להמוזה תודה לך

ortal18

New member
../images/Emo140.gifלהמוזה תודה לך

לך המוזה תודה לך מקרב לב על כל העינויות שלך את אותו פורם שכתבתי (שבהתחלה חששתי לכתובו)את ענית לי והרגעת אותי וזה מאוד עזר לי מפני שלא ידעתי מה לעשות וכשאת מקבלת עצות ממישהו ניטרלי זה מאוד עוזר בהחלטות ובמקרה שלי זה חיי אהבה אגב אני עדיין ממשיכה לצאת איתו בסתר ומשקרת להוריי בלי סוף אני עליו לא מוותרת הייתי רוצה לכתוב להוריי מכתב שהוא יכיל את רגשותיי העמוקים כלפי אותו אחד ועד כמה רחוק אני יכולה להגיע איתו ואין בן אדם שעושה אותי יותר מאושרת ממנו אך יש בעיה גדולה שאני לא יכולה לכתוב זאת או יותר נכון להגיד שאני לא יודעת איך להתחיל מכתב כזה להמשיכו ולסיימו וכן הייתי רוצה לכתוב מילות חיזוק ואהבה לאהובי שמבין אמין ומאמין לי ועל כל האהבה שהוא מעניק לי אני קראתי הרבה דברים יפים שאת כתבת אם רק תוכלי לתת לי כיוון לגבי אותם מכתבים שאני רוצה לשלוח ואני יודה לך מאוד מאוד כי את באמת ותוכלי לעזור לי אין מעודדת ותומכת ממך אני מחכה לתגובה ממך המשך יום נפלא לבן אדם נפלא שכמוך

ה מוזה

New member
אורטל יקירתי , עצות זה קל לתת..

החלק היותר קשה הוא להפנים לסנן , את מה שמתאים מפנימים ומיישמים .. קשר מוסתר קשר שקיים בשקר הוא לא מתכונת טובה להתחלה בריאה של זוגיות ושיתוף .. ועדיין אני יכולה להבין את האילוצים ,המציאות הסובבת אותנו לא תמיד מפרגנת ומבינה וכשהמצב הוא כזה בפנינו 2 ברירות - לחיות את החיים שלנו לפי נורמות חברתיות שמכתיבות לנו את חיינו. - לחיות את החיים שלנו. פשוט כי הם שלנו. ובסופו של דבר יקירתי .."לשקר יש רגליים" הוא תמיד מתגלה ועושה נזקים לפעמים חמורים יותר מכל מה שנדמיין ...לעומת זאת כנות ופתיחות זו הדרך הקשה אך הדרך הנכונה לך לו לקשר שלכם . כתיבת מכתבים היא לתת חופש לרגש ללב ולנשמה ..לעיתים כמו ציפור שהיתה כלואה הרבה שנים בכלוב ..גם כשנפתח לה את הצוהר היא תשאר לה בתוך הכלוב ..לא תפרוש כנף ולא תעוף .. פתחי צוהר בלב תני למילים לזרום אולי בהתחלה זה לא ייצא לך בקלות אך לאחר שתתחילי ..אל תפסיקי ופתאום כל המילים שבתוכך ייצאו להן החוצה ותכתבי מכתבים שכל מילה בהן תהיה את .. כתבי מהלב .

למעלה