ../images/Emo24.gif

מה שלומך? איך עובר החג? אתה עדיין לא ישן? פרפר לילה אמיתי אתה!!
ומיטב האיחולים רומי

אורית...2

New member
רומי ...שלא "תמותי לנו " מבהלה ../images/Emo12.gif

רומי ...יש לנו טרפצת !!!...ואנחנו נופלים, נתקלים בקירות..דלתות, משקופים, כל מה שיש לנו בדרך ...
העיקר שהיא בסדר !!! את מקסימה !!! אמרנו לך את זה כבר ???!!!...
והלוואי ולכל אמא תהיה בת כמוך ...

RomiVais

New member
תודה אוריתוש!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אני יודעת שזה חלק מהעניין ולצערי היתה תקופה שבה נאלצתי "להתרגל" אבל עכשיו הכל כל כך בסדר (טפו טפו טפו) שאני מקווה שזה רק ישתפר ולא להיפך... וכל מעידה קטנה מפחידה אותי. אבל עוברים הימים והיא מרגישה טוב - שזה הכי הכי חשוב!!! שתהיה לך שבת נפלאה והמשך חג שמח אוהבת רומי

ow

New member
../images/Emo24.gif

רומילה היקרה, אני מקווה שאמך התאוששה ומאחלת שלא יהיו יותר הרבה נפילות... אצל אבא שלי חלו הרעות..אחרי יומיים בהם התאבון חזר, הוא חזר למצב של חוסר התאבון ובגדול בקושי יש לו כוח לאחוז במברשת השיניים..לפני כמה ימים הוא היה בבדיקה אצל רופא העיניים וגילו אצלו קטרקט . ואני שואלת את עצמי מה עוד..מה עוד, ריבונו של עולם להוסיף לאבי המסכן. ובנוסף (כאילו שאין מספיק) הוא כבר לא מחזיק את עצמו ישר בכסא (למרות החגורה שקושרת אותו לכסא) ונוטה קדימה.כך שעד היום אם היה 3 שעות ישוב בכסא היום הוא כל הזמן במיטה פרט לזמני הארוחות וגם זה אין לדעת עד מתי. איך לשמור על אופטימיות ...ואני משחקת אותה עם מצב רוח טוב כשאני מדברת איתו..מעמידה פנים ש"הכל בסדר". זהו להפעם..

RomiVais

New member
אורנה יקרה!! ../images/Emo24.gif

כל כך כואב לי לקרוא... זה ממש עצוב.. אני גם לא יודעת מה להגיד שיעזור לך להרגיש טוב יותר... תהיי חזקה אי יודעת כמה שזה קשה אבל כולנו פה בשבילך!!! קבלי
ענק ממני רומי

למעלה