ערב טוב לכולם

champ

New member
../images/Emo140.gif ערב טוב לכולם../images/Emo70.gif

דניאל זהו שמו של תינוקי
היום היה לו ברית מילה,
כאב לי נורא לראות את זה...
הוא
כל כך בכה וצרח
ובסוף הכל נגמר.....
הגיעו הרבה אנשים, היה די נחמד
הוא קיבל המון מתנות
וזהו, אנחנו בבית
... ועכשיו זה רק מתחיל........
צ´מפ.

lupland

New member
"ילדים זו שמחה...."

היי אחי מזל טוב. מה אני אגיד לך.איזה "צרוף מקרים" בימים הראשונים שלי כשנכנסתי לאינטרנט (ועד היום למעשה) והייתי צריך לבחור שם משתמש בחרתי ב דניאל. גם כאן אני חושב שאני רשום תחת דניאל שגיא וככה בכל האתרים הישראלים. אכן דניאל שם יפה. לא יודע עוד כמה זמן זה יקח אבל למרות שרווחת הדעה כי הבנות בד"כ הן אלו שנותנות את השם אני כבר יש לי את השמות גם לבן וגם לבת: דניאל-כבר יכולתה לתאר ו רעות לבת עכשיו נשאר רק הקטע הקל.למצוא מישהיא.אמנם 30 שנה חלפו אבל אני מאמין שבעניין פעוט כמו למצוא אהבה זה יקח לי כמה ימים.מקסימום כמה שבועות. זהו.קצת חיוכים תמיד משפרים מצבי רוח דרך אגב.יכול להיות שחלק מהבכי שלו עכשיו זה מכיוון שהוא רוצה עוד אח או אחות? תחשבו על זה אתה ומרינה.כבר כתוב היה בתנ"ך "לא טוב היות התינוק לבדו" קדימה.כמו בשיר של הברירה הטבעית -תביאו עשרה ילדים. דאגות כלכליות וחינוך? אל דאגה.יש ש"ס ויש אגו"י.רק תבחרו למי לשלוח ותהיו עוד בית עני אך מאושר בישראל. אז קדימה "ילדים זו שמחה.ילדים זו ברכה..."

champ

New member
אין כמו חיוך של תינוק../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

את השם דניאל תמיד אהבתי
חשבנו על כך הרבה...
היו הרבה אפשרויות והתלבטויות בלי סוף...
לבסוף הסכמנו יחד! דניאל יהיה שמו!
לגבי אח או אחות, אם זה היה תלוי רק בי, הייתי מיד מביא לו עוד שלוש!
אבל מרינה צריכה קצת להתאושש קודם.... ואכן, "ילדים זו שמחה...."

כלנית א

New member
../images/Emo141.gifשלום לכולם!

הי גאיה, אני מקווה שאת מריגשה טוב הבנתי שכבר שחזרת לעבודה אז השיגרה היא טוב , שימרי על עצמך. צ´אמפ מזל טוב הרבה בריאות אושר ונחת, דניאל זה שם מקסים. הדברים שאתה עושה בפורום מדהימים. אז שיהיה ערב טוב לכולם. כלנית

gaia20

New member
תודה כלנית! אני מרגישה טוב!

צאמפ אכן עושה דברים מדהימים בפורום! לילה טוב לכולם!

ל3

New member
דניאל זה אכן שם מקסים

ושוב פעם, המון מזל טוב. תהנו מכול רגע כי הזנמן רץ ולפני שתשים לב הוא כבר יהיה על מדים. התינוק פשוט מקסים ויפה.

champ

New member
תודה../images/Emo70.gif אבל...

אני מקווה שעד שהוא יגדל
, יהיה כבר שלום ולא נצטרך צבא
ולא יהיו עוד מלחמות...
אבל כל אלה כרגע רק בגדר חלומות...
מי יודע, אולי.....

champ

New member
../images/Emo9.gif ויש לך בהחלט סיבה טובה לכך ../images/Emo8.gif

gaia20

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

למעלה