חרוזים וצבעים מה הצבע האהוב עליכם בחרוזים ??
ע עידיתוש והאוצרות New member 10/4/06 #1 ../images/Emo140.gif חרוזים וצבעים מה הצבע האהוב עליכם בחרוזים ??
W wildspirit New member 10/4/06 #2 סגולים בעיקר כחולים ורודים אדומים חומים שחורים הכל אבל בעיקר סגולים
ע עידיתוש והאוצרות New member 10/4/06 #3 מעתיקנית ../images/Emo5.gif סגולים כחולים ורודים אדומים בורדו שחור חום וירוק בסוף אבל גם גוונים מסוימים.
מעתיקנית ../images/Emo5.gif סגולים כחולים ורודים אדומים בורדו שחור חום וירוק בסוף אבל גם גוונים מסוימים.
S shooli90 New member 11/4/06 #15 צבעחים אהובים עליי אדוםםםםםםםםם בורדו סגול חציל תכלת אפרסק ירוק זית
ח חרוזית חמודית New member 10/4/06 #5 אצלי מבולבל... מאז שאני עובדת בחנות חרוזים אני נסחפת לשילובים מוזרים ופתאום מתחברת להמון צבעים חדשים. פעם אהבתי בורדו, סגול, כחולים וכו' עכשיו אני יותר עובדת עם ירוקים, ברונזה ואפרסק.
אצלי מבולבל... מאז שאני עובדת בחנות חרוזים אני נסחפת לשילובים מוזרים ופתאום מתחברת להמון צבעים חדשים. פעם אהבתי בורדו, סגול, כחולים וכו' עכשיו אני יותר עובדת עם ירוקים, ברונזה ואפרסק.
ע עידיתוש והאוצרות New member 10/4/06 #6 הזכרת לי איזה שילוב שפעם חשבתי שלא יכול להיות ביחד כתום וסגול חחחחחחחחח
Y y0y02 New member 10/4/06 #9 ממממ...הצבעים שאני אוהבת: תכלת ורוד לבן וכמובן איך לא?! אדום ושחוררררררר! חעעע וזיהווו
K kajal New member 11/4/06 #10 ברוכה המצטרפת עידית ../images/Emo140.gif ובקשר לחרוזים בד"כ אני אוהבת את הצבעים האדום והלבן ולאחרונה גיליתי את הירוקים והכחולים
ברוכה המצטרפת עידית ../images/Emo140.gif ובקשר לחרוזים בד"כ אני אוהבת את הצבעים האדום והלבן ולאחרונה גיליתי את הירוקים והכחולים
N night mistress New member 11/4/06 #16 אפשר לבחור אפקט במקום צבע? כי אני אוהבת את כל הצבעים ובלבד שיהיו מנצנצים AB..