1מדינת ישראל
New member
../images/Emo140.gifמתכון: נקניקיות בעטיפת נקניק
רוסטביף כשכל זה עטוף בטמפורה . את המתכון הראה השיף אורן גירון בתכנית בוקר ב-TV. נקניקיות (בשרשרת)-לחתוך כל נקניקיה לחצי (לזרוק משני הצדדים את החיבורים) נקניק רוסטביף - לחתוך כל פרוסה לחצי לאורך בלילת טמפורה - אופן ההכנה בהמשך שמן לטיגון עמוק - השמן חייב להיות חם מאוד לפני השימוש בו. אופן ההכנה להכניס כל חתיכה קטנה של נקניקיה לחצי נקניק וללפף יחד לסגור ע"י שיפוד מעץ. לטבול כל שיפוד בבלילת הטמפורה ולהכניס מיד לשמן עמוק חם. לטגן משני הצדדים עד להזהבה קלה ולהוציא לתוך צלחת. הכנת בלילת טמפורה 1 ביצה 1 כוס קמח רגיל מים - מוסיפים בהדרגה עד לקבלת עיסה די סמיכה
רוסטביף כשכל זה עטוף בטמפורה . את המתכון הראה השיף אורן גירון בתכנית בוקר ב-TV. נקניקיות (בשרשרת)-לחתוך כל נקניקיה לחצי (לזרוק משני הצדדים את החיבורים) נקניק רוסטביף - לחתוך כל פרוסה לחצי לאורך בלילת טמפורה - אופן ההכנה בהמשך שמן לטיגון עמוק - השמן חייב להיות חם מאוד לפני השימוש בו. אופן ההכנה להכניס כל חתיכה קטנה של נקניקיה לחצי נקניק וללפף יחד לסגור ע"י שיפוד מעץ. לטבול כל שיפוד בבלילת הטמפורה ולהכניס מיד לשמן עמוק חם. לטגן משני הצדדים עד להזהבה קלה ולהוציא לתוך צלחת. הכנת בלילת טמפורה 1 ביצה 1 כוס קמח רגיל מים - מוסיפים בהדרגה עד לקבלת עיסה די סמיכה