מילים לשירים גיים בויז הכוסונים

../images/Emo140.gifמילים לשירים גיים בויז הכוסונים

הזדמנות שנייה מילים: מיטל פטש לחן: ניב כהן מחפש לחזור אלייך אל האור שבענייך את כבר שונה כ"כ שונה התמונות שבענייך מחזירות אותי אלייך אל העבר כלום לא נשאר מתהלכת יחפה אל המחר מחפשת יד רכה ואת בוכה פיזמון: אם תתני לי הזדמנות שניה אשמור ליבך אשמור מכל צרה אתן חיי למענך אם רק תאמרי לי אל תלך אני רוצה להיות כאן בשבילך מחשבות רצות אלייך לא מפסיק לחשוב עלייך את בשלך, עצוב לי כ"כ מנסה למצוא דרך איך לגעת בך הערב את האחת, את האחת מתהלכת יחפה אל המחר מחפשת יד רכה ואת בוכה פיזמון: אם תתני לי הזדמנות שניה אשמור ליבך אשמור מכל צרה אתן חיי למענך אם רק תאמרי לי אל תלך אני רוצה להיות כאן בשבילך אתן חיי למענך אם רק תאמרי לי אל תלך אני רוצה להיות כאן בשבילך שמחה הזכרונות פועמים בימים ובלילות מזכירים רגשות שרציתי לזכור לא לשנות והיום-אני כאן מנסה לחבר שני קצוות שחשבתי שאי אפשר והיום-מנסה להרגיש את אותה התחושה שכמעט ושכחתי כבר פיזמון: תנו לי שמחה הדבר שממלא את ימיי וזורם בעורקיי שמחה לא אתן שתעלמי מפניי כי מה הם חיי בלי שמחה רק שמחה תנו שמחה כשהתופים מנגנים מזרימים לי את הדם מזכירים שבפנים בבסיס כולנו רק בני אדם והיום-נעמד כמו סלע זקוף שחשבתי שאי אפשר והיום-מנסה להרגיש את אותה התחושה שכמעט ושכחתי כבר פיזמון: תנו לי שמחה הדבר שממלא את ימיי וזורם בעורקיי שמחה לא אתן שתעלמי מפניי כי מה הם חיי בלי שמחה רק שמחה תנו שמחה גליה הו גליה בת הרים ייפיפיה שבלבלה לי את הלב בגל של אושר וכאב הגעתי ביום אחד בהיר ואת עצמי שוב לא מכיר כי את שינית אצלי הכל שוב בלעדייך לא יכול אואוווו ממני הכל את תקבלי אוואווו כל העולם מה שתרצי אואווו אני שלך אל תפחדי שימי כף ידך בכף ידי פיזמון: שימי ידך בכף ידי אני שלך ואת שלי לא משנה מה הם אומרים רגש גדול גם עם מילים אני עומד פה מולך שוב בענייך מסתבך בים כחול של אהבה אני שוחה בעמידה הו גליה ילדה אישה כמו משחקת מפתה פורטת על מיתר ליבי אני צריך אותך איתי אואוווו ממני הכל את תקבלי אוואווו כל העולם מה שתרצי אואווו אני שלך אל תפחדי שימי כף ידך בכף ידי פיזמון: שימי ידך בכף ידי אני שלך ואת שלי לא משנה מה הם אומרים רגש גדול גם עם מילים מבינים שזה קשה לבחור את מי ליבך רוצה אבל תחליטי ומיד בסוף תשארי לבד אאווווו גליה גליה..גליה..גליה..גליה פיזמון: שימי ידך בכף ידי אני שלך ואת שלי לא משנה מה הם אומרים רגש גדול גם עם מילים בר נחשפו כל הקלפים סעי חזרה אל ההרים אשמור את ליבי מילים: עמית צח ורוני נופר לחן: עמית צח אני רואה אותך כמו מרחוק ליבי חובה איתך חיוך וצחוק אבל כמעט יוצא מדעתי מתי אוכל לומר שאת שלי תפתחי דלתות אל נפשך תפתחי את ליבך רואה...הוא לא נותן לך שום דבר רואה...איך שום דבר אינו נפתר אני..רוצה לגרום לך רק שמחה תתני לדמעות קצת מנוחה תפתחי דלתות אל נפשך תפתחי את ליבך פיזמון: תני לי לדעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך תני לי וכל עוד האמין שתרצי אשמור את ליבי ותר-זה כל מה שכולם אומרים תחזור לאדמה מעננים אבל- הראש חלש ,ומהלב ,חייב לומר לך שאני אוהב תפתחי דלתות אל נפשך תפתחי את ליבך פיזמון: תני לי לדעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך תני לי וכל עוד האמין שתרצי אשמור את ליבי+2 תפתחי דלתות אל נפשך תפתחי את ליבך פיזמון: תני לי לדעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך תני לי וכל עוד האמין שתרצי אשמור את ליבי+2

למעלה