ישמחו לעזרה במחקרים,מענה לשאלונים אנונימי

avli1

New member
שאלון- נשים עובדות בעלות ילד/ים נא עזרתכן

אני סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. אשמח אם תסכימ/י לקחת חלק במחקר זה באמצעות מענה על השאלון . השאלון אנונימי, בשום שלב אין צורך לציין שום פרט מזהה על עונה השאלון. לאחר מילוי השאלון הנתונים ייכנסו באופן אוטומטי למערכת ממוחשבת, יישארו חסויים וישמשו לצרכי מחקר זה בלבד. אין תשובות נכונות או לא נכונות, דעתך היא הקובעת. במידה ושאלון זה יגרום לך אי נוחות כלשהי תוכל/י לפרוש ממנו בכל שלב. תודה רבה על שיתוף הפעולה.

ori2511

New member
מתעניין בסיפורכן

שלום לכולן, שמי אורי, אני סטודנט לתואר שני בסוציולוגיה באוניברסיטה העברית. אני כותב עבודת תיזה על הקפאת זרע של החולה הנוטה למות ושאיבת זרע מן המת. אני מאוד מעוניין לדבר עם כל מי שקשור בצורה כזו או אחרת לנושא המורכב הזה, וכמובן רוצה לדבר איתי: - בנות זוג שביקשו לשאוב את הזרע של הבעל שנפטר - בנות זוג של מי שהקפיא את הזרע שלו לפני מותו - הורים לבן שהקפיא את זרעו לפני שמת - חולים ששקלו/שוקלים להקפיא זרע - כל מי שרוצה לשתף אותי בסיפור שלו שקשור לנושא זה כמובן שאני מחוייב לסודיות מלאה, וכמובן שאשמח להיפגש או לדבר גם עם מי שמתלבטת ועדיין לא בטוחה אם היא רוצה לשתף אותי בסיפורה. תודה רבה מראש! אורי [email protected] 054-4416520

בכמה אתם מעריכים את ההוצאות שלכם?

האם תוכלו בבקשה לענות על שאלון אנונימי קצר? תודה מראש

מי את ולמה השאלון? מהו נותן? עבור מי? אז מה

אם הוא אנונימי, תני קצת פרוט כמו שעושים כאן אחרים... בברכה, מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

הסקר נעשה במסגרת לימודיי

בקורס קבלת החלטות. העבודה מנשה לבחון את הקשר בין העלאת מחירים בין התנהגות צרכנית. ולגבי: אני סטודנטית , באוניברסיטה העברית לתואר שני מאוד אודה לעזרתכם במילוי השאלון. ככל שירבו המשיבים- כך תהינה המסקנות על סמך הממצאים קרובות יותר למציאות. ושב תודה חגית

למעלה