ליאונרדווווווווווו

שרההא

New member
../images/Emo140.gifליאונרדווווווווווו

ערב טוב יקרה שלי, מה שלומך? טוב אז רציתי לעדכן אותך שהכרתי מישהו (עדיין לא ניפגשו פיזית), אנחנו מדברים הרבה בטלפון ובמסנג'ר. אך יש לי היסוסים בקשר להיותו ללא זוגיות. הוא גרוש ומגדל את שני ילדיו וגרושתו בחו"ל. שאלתי: האם XXXX נימצא בזוגיות אחרת? דאגאז תיוואז ראיד'ו תודה רבה וערב ניפלא שרה

אני שמחה ..שכך,

האם XXXX נימצא בזוגיות אחרת? דאגאז - הפצעת השחר .....לא ממש מבינה את התשובה כאן..הוא יוצא מקשר שנגמר, ומוכן להכנס לאחר...נראה לי...לפי המשך המשפט. (.שאלת אותו?!) תיוואז - רון המשפט והצדק ראיד'ו- צאי לדרך ....או במילים אחרות לכי על זה...

שרההא

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה יקרה

כל השאלות נישאלו אך עדיין מקונן בי החשש שהוא לא לבד. ימים יגידו. תודה רבה ויום ניפלא

עודפעם XXXXX... ../images/Emo13.gif

בטח שהוא בזוגיות אחרת, כל הפורום יוצא עם XXXX
סתאאם... אם השאלה שלך בנוגע אליו ובנוגע למצב הפניות שלו, אז הנה מה שלי יש להגיד - ניראה שהוסר עול כבד ממנו כשהוא ניתק את הקשר עם גרושתו. אני לא יודעת אם יש לו זוגיות אחרת, אבל מהפריסה שלך ניראה שהלך הרוח שלו הוא לא בדיוק להתחייב כרגע, יותר לחקור ולגלות. זה לא אומר שהוא לא ישאר איתך, זה גם לא אומר שיש לו כרגע זוגיות אחרת, מה שזה כן אומר זה שכרגע הוא לא מסוגל להתחייב או לראות את עצמו בקשר אוהב ומונוגמי ולתמיד. הייתי מנחשת שבינו לבין עצו הרעיון של קשר לתמיד כרגע מצחיק או מפחיד אותו. אם תהיה לו הזדמנות להיות עם מישהי אחרת וזה ייראה לו, להבנתי, הוא ילך על זה. מבחינתו, במקביל אליך. קחי בחשבון, שיתכן שלא תהיה לו הזדמנות ויתכן שמחר, או עוד חודש, הוא ימצה את תחושת ההרפתקנות. האינטואיציה שלך צודקת - תמיד. אבל אם את אמיצה, את עדיין יכולה להשיג אותו, ככה שאת מוזמנת, ללכת על זה בכל זאת...

שרההא

New member
../images/Emo6.gifתודה רבה עומר

בדרך כלל האינטואיציה שלי מאד חזקה. והפעם לא אתן שיפגעו או יזלזלו בי. יום ניפלא שרה

למעלה