../images/Emo140.gif חברים יקרים ../images/Emo140.gif
לפני הכל ברוכים הבאים לחדשים וברוכים החוזרים לאלה שנעלמו לנו קצת... וברוכים הנמצאים לאלה שלא עוזבים אותנו
לא הספקתי לקרוא הכל בימים האחרונים אבל עכשיו סיימתי לקרוא הכל וכתבתי תגובות (גם אם קצת למטה בדף...) נראה לי שהחג הלחיץ את כולם אני מקווה שלא אתכם. אצלנו ביית היה גורם משמח במיוחד וטיפה מלחיץ מצד שני... הגיע בן דוד שלי מארגנטינה וזו היתה התרגשות גדולה. כל ההכנות לכבודו הצליחו להלחיץ את אמא שלי עד כדי כך שזה השפיע עליה טיפה יותר מדי, ולפני כמה ימים היא נפלה בבית. בהתחלה חשבתי שאני מתה... כל כך הרבה זמן היא לא נפלה ולרגע חששתי שזה מצביע על משהו מעבר ללחץ של הרגע אבל עוברים הימים והיא ממש בסדר - כך שאני שמחה!!! באותו רגע שנפלה, גם הקלות היחסית שבה עזרנו לה לקום הראתה על השיפור של החודשים האחרונים, וכמו שאומרים - בכל רע יש טוב
לצערי בן דוד שלי הגיע רק ליומיים אבל ההתרגשות היתה גדולה בגלל שלא ראינו אותו 17 שנה. וכולנו מקווים שלא ייקח עוד 17 שנה להתראות שוב! אז אלה העידכונים שלי... וכמובן שלמרות שטיפה באיחור אני מאחלת לכם חג שמח במיוחד למרות שלא הכי שמח אבל חייבים להמשיך לחייך
ולקוות שיהיה בסדר מכל הלב רומי
לפני הכל ברוכים הבאים לחדשים וברוכים החוזרים לאלה שנעלמו לנו קצת... וברוכים הנמצאים לאלה שלא עוזבים אותנו