עזרה בהכנת צלי עגל

../images/Emo140.gifעזרה בהכנת צלי עגל

אז קודם כל חג שמח לכל באי הפורום ! יש לי נתח של צלי עגל קפוא ברשת ( אני יודעת שזה לא כמו טרי אבל זה מה שהיה ) איך מכינים אותו בצורה הטובה ביותר ? אני יכולה בבקשה לקבל מתכון שמישהו ניסה ? אה, רק לא יכול להיות בו שום אלמנט מתוק בעלי לא אוכל בשר מתוק בשום צורה שהיא . בתודה מראש אני
 

udical

New member
יש

1. להפשיר את הבשר כמה שיותר זמן מראש ! (שבוע זה מצוין !) 2. לפני ההכנה, לשטוף את הבשר טוב טוב. 3. לטגן בצל. 4. להוסיף את הבשר ולטאום מעל הצדדים 5. להוסיף 2 עגבניות, הרבה שום ופלפל אדום אחד. 6. להוסיף מעט מים ולבשל על אש קטנה שעתיים. 7. להוסיף תפוא חתוכים גדול 8. לתבל בפפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור (מלח לא חובה אם הבשר מעובד - כבר יש בו מספיק) 9. לבשל עוד כשעה עד שמתרככים. יש אופציה להוסיף פנימה 2 עלי דפנה, אני לא אוהב. בתיאבון
 

udical

New member
מומלץ לקראת הסוף להגביר את האש כדי להסמיך

את הרוטב, רק זהירות לא לשרוף את הקרקעית יותר מדי, שלא יצא מר
 

קלאמרי

New member
אנסה לעזור ,מתכוןלצלי בשר רגיל

סיר עם מעט שמן הבשר חייב להיות בטמפרטורת החדר ולא קר אחרת ידבק מידי, ליצרוב הבשר מעט מצדדיו,,תוך כדי שלב סיום להוסיף הבצל קצוץ, פפריקה מתוקה כף ,פלפל שחור גרוס או טחוןולהפוך הבשר שיקבל צבע. להוסיף גזר גדול חתוך גס.אפשר גבעולי סלרי ללא עלים שני שיני שום,עלי דפנה שתיים,פלפל שחור גרגרים שלמים ןפלפל אנגלי שלוש חמש גרגרים ,כוס מים עד חצי גובה הבשר ולבשל סיר לחץ או סיר רגיל שעתיים?+ ,לבדוק במזלג שרך אבל לא מידי,להוציא עד שיתקרר ליפרוס פרוסות,להכניס מכוסה למקרר,בזמן ההגשה להכניס הפרוסות לתבנית הגשה או סיר להוסיף את המרק-רוטב שהיה בבישול,ולחמם,אפשר להוסיף פטריות במקום. לא להיבהל אם במקרר הבשר מתקשה הוא יתרכך שוב בחימום.- צלי בשר- בתיאבון
 

פוקסי99

New member
צלי כתף צעד צעד

הרוטב בצל אחד חתוך לטבעות קופסה של פיטריות טריות חתוכות 1/4 כוס שמן זית פלפל שחור מלח חבילה של רוטב פיטריות מחממים מחבת עם שמן זית מוסיפים את הבצל מוסיפים את הפיטריות לאחר שהבצל השחים מוסיפים את התבלינים לוקחים 3/4 כוס מהנוזל אשר בתוכו בושל הצלי ומוסיפים למחבת בוחשים הייטב מוסיפים את אבקת רוטב הפיטריות עד שהנוזל מסמיך כל טוב פוקסי כתובות אינטרנט מצורפות: כאן
 
למעלה