|
מיכלים לאיסוף ואיכות הסביבה

דרור בר

New member
מחזור בבית ספר- לא זורקים יותר לפח!

בבית הספר הוצבו מתקני מיחזור של מכלי משקה היום ביצענו עם הילדים פינוי ראשון של 700 מכלים!! הוקמה ועדת איכות הסביבה בית ספרית והילדים אמורים ללמוד על הנושא במהלך השנה ולהתנסות בו (מיחזור,יצירה ועוד) שזה הדבר העקרי אם כל ילד יביא רק 5 מכלים בשבוע לבית הספר ,ירוויחו הילדים 12,000 ש"ח לשנת לימודים!!! סכום פנטסטי במיוחד לאור התקציבים הדלים הנוכחיים הכסף ישמש לפרוייקטים עליהם יוחלט בשיתוף הילדים - וכבר הועלה רעיון של פינת חי אז אנא התגייסו והפיצו גם לאלו שאינם קוראי הפורום בקיצור - לא זורקים יותר מכלים הקטנים

odedlavi

New member
מודעות פיראטיות

ישנם בעלי מקצוע המפרסמים בצורה פיראטית ע"י מודעות ומדבקות במקומות שאינם מיועדים לכך ולמעשה יוצרים מטרד סביבתי. ישנן מודעות רבות כאלו באזור הדואר אם מנסים להסירן הן יורדות יחד עם הצבע. היו גם על תחנןת אוטובוס וכדומה. א. אני קורא לכולם להחרים את אותם בעלי מקצוע. ב. האם קיימת דרך לפעול נגדם.

דרור בר

New member
מחזור - שכחתי להוסיף

אנו מפנים גם סוללות ביתיות מכלים כאלה קיימים בבית הספר ובכל אחד מגני המועצה אז אנא השתמשו בשירותינו ונפנה את הסוללות לרמת חובב חוץ מזה למי שאין ילדים בבית הספר בכל גן קיים מתקן איסוף מכלים הפינוי עלינו והכסף ישירות לחשבון הגן אתם מוזמנים

omry brotshtein

New member
מה עם מיכלים גדולים?

האם ניתן גם לאסוף מיכלים של 1.5 ליטר? בפועל, הופכות שקיות האיסוף המוצבות בכניסה לגנים, בחלק מהמקרים, לפחי זבל או לאסוף של בקבוקי שתיה גדולים

דרור בר

New member
מכלים גדולים

לצערי לא ניתן כרגע לפנות מכלים מליטר וחצי כולל- ומעלה מכלים אלה מפונים על ידי תאגיד מחזור שונה מאחר ואין עליהם פקדון תאגיד מחזור זה מסרב להציב כלובי איסוף חדשים - לא רק אצלנו - עקב העברת חוק פקדון למכלים מעל ליטר וחצי בקריאה ראשונה ובעצם תחילת הסוף שלו יש כלובים למכלים גדולים בכניסה ללפיד ליד הדואר - לשם אני מפנה את שלי לגבי המכלים בגנים - זה תלוי בגננת אבל גם בנו ההורים יש שני גנים שאוספים,מחנכים ושומרים ויש כאלה שלא בסוף מי שאכפת לו ישפיע ואפשר גם להעיר להן דרור

ninagil

New member
מיחזור סוללות

שלום. האם יש גם מיכל לאיסוף סוללות משומשות ביישוב? אם לא איפה יש באיזור?

למעלה