מאגר מושמושים לקראת מחנה קיץ

idanshaf2

New member
../images/Emo140.gifמאגר מושמושים לקראת מחנה קיץ

אז המחנה מתקרב ובטח כולכם שוקדים על הכנת מושמושים מאגניבים לחניכים שלכם או לחבריכם הבוגרים. אז בואו נהייה אנשים טובים ונעזור אחד לשני. כולם מושמנים להעלות לפה רעיונות למושמושים שהם הכינו, עדיף עם תמונה כדי שנבין. יאללה בואו תהיו יצירתיים.

shelly17gedera

New member
אתה כל כך צודקק

אין לנו רעיונות למושמושים, וזה לא שגדרה גרועים, נראה לי עשיתי כל מושמוש אפשרי בערך :)

idanshaf2

New member
אז שתפי אותנו במה שעשית

אולי את עשית משהו שמישהו אחר לא חשב עליו בכלל

shelly17gedera

New member
מושמושים שעשיתי

אממ לא הדברים הכי מקוריים בעולם 1) בנדנות (כובעים שכאלה) -בשביל שישימו כובע 2)לוכד חלומות מברזלים וחוטים וחרוזים 3)שרשראות מקורנפלקס 4)דובי ללילה ועוד ועוד... אבל זה הדברים הרגילים.. שהם השימושיים ביותר, לא יודעת, אין לנו רעיון.. בעיקר שמתחבר לנושא שלנו או ליהדות בכללי

מגניב!!

אה, אם הייתם שואלים אותי בתור חניכה... הייתי שמחה לקבל דברים שימושיים (בנבדנות) וכלאה. אגב, הנה כמה מוושמושים שאני זוכרת שעשו לנו: 1. כובע מצנפת כזו ללילה 2. קופסת גפרורים עם סוכריות בצבע, צבע לכל רגש (נגיד - כחול אם אתה מתגעגע הביתה, ירוק אם אתה עצבני וכו').

orlupo

New member
בנדנה זה בהחלט שימושי...../images/Emo9.gif

לדעתי היה חוסך הרבה ריבים על כובעים וזה ממש אחלה לדעתי...

A m b a G a l

New member
תמונות יותר מאוחרר..

בעיקרון עשינו כיסוי לעיניים מסול וכיתוב בטוליפ נצנצים יהיו עוד מושמושים בהשראת עלילת המחנה חשבנו לעשות בנדנות מעלבד- ולכתוב משו הם מביאים חולצות שלהם- ואנחנו כותבים עליהם משו

idanshaf2

New member
זהו נרדמתם?!?!

מאות מדריכים בתנועה ולאף אחד אין רעויונות מקוריים למושמושים?!?! שתפו בהכל

shelly17gedera

New member
חייבת רעיונות להיום!

אנחנו צריכים להגיש היום ציוד לרכזים, אין לכם רעיונות?!

למעלה