מלון רויאל הגרוע בים המלח-

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifמלון רויאל הגרוע בים המלח- ../images/Emo31.gif

היינו ביום כיפור בים המלח- ידענו שהאוכל יהיה מתון אבל, הם מוכרים עצמם כמלון מפואר ויוקרתי בן 5 * לא דובים ולא יער כלום שם לא מפואר או יוקרתי- רחוק מזה ....הכל פשוט ובעל רמת תחזוקה נמוכה שבנמוכות ממש הרגשנו כמו באכסניה האוכל קיבוצי(גם אחרי צאת החג כשאפשר היה להדליק וכו...),פשוט וההיצע דל שלא לומר עני... הבריכה:מיטות שיזוף שידעו ימים טובים יותר קרועות לעיתים מלוכלכות ומהוהות ללא מזרן ,מגבות מסכנות הסביבה של הבריכה לא נקייה וצפופה. החדרים דלים ופשוטים כ"כ התאכזבנו. מה הפלא שאנשים נוסעים לטורקיה? שם הכל מבהיק מנקיון שרות לעילא ולעילא אוכל כיד המלך חדרים מפוארים עם פינוקים. חבל, שהמקום הייחודי והנהדר הזה-ים-המלח- לא זוכה למלונות ברמה יוקרתית ומפוארת אלא, במן חובבנות מזלזלת ומכעיסה...

Beelana

New member
נו, זה ברור שאם ים המלח

זה רק גולדן טוליפ, או מרידיאן ים המלח... רויאל פשוט נורא.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifאומרים שגולדן טוליפ התדרדר

קשות לאחרונה ושהוא כבר לא מה שהיה פעם

שמר2

New member
עברתי ליידו ממש לפני צאת כיפור

דרך החומה שלייד הבריכה ראיתי שמשום מה הבריכה של הילדים היתה ריקה ויבשה, ונראה היה שהיא לא רוקנה באותו יום. לגבי האוכל, זה דווקא מפתיע משום ששמעתי עליו שבחים מאנשים שראו מלון או שניים טובים בחייהם. התלונות הנפוצות עליו הן על שירות איטי להחריד ונוקשות של הצוות - תוצאה גם של העובדה שבעל המלון יושב הרחק מעבר לים. הערות בנוסח "זו אכסניה" אני רואה כהגזמה, ובמיוחד שאולי נפלתם על חדר גרוע במיוחד אבל לפני כשנה וחצי הייתי שם ומצב התחזוקה היה מעולה. נ.ב - לא הכל נוצץ בתורקיה והימים הטובים של מלונות פאר במחיר מצחיק עברו חלפו להם.

שמר2

New member
כן, אני מדבר על רויאל

ואני מסתמך על מה שנמסר לי על ידי אנשים שאמינים עלי וביקרו שם בשנה האחרונה. כמי שמצוי בתחום יש לי מדד פנימי של תלונות אל מול שבחים ורויאל עומד במקום טוב באמצא ואולי מעל זה, בים המלח ובטח בארץ. אלא אם כן משהו התחרבן שם בדיוק בחודש האחרון, אני עדיין רואה בו מלון ראוי. בכל מקרה נבדוק היום עם כמה אנשים שחזרו משם ונראה מה יש להם להגיד.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifתוסיף למדד את שאני אמרתי

אני הייתי שם עכשיו!!!שהיתי שם על חשבוני עם משפחתי אין לי שום אינטרסים נסתרים....הלוואי והיינו נהנים הייתי שמחה הרבה יותר אילו היו לי דברים טובים לומר ולפרגן לא אוכל טוב (פשטידות מהערב מחוממות לארוחת בוקר.סלט ביצים בעל מרקם, איך לומר, נוזלי למדי שלא מראה על טריות וכו'...)לא חדרים מפנקים, הכל בסיסי ופשוט שבפשוטים כולל הreception (אדם אחד בקבלה...)המלון לא ממש נקי פרוזדורים ערומים שמשרים תחושת אכסניה -כלום- רק הים.... אני לשם לא חוזרת וכל מי שישאל אותי -אני ממש לא אמליץ- בכל מקרה אשמח אם תשתף אותי במה שאנשיך יספרו לך היום רחלי

שמר2

New member
"אנשי" הם אנשים שאני מכיר

ונוסעים למלונות לנופש ומשלמים על כך. זו הסיבה שדבריהם אמינים בעיני. עד היום התלונות העיקריות היו מלוות בהערה ש "וזה למרות שהמלון ממש מפואר". לא נתקלתי בתלונות על תחזוקה זוועתית...

ה דרומי

New member
מנצל"ש שא../images/Emo131.gifה האם המלון פתוח

כול השבוע? הוא שעדין ממשך במדיניות להיות פתוח רק אם יש אורחים. לפי מה שקראתי מלקוחה לא מרוצה אז הוא עדין ממשיך בשיטה שלפתוח רק במקרה שיש מספיק אורחים. ואז מורידים כמה עובדים וכאשר האורחים עוזבים גם הצוות עוזב וסוגר את המלון עד הפעם הבאה. האם המדיניות עדין ככה?

שמר2

New member
זו המדיניות בחדשי החורף

בדרך כלל למשך חדשיים (פברואר-מארס). בחורף הקודם הם סגרו רק לכמה שבועות. זו לא מדיניות, פשוט עניין של כדאיות - אם כדאי יותר להעביר לקוחות למלון אחר, אז הם יעשו את זה.

אכן מלון בעייתי - עוד נסיון

משפחת חברים שלי היו שם בחול המועד ודיווחו: החדרים גדולים מאוד, משופצים ומסודרים אך לא חדשים. האוכל - מגוון מצומצם ו*לא טעים*. ועוד - המשחקייה למשל - מלוכלכת (וזה מזוג שאינם פדנטים בנושאי נקיון). בקיצור: לא חזרו נלהבים במיוחד.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifמלון רויאל ים המלח-

מה שכתבת עדין ביותר לעומת מה שזה....

זה מ"יד שניה"

לא אני הייתי שם אלא חברים לכן אני לא יכולה לספר יותר מאשר מה שהם אמרו, וחשבתי שכדאי לחזק את מה שכתבת כי נשמע לי שיש מקום לתלונות. אישית, עם הסטנדרטים שלי לא הייתי מתקרבת לשם....אבל אני "מפונקת". מעבר לזה, בחיים לא אלך למלון או צימר בלי לראות הרבה תמונות, ונראה לי מוזר שלמלון גדול ברמה כזאת אין אתר ותמונות ברשת. ואני פתוחה לשמוע "השמצות" אבל לא סומכת על אף "המלצות"....

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifצודקת. למלון הזה אין אתר

שמראה תמונות...איזה מלון בן 5 כוכבים (כאילו- אולי 3 הייתי נותנת) שמכבד עצמו, ללא אתר באינטרנט. ניסיתי להגיע למשהו באינטרנט לפני שנסענו לא הצלחתי ולא נדלקה לי נורה אדומה.... בגלל זה שיתפתי את הפורום הזה- שאנשים לא יפלו במלון הזה כמונו....

למעלה