1מדינת ישראל
New member
../images/Emo140.gifמתכון: פלפלים בגבינות
המתכון הוא דל שומן ומתאים לסוכרתיים המתכון נוסה גם ללא הגבינה הצהובה ויצא מאוד טעים. תבנית קטנטנה של טוסטר אובן. להשרות את הגבינה הבולגרית לילה במים/חלב להוצאת המליחות. החומרים 4 פלפלים מכל מיני צבעים 2 כפות שמן זית 1/4 חבילה גבינה בולגרית 1 ביצה 1 כף קמח 60 גרם גבינה צהובה מגוררת (לא מתאים לחולים ולשומרי דיאטות) 3/4 כוס מי הגבינה הבולגרית 1 עגבניה פרוסה אופן ההכנה לחתוך לרצונות רחבות את הפלפלים (אין צורך להוציא את הקליפה) להניח את הרצועות מעל התבנית כשפני הפלפלים כלפי מעלה להניח מעל הפלפלים את פרוסות העגבניה (אין צורך לחלוט) לזלף מעל הכל את שמן הזית לאפות משני צידי הפלפלים עד להזהבה, לאחר ההזהבה להוציא מהאפיה . בקערה לערבב את שאר החומרים פרט לגבינה הצהובה. להוסיף את החומרים שבקערה מעל הפלפלים שבתבנית. להוסיף מעל הכל (למי שמותר) את הגבינה הצהובה המגוררת להכניס שוב לאפיה של 15 דקות בחום בינוני או עד להמסת הגבינה הצהובה. טעים ומומלץ מקור המתכון: אמא של 1מדינת ישראל
המתכון הוא דל שומן ומתאים לסוכרתיים המתכון נוסה גם ללא הגבינה הצהובה ויצא מאוד טעים. תבנית קטנטנה של טוסטר אובן. להשרות את הגבינה הבולגרית לילה במים/חלב להוצאת המליחות. החומרים 4 פלפלים מכל מיני צבעים 2 כפות שמן זית 1/4 חבילה גבינה בולגרית 1 ביצה 1 כף קמח 60 גרם גבינה צהובה מגוררת (לא מתאים לחולים ולשומרי דיאטות) 3/4 כוס מי הגבינה הבולגרית 1 עגבניה פרוסה אופן ההכנה לחתוך לרצונות רחבות את הפלפלים (אין צורך להוציא את הקליפה) להניח את הרצועות מעל התבנית כשפני הפלפלים כלפי מעלה להניח מעל הפלפלים את פרוסות העגבניה (אין צורך לחלוט) לזלף מעל הכל את שמן הזית לאפות משני צידי הפלפלים עד להזהבה, לאחר ההזהבה להוציא מהאפיה . בקערה לערבב את שאר החומרים פרט לגבינה הצהובה. להוסיף את החומרים שבקערה מעל הפלפלים שבתבנית. להוסיף מעל הכל (למי שמותר) את הגבינה הצהובה המגוררת להכניס שוב לאפיה של 15 דקות בחום בינוני או עד להמסת הגבינה הצהובה. טעים ומומלץ מקור המתכון: אמא של 1מדינת ישראל