הייי אני חדשההההההה אני שמחה שפתחו פורום לרנוש החתיך!!! =]
נ נועה לאב רן ושירי New member 30/12/05 #6 ../images/Emo24.gifהיי לכולם אני חדשה../images/Emo70.gif הייי אני חדשה..... ואני מתהההה על רן דנקר.... היום הייתי בפסטיגל וראיתי אותו וחיבקתי אותו... דברו איתי כבר... ביי ביי
../images/Emo24.gifהיי לכולם אני חדשה../images/Emo70.gif הייי אני חדשה..... ואני מתהההה על רן דנקר.... היום הייתי בפסטיגל וראיתי אותו וחיבקתי אותו... דברו איתי כבר... ביי ביי
R rg0 New member 31/12/05 #15 שלום כולםםםם!!! טוב...אני ממש חדשה בפורוםם!! אפשר להגיד שאני גם סוג של מעריצה טרייה של דנקר.. מפני שאין לי YES... ורק עכשיו השיר שלנו עלה בערוץ 22...
שלום כולםםםם!!! טוב...אני ממש חדשה בפורוםם!! אפשר להגיד שאני גם סוג של מעריצה טרייה של דנקר.. מפני שאין לי YES... ורק עכשיו השיר שלנו עלה בערוץ 22...
T TakiGirl New member 31/12/05 #18 חדשדשה../images/Emo84.gif../images/Emo90.gif שלוםשלום לכולםםם משנמע? אז אני מאי (דנקר ברור ) בת 12 מחור בצפון הארץ. גמני נדבקתי במחלת רנימאניה מקווה להנות פה! קבלו משהו שהכנתי לא לאימוץ..
חדשדשה../images/Emo84.gif../images/Emo90.gif שלוםשלום לכולםםם משנמע? אז אני מאי (דנקר ברור ) בת 12 מחור בצפון הארץ. גמני נדבקתי במחלת רנימאניה מקווה להנות פה! קבלו משהו שהכנתי לא לאימוץ..
O o0o0GalusH0o0o New member 31/12/05 #26 הייי אני חדשה פה ואני ח-ו-ל-ה על רנינוש מקווה להשתלב..! נ.ב.... אני גל בת 14 מר"ג
מ מאמיייייייייי New member 30/12/05 #7 ברוכה הבאה מאמי!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif כיף לך שראית את רנוש תהני פה!
P Princss Yaelosh New member 31/12/05 #30 ../images/Emo182.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני יעל, בת 10 וחצי ויום, (חחחחח) ואני מכרמיאל..
P Princss Yaelosh New member 31/12/05 #22 ../images/Emo182.gifברוך הבא../images/Emo70.gif עדן או טל לא ממש הבנתי