חדשים

פסטיגל גיבורי על והשיר שלנו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי שמי קרין שמואלי ... רציתי להגיד שפסטיגל גיבורי על מזה יפה וגם אני הכי חולה על רן דנקר המתוק מכולם ... וגם השיר שלנו מזה יפה כאדי לכם לראות השיר שלנו ... אההה ... ומי שלא היה בפסטיגל גיבורי על אז הוא חייב ללכת לפסטיגל גיבורי על כי שמה מזה יפה ... מקווה שתכתבו ותלכו לפסטיגל גיבורי על וגם שתראו השיר שלנו ממני : קרין שמואלי

RoteMi 75

New member
חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif

וכמובן- חולה על רן דנקר
אני רותם בת 13 עוד חודש וחצי
מקווה להשתלב מהר

גולשים יקרים אתם מוזמנים לאתר שלי

על יובל אברמוביץ שמשחק עם רן בשיר שלנו את רועי בר למי שלא זוכר או יודע בכל מקרה שווה לכם ליכנס וגם לירשם ברשימת חבריםם http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=81409198231638

נצל"ש אני חדשה פה

אני מקווה להשתלב פה קוראים לי איילת אני בת 15 מאילת אני יותר אוהבת את יובל אברמוביץ ואני מתה עליו ויודעת עליו פשוט הכל ופגשתי אותו ואני מנהלת קהילה שלו ואתר וקיצר יש לי קשר טוב איתו במייל כבר איזה שלושה שנים אבל נכנסתי לפה כי אני אוהבת את השיר שלנו בכללי ואני נכנסת כמעט לכל הפרומים שיש וחוץ מיזה מי שלא יודע בלי קשר לכלום עכשיו רן ויובל חברים טובים במציאות אבל אני אוהבת גם את רן בלי שום קשר.. וזהו אז חג שמח לכולםםם

אני נוסעת יום שני הזה

אני מתה כבר לנסוע למרות שאני לא אוהבת אף אחד שמופיע שם חוץ מאושרי כהן ורן דנקר כמובן נשבעת לכם אני נוסעת רק בשבילם חח סתם אבל ספרו לי חוויות שאני ידע למה לצפות פחות או יותר בכל זאת אני באה מאילת ואין לי מושג.. זה פעם ראשונה שלי שיוצא לי לנסוע לפסטיגל =/

נועוW

New member
במילה אחת../images/Emo35.gif מ ד ה י ם../images/Emo99.gif

השקיעו חבל על הזמן
בריקודים,בשירים ובמופע עצמו

למעלה