נרשמו למשחק טו בשבט

../images/Emo140.gif נרשמו למשחק טו בשבט../images/Emo140.gif

שיר האחת המקורית נילקי 1 ורדה 1 דניאל של מורן לי6 אילנית03 אילאיל זיו גלי של משה dadondadom (שכחת להוסיף כתובת בבקשה לשלוח לי או לגלי במסר) ההרשמה עד יום ג' 24-1 . נא לא לשכוח לשלוח את הכתובת שלכם. התחלתם כבר לעבוד על המתנות? אני מזכירה בבקשה מתנות סמליות כמו מגנטים חמודים, מסגרת לתמונה, סמניות, והכל ברוח טו בשבט כמו פרפרים, פרחים, עצים וכדומה.
בהצלחה

../images/Emo124.gif נותרו יומיים להרשמה למשחק

טו בשבט - נרשמו אצלנו כבר: שיר אחת ויחידה ורדה 1 דניאל של מורן לי6 אילנית 03 אילאיל זיו גלי של משה לימור פלוס (שתי בנותיה) צליל לירון dadondadom noniyo נילקי 1 ביום ג' מסתיימת ההרשמה וביום ד' יישלחו אליכם מסרים למי אתם שולחים את המתנה שהכנתם
בהצלחה גלי ואילאיל

יש לי הצעה בקשר למשחק טו בשבט

מכיוון שהעבודה אמורה להיות של הילדים ורק בעזרת ההורים אז מה שאני מציעה זה לחלק את זה לגילאים. למשל ילד/ה בן/ת 6 יקבלו מתנה מילד/ה בסביבות אותו הגיל וכך הלאה. אני מקוה שהצלחתי להבהיר את עצמי. בינתיים מאחלת לכם יום טוב נעים ופורה.

זה רעיון נחמד ונשתדל לחלק כך שילד

בערך בגיל מסויים ישלח לילד בגיל דומה. אין כל כך הרבה משתתפים בכדי שלכולם יהיה חבר למתנה באותו גיל אבל ממש נשתדל. תודה על הרעיון - הצעה יפה

../images/Emo187.gif היכונו היכונו יש לנו 14

משתתפים במשחק טו בשבט - ההרשמה נסגרת היום בערב. בהצלחה..... בקרוב מאד אשלח לכם את הכתובות למשלוח המתנות - בנתיים איך הולך? מישהו סיים?

dadondadon

New member
יש לי בעיה עם תיבת המסרים שלי...

אבל מחר בעבודה אני אכנס ואראה את שם הילד (ההודעה עלתה לי לשניה וברחה...) שאלה: באיזה גיל הילד שאנחנו מכינים לו הפתעה? תענו לי באי-מייל מחר כבר אראה זאת. רונית דדון.

למעלה