יש לי שאלה שאני מתלבטת לגביה

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifיש לי שאלה שאני מתלבטת לגביה

אולי יש פה בנות שמתלבטות כמוני.... אם העליתי עבודות שלי בפורום/קומונה אחרים, שאני מניחה שמרביתנו מבקרות בהם, האם זה יהיה "בסדר" או "לעניין" להעלות שוב בפורום שלנו? השאלה באה כי לפעמים הדברים חוזרים על עצמם... מה אתן אומרות? תודה רחלי

התשובה היא

שתעשי מה שנעים לך- יש אנשים שמעלים רק כאן ויש אנשים שמעלים בכמה פורומים לא הייתי רוצה להפסיד מעבודותייך רק בגלל שאני לא מסתובבת בפורומים אחרים נעמה

אני עושה לפי המצב רוח והזמן הפנוי

אני מסתובבת ב-4 פורומים (ומנהלת אחד מהם) ואין לי הרבה זמן פנוי... לפעמים אני מעלה שרשורים מלאים בפורום אחד או שניים אך לרוב מעלה בפורום אחד ומעלה קישורים לשרשור בפורומים האחרים - כך שמי שמסתקרן יכול להיכנס ולראות, ומי שכבר ראה, יכול לפסוח.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifאו קיי בנות הבנתי. עכשיו ארגיש

בנוח להעלות מה ש"נעים" כמו שנעמה אומרת
רחלי

מסכימה עם רונית שיש למצוא פתרון../images/Emo4.gif. . . גם אני פעילה בכמה פורומים וזה אכן מתיש ולוקח זמן רב . . .למרות פרגון מקסים . . .זה בא על חשבון יצירתיות . . .

hoch

New member
הפתרון יכול להיות רק להכפיל את

היממה. זה כל כך מושך שזה בא לא רק על חשבון יצירתיות. אצלי זה כבר בא על חשבון דברים אחרים.

יש לזה פתרון-האמת

אפשר להעלות בפורום אחד ובפורומים האחרים לצרף קישור אבל בפעם האחרונה שעשיתי זאת ביקשו ממני להעלות גם בפורום השני. זה לא נראה לי הגיוני...

ƒan†a

New member
או שיש עוד פתרון...

אבל את זה צריך לבדוק עם ההנהלה אם ניתן ליישום.. כשפותחים הודעה שתהיה אפשרות לבחור: לכתוב בפורום הזה לכתוב בפורומים נוספים ואז יהיה פס גלילה ויהיה אפשר לבחור

זה כבר כבד אבל למה שלא תנסי../images/Emo187.gif

לכתוב להם? מדובר בהנהלת הפורומים של תפוז.... בוינה יש בו בנות עם יוזמה שחבל"ז

למעלה