לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

ניצול ../images/Emo32.gif

משעמם לי. -בעע.. תקועה לי בראש יותר משנה מחשבה על להקה משלי. - סיוט. אוהבת -

יש לי גיטרה ממש דומה לזאתי!!

רק ששלי של פנדר. כן, אני לומדת. אבל אני רוצה להיות דווקא הסולנית. :] אוהבת -

dilan angel

New member
יווו שולט../images/Emo99.gif

אני חולמת על כזאתת
אני התחלתי לפני שלושה חודשים ללמוד.. דווקא הולך לי טוב... אני יודעת לנגן את דונט ספיק..(חוץ מהסולו,כן)
עוד חצי שנה בערך אני אקנה חשמלית... את יודעת לשיר?

אה. כן ../images/Emo9.gif

זו התאהבות. אבל כאילו, אני לא אחת שיתנו לה לשיר הכל. אני שרה רק מה שאני יוצרת. חח.. אני מן מכונת ליריקה מהלכת..
אוהבת -

baby fey

New member
בעע אני כבר מלא זמן רוצה להתחיל ללמ

ללמוד חוסכת כסף לגיטרה בטח אני אעשה חצי חצי עם ההורים {=

dilan angel

New member
כדאיי לך, אבל קבלי../images/Emo91.gif

כשאת מחליטה שאת קונה גיטרה..
אל תתחילי מקלאסית!
תקני אקוסטית...הרבה יותר שווה,עם הרבה יותר צליל
...אבל יותר יקרה
מיי פיבוריט

donell

New member
אני ממש לא מסכים.

אני חושב שכדאי להתחיל עם קלאסית. מכמה סיבות. א) זה זול. בהתחלה , את לא יודעת כמה זמן את תנגני, יכול להיות חודש , יכול להיות עשרים שנה. אם זה חודש, חבל סתם לבזבז כסף. וגם אקוסטית זה יותר מדי קשה למתחילים. אני מאוד חושב שאקוסטית זה חשוב, על מנת לחזק את האצבעות. אני בעצמי אין לי אקוסטית. הייתי חסר סבלנות ומקלאסית קפצתי ישירות לחשמלית כעבור איזה שנה וחצי...

dilan angel

New member
יש בזה משהו..

בקטע של הכסף.. גמאני בהתחלה ישר קניתי קלאסית שעלתה 300 וזה כאילו סבבה כי לא צריך לחסוך הרבה או משהו.. אבל אקוסטית
יש לה צליל יותר שווה מקלאסית בהרבה..

donell

New member
נכון, צליל שווה..אבל..

זה הרבה יותר קשה ללמוד , ובמיוחד אקורדים על ההתחלה זה קשה לאנשים אפילו על קלאסית. אז על אקוסטית?! בכלל..ייקח מליון שנה ויפיקו חרא של צליל.

למעלה