1מדינת ישראל
New member
../images/Emo140.gif מתכון:עוגת קדאיף
במילוי שמנת מתוקה במילוי שמנת מתוקה מתכון קל מאוד להכנה ומומלץ מאוד רמת קושי - 1 תבנית 30X30 זמן הכנה – 30 דקות החומרים ½ ק"ג אטריות קדאיף 250 גרם חמאה אופן ההכנה להכין 2 תבניות אפיה, לחלק ל- ½ את אטריות הקדאיף ולפזר כל ¼ של אטריות קדאיף בשתי התבניות לחלק את החמאה ל- ½ וכל ¼ יפוזר בחתיכות קטנות מעל התבניות עם אטריות הקדאיף. לאפות את שתי התבניות בחום בינוני 180 מעלות. לאחר שהקדאיף התקרר בשתי התבניות, מפזרים מעל חלק אחד של הקדאיף המוכן (הנמצא בתבנית אחת) את השמנת המתוקה. מעל הקדאיף הנמצא בתבנית השניה שופכים את הסירופ הסמיך (להשאיר 1 כוס סירופ בצד) כעת, את הקדאיף שהושקה בסירופ מרימים מהתבנית בעדינות ומניחים מעל (התבנית הראשונה) אטריות הקדאיף עם השמנת המתוקה. בסוף, מעל הכל שופכים את 1 כוס סירופ (שהשארנו בצד). לפזר מעל הכל מעט קינמון ולהגיש. למילוי - 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 שקיות) מוקצפת ללא סוכר. החומרים לסירופ 800 גרם סוכר 600 גרם מים מיץ מ- ½ לימון להרתיח את החומרים עד לקבלת סירופ סמיך. לפיזור - מעל עוגת הקדאיף – מעט אבקת קינמון
במילוי שמנת מתוקה במילוי שמנת מתוקה מתכון קל מאוד להכנה ומומלץ מאוד רמת קושי - 1 תבנית 30X30 זמן הכנה – 30 דקות החומרים ½ ק"ג אטריות קדאיף 250 גרם חמאה אופן ההכנה להכין 2 תבניות אפיה, לחלק ל- ½ את אטריות הקדאיף ולפזר כל ¼ של אטריות קדאיף בשתי התבניות לחלק את החמאה ל- ½ וכל ¼ יפוזר בחתיכות קטנות מעל התבניות עם אטריות הקדאיף. לאפות את שתי התבניות בחום בינוני 180 מעלות. לאחר שהקדאיף התקרר בשתי התבניות, מפזרים מעל חלק אחד של הקדאיף המוכן (הנמצא בתבנית אחת) את השמנת המתוקה. מעל הקדאיף הנמצא בתבנית השניה שופכים את הסירופ הסמיך (להשאיר 1 כוס סירופ בצד) כעת, את הקדאיף שהושקה בסירופ מרימים מהתבנית בעדינות ומניחים מעל (התבנית הראשונה) אטריות הקדאיף עם השמנת המתוקה. בסוף, מעל הכל שופכים את 1 כוס סירופ (שהשארנו בצד). לפזר מעל הכל מעט קינמון ולהגיש. למילוי - 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 שקיות) מוקצפת ללא סוכר. החומרים לסירופ 800 גרם סוכר 600 גרם מים מיץ מ- ½ לימון להרתיח את החומרים עד לקבלת סירופ סמיך. לפיזור - מעל עוגת הקדאיף – מעט אבקת קינמון