מה אתם אומרים על "וילה גליליי"?

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifמה אתם אומרים על "וילה גליליי"?

מישהו היה ויכול לשתף ? תודה מראש

katam

New member
בבקשה

מצרפת לך קישור לכתבה מ YNET תקראי גם את התגובות לכתבה. תחפשי כאן דרך מנוע החיפוש היו כמה בקורות

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifתודה לך.זה לא נשמע טוב. בכלל לא

אז למה מפארים ומשבחים את המקום? מישהו מהפורום היה ? מתוך הכתוב בבקורות האנשים ששהו שם - זה בהחלט נשמע המצאה השמועה שזה המקום...ב ה' הידיעה אני מחפשת מקום מפנק ברמה סופר גבוהה. יש הצעות ממישהו שהיה?

שמר2

New member
מנהלת הפורום הייתה שם לא מזמן

אני לא מוצא את ההודעה בחיפוש אז תנסי לפנות אליה במסר אם היא תשים לב במקרה להודעה.

drtrip

New member
הי רחלי, כן הייתי שם.. ואפילו כתבתי

פה בפורום על מה שראיתי וחוויתי. תוכלי למצוא בפורום את הביקורות הטובות והלא טובות, זה לשיקולך!!! המקום מקסים לדעתי, ברמה גבוהה, יחס נהדר, אך איני יודעת מה זה סופר גבוה בשבילך... אשמח אם תסבירי שוב בפירוט מה את מחפשת ולמה את מצפה.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifרמה סופר גבוהה באירוח

זה כשאתה נופש ומרגיש בחופש מלא- פינוקים בחדר מצעים איכותיים מגבות טובות בר בחדר מרפסת כמובן שכלמה שקשור לטלביזיה די. וי. די וסי. די שרות מעולה אוכל טוב נוף וכד' כל הדברים שמנתקים אותך מהיום יום- בועה של יומיים בכיף מדהים. מקום שאפשר לשהות בו ולהנות בלי לצאת לטיולים בלי כלום נוסף-מלון נטו. בביקורות כתוב שיש שם ישיבה שעושה הרבה רעש שיש חדרים עם מרפסת ומקלחון שהאוכל בינוני שהשרות בינוני אז, מה את אומרת? באיזה חדר היית? איפה הכי טוב לשהות שם? בלי רעש ועם המיטב שיש למקום להציע מודה לך על תשובתך רחלי

drtrip

New member
הי רחלי,

לא ישנתי במלון אלא הייתי וביקרתי בכל החדרים בגלל שרציתי לכתוב עליו בפורום ולעדכן את הגולשים. יש להם מגוון חדרים והייתי בכולם. החדר הכי מפנק והכי מנותק מרעשי הסביבה זוהי הסוויטה בקומה העליונה, יש שם מרפסת גדולה עם גקוזי מרובע ענק, החדר עצמו בגודל סטנדרטי, מאוד נקי, אני אישית אהבתי, אך הכל עניין של טעם וריח.לא מוצאת בפורום את מה שכתבתי עליהם.אם אמצע אעביר לך קישור. בכל מקרה ממליצה לך גם על מצפה הימים, לגבי צימרים: וילה ויטראז-בית הלל, ראש פינת נוי בראש פינה, שמעתי על אחוזת גאיה, מאמנון גופר שלנו שזה גם מקום מדהים. בהצלחה!

katam

New member
מנסה לעזור

לא מצאתי קישור למה שכתבה מנהלת הפורום אבלאני אחפש יותר מאוחר שוב.

katam

New member
ממשיכה

מנסה לחפש לך גם את ביקורות מנהלת הפורום אך בנתיים לא מצליחה חג שמח

katam

New member
רק אל תגידי שלא דואגים לך כאן

נדמה לי שהיו בקורות טובות על אמירי הגליל ועל מצפה הימים בקשורים שנתתי לך יש בקורות על כל מיני מקומות. לאן שלא תלכי תחזרי לדווח. חג שמח וחופש נעים

למעלה