עידכוניישן..!

E l i a n

New member
../images/Emo140.gif עידכוניישן..! ../images/Emo140.gif

1. לירון המתוקה הוסיפה לנו ראיון שהיא וחברה שלה ראיינו את נימרוד, בעקבות יציאת האלבום "מציאות הפוכה". 2. אתמול היה חג האהבה- למי מכם יש סיפור אהבה כלשהוא שמעוניין לשתף פה את כולנו.. 3. הוספתי שלושה לינקים ללינקים של הפורום. אם יש לכם רעיונות נוספים ללינקים,אנא כיתבו אותם כאן,ואני אוסיף לרשימותינו. 4.לטל היה ביום שבת האחרון יומולדת 15. 5.כלום..אבל תודו ש-5 נראה יותר טוב מ-4..
צפו להערה עוד שבוע ויום.. הערה משמחת..!
נ.ב. עוד שבועיים (ב-7 לאוגוסט..)יש לי צו ראשון.. עוד נדבר על זה בהמשך.. שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש, ותתחילו להציע תאריכים למפגש- פורום צ´אט. אני אבדוק אם גם אני אוכל לבוא.. אליאן.

מממ לי יש סיפור אהבה :)

עמ אליאן
חח סתמ מממ לא אמרתי את זה אתמול אז אני רק יגיד שאני אוהפת אותכמ המונים אנשים יקרים
במיוחד את נדבו´ש הכי אחי המקסימ
שיהיה לך עוד שנים ארוכות ויפות מלאות אהבה
"כאשר אדם מאמין כי יש לו פרח אחד ויחיד בכל מיליוני הכוכבים הרי הוא מאושר כי יכול הוא לומר בליבו : איי שם נמצא הפרח שלי" ( הנסיך הקטן ) בתקווה שתמצא את הפרח האחד והיחיד שלכ
לולה אהופתי
בהמוני תקוות שתדעי תמיד למצוא את הדרכ להבדיל בין השושנים לכלניות, ולדעת מה מתאים וטוב לך
אוהפת אותכ ילדה
חיבוקי המוני נשיקות וחיבוקים אהופי
+
-
-

E l i a n

New member
ל-../images/Emo15.gif הכי הכי חמודה של ה-../images/Emo29.gif !

אני מאוהפת בך המון המון ואת יודעת את זה..! אתמול שוב הייתי במשבר ה"אין לי חבר", אבל בזכות כמה ידידים טובים, זה קצת עבר לי.. הציטוט שכתבת מדהים..! אני אקח אותו לתשומת ליבי..! אני כבר רוצה שיגיע יום ראשון..אני כנראה אוכלת ארוחת ערב עם נמרוד..! (לא לב..חחחח) אה,מתי תקבלי את "אין חלום אחר"? אני בטוחה שכל כך תאהבי אותו,שתקני גם את האלבום..! גם התמונות שבחוברת שירים..ממ..
אוהפת מאוט מאוט..! אליאן.

ממממ בלה בלה בלה

כיינ הקלטתי את הדיסק :)) איזה יפה הוא
ותודה בובה גמני אוהפת אותכ
בהצלחה לך עמ נמרוד (לא לב..חחחח)
מווואההה

למעלה