סיכום שבועי מוקדם מהרגיל ...

../images/Emo140.gifסיכום שבועי מוקדם מהרגיל ...

כן כן, יודעת שעכשיו רביעי. לא התבלבלתי, אבל מכיון שבעוד כשעה אני בדרך לסופ"ש בצפון (שיתחיל בעוד שיעור פרטי בבונאות לו אני מחכה מאוד מאוד !) אני פותחת את הפינה כבר עכשיו. סה"כ שבוע טוב, הייתי אמורה להמחיז השבוע את "מר זוטא ועץ התפוחים" שהוא סיפור אהוב עלי מאוד, אבל לא סיימתי להכין הכל (נתקעתי באיזור בתי הפטריה
) והחלטתי לא להלחיץ את עצמי ולדחות אותו לאחרי חנוכה. הכנתי גמדים קטנים שגופם ספוג, הפרצוף הוא חצי כדור קלקר עם בגדל לבד ואני מחזיקה אותם בשתי אצבעות (אגודל ואצבע) שבעצם יהיו ידי הגמדים ... זהו, לא אספר כרגע עוד על השהוע כי אני קצת ממהרת, כבר יוצאים מהבית והדרך ארוככהההההה ... שיהיה לכולכם סופ"ש טוב ותנוחו
!!

ayaly2

New member
יפה לך../images/Emo13.gif נסיעה טובה וסופ"ש מהנה../images/Emo13.gif

shir300

New member
תהני בצפון

הגמדים שלך נשמעים חמודים. אתמול היו לי שני שיעורים בגני החינוך המיוחד. הילדים שם פשוט נוגעים ללבי כל פעם מחדש. עשינו פעילות בעקבות הסיפור שסיפרתי להם בשבוע שעבר "ביתו של השבלול"... אפרופו כוחם של סיפורים לפי שרון אביב הסיפור הזה התחבר לי לגמרי לחיים שלי ולפרפקציוניזם הקיצוני שלי... החילזון מחפש בית אחר ומואס בקונכיה שלו. אלא מה - הוא לומד לאהוב את מה שיש ואחרי סיבוב "בשכונה" מבין שיש לו בית משלו שבנוי במיוחד עבורו. סיפרתי את הסיפור עם בובות מנייר ואח"כ הילדים יצרו חילזון משלהם. גם עשינו פעילות בתנועה שבה הם היו חלזונות שזוחלים וחוזרים לקונכיה (נכנסים תחת כסא), כשהמוסיקה מפסיקה או כשהגשם מטפטף (טיפטפתי עליהם טיפות מים)... בצהרון של בית ספר אחר אנחנו עובדים על בובה משותפת של דרקון מעופף. בנינו את השלד ועכשיו צריך להתחיל לצפות בעיסת נייר. אני מאוד מרוצה מהדרקון שלנו והילדים כל כך יצירתיים ואינטילגנטיים שזה תענוג. זהו. והערב נוסעת לסדנת סקראפ.... איזה כיף לי! סופ"ש נעים

זהו ?? מה זאת ההשתתפות הדלה ??

או שצריך לפתוח שירשור סופ"ש
?? מישהו היה בהצגה "הענק וגנו" בשבת ??

למעלה