1מדינת ישראל
New member
../images/Emo140.gifמתכון: במיה עם בשר ברוטב סלסה
תבשיל במיה עם בשר ברוטב עגבניות החומרים ½ ק"ג בשר לגולש (מעט שמן) 1 ק"ג במיה 1 בצל גדול 2 עגבניות בינוניות – לגרד בפומפיה שמן - לטיגון מלח – לפי הטעם ¼ כף פלפל שחור ½ כף פפריקה אדומה אופן ההכנה לקלף את הבצל ולטגנו קלות. לבשל את הבשר עם שתי העגבניות המגורדות, הפפריקה והפלפל כשעה וחצי עד שהבשר רך. לרחוץ את הבמיה, לקלף את הראש שלה (בצורה סיבובית) ולייבשה לחמם שמן במחבת ולטגן את הבמיה קלות. את הבמיה המטוגנת להוסיף לסיר הבשר המבושל, לבשל ביחד כחצי שעה ולהכניס לתנור בחום של 150 מעלות עד לקבלת גוון חום. ניתן לאפות את התבשיל גם ללא הבשר, ואז מכינים את רוטב העגבניות מראש, מוסיפים את הבמיה המטוגנת ומכניסים לתנור.
תבשיל במיה עם בשר ברוטב עגבניות החומרים ½ ק"ג בשר לגולש (מעט שמן) 1 ק"ג במיה 1 בצל גדול 2 עגבניות בינוניות – לגרד בפומפיה שמן - לטיגון מלח – לפי הטעם ¼ כף פלפל שחור ½ כף פפריקה אדומה אופן ההכנה לקלף את הבצל ולטגנו קלות. לבשל את הבשר עם שתי העגבניות המגורדות, הפפריקה והפלפל כשעה וחצי עד שהבשר רך. לרחוץ את הבמיה, לקלף את הראש שלה (בצורה סיבובית) ולייבשה לחמם שמן במחבת ולטגן את הבמיה קלות. את הבמיה המטוגנת להוסיף לסיר הבשר המבושל, לבשל ביחד כחצי שעה ולהכניס לתנור בחום של 150 מעלות עד לקבלת גוון חום. ניתן לאפות את התבשיל גם ללא הבשר, ואז מכינים את רוטב העגבניות מראש, מוסיפים את הבמיה המטוגנת ומכניסים לתנור.