לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

Bow Wow2004

New member
כאילו וואט דה פאק, הפרק היומי הלו..

אז ככה: סימון מדהימה..... צ'ריטי איומה..... ג'סיקה לריס מתאימה......... תרזה תמימה....... פילאר אש חמה.......... שרידן סתומה......... לואיס והאנק עמה......... טאבי רעה כמן בן לאדן אוסמה......... אייבי פוטנה....... איב הייתה מאמא....... גוון לא מסכימה....... איתן מחשבות זימה........ וויטני להתאהב בצ'אד לא סיימה.......... סם לא אב לדוגמא.......... היה פרק מצוין! הדברים המוזרים: האנק בבית בנט גר? שרידן בבית בנט נראתה כמו חייזר המקום לה הוא זר גם לואיס לא מכר משהו אומר לי שג'סיקה תשתתף גם מחר היא בכל פרק כבר ג'סי הקודמת... מיותר? ולקיי לא קר? מים נשפכו עליה כמו נהר לא החליפה בגדים 5 פרקים כבר... מוזר...

Nחשקת

New member
פששששששש../images/Emo45.gif

ובקשר למה שרשמת על קיי(בגדים)- חחח זה כל כך נכון

I n n u e n d o

New member
../images/Emo6.gif

צודק. אבל היה פרק הזוי למדי צ'ריטי נראת כמו חייזר מיום ליום ושעשו על צ'ריטי פוקוס בסוף השד של שרידן תפס את מרבית הפוקוס

Bow Wow2004

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הציצים של שרידן תפסו את כל המסך!!!!! יאמי...

Bow Wow2004

New member
לפחות יש לה ציצים...

עד כמה שקיי מתוקה ועד כמה שאפשר להתחבר איתה - כשמגיעים ל...אקשן זה פשוט לא זה במקרה של קיי
לעומת זאת שרידן יכולה להתחרות השנה באתונה במקצה של 100 מטר חזה. היא גם יכלה אפילו להיות שפנפנת פלייבוי (אם לשפנפנות היה מותר ללכת עם מסיכה כמובן...)

I n n u e n d o

New member
../images/Emo5.gif

איזה רשע אתה.[בקשר לשרי] בכל אופן נראה לי שחזה קטן רץ במשפחה[גרייס קיי צ'ריטי טימי]

Bow Wow2004

New member
חחח כן, אבל מה קשור

צ'ריטי? (חיח) וחוץ מזה לקיי3 יהיו ציצים הרבה יותר שופעים מלקיי1, שהיא באותה רמה פחות או יותר עם קיי4 לעומת קיי2 שהיא איפושהוא באמצע.

I n n u e n d o

New member
מה קשור../images/Emo35.gif

גרייס היא במקרה אחותה התאומה של פיית' שבמקרה אמא של צ'ריטי..

Bow Wow2004

New member
ז זהו שזאת ההודעה המטומטמת ביותר

שנכתבה אי פעם בפורום (לא שלך, שלי) וזה גם בכלל לא דיאגרמה, זה דיאפרגמה.

shuis4ever

New member
יש לי עוד פרוייקט בשבילך :)

דיאגרמה של רמת הפורום, שללא ספק שואפת לכיוון החזה של קיי.

Bow Wow2004

New member
כן, את צודקת

ציצים בפורום של אופרת סבון what was i thinking??? אני חושב שאני גם יוותר על הרעיון לפרסם את זה בפורום אירוויזיון...

למעלה