פעם ראשונה

ayus

New member
../images/Emo140.gifפעם ראשונה

שלום לכולם. זו הפעם הראשונה שלי בפורום... אז אני קצת מתרגשת. לפני כחודשים התגלה אצל אבי גידול במוח. לאחר ניתוח להסרת הגידול התברר לנו כי זה היה גידול סרטני מדרגה 4. לפני שבוע הוא התחיל את טיפולי ההקרנה והוא נוטל כדורי כימו בבית. אני רוצה לציין כי כל דרך ההתנהלות שלו ראויה להערצה והוא ממש מגיב לכל העניין באופטימיות ראויה לשבח. לי כבתו קצת יותר קשה להתמודד עם העובדה שהוא חולה בסרטן, אך אין מה לעשות-צריך להתמודד עם המצב ולשאוף רק לטוב! בעצת בחור נפלא שרק עתה הכרתי החלטתי להכנס לפורום לשמוע חוויות של אנשים נוספים שמתמודדים עם המחלה ובעצם לדעת איך עושים את זה- איך מתמודדים עם דבר שביום בהיר אחד פשוט נופל עליכם... אני מאחלת לכולם סופ"ש נעים והחלמה מהירה וקלה לכולם!
 

מיכלי56

New member
ברוכה הבאה איה../images/Emo140.gif

גם אם יהיו לאבא ימים טובים פחות,בטוחה שתהיי שם בשבילו-משפחה קרובה זה ספק הכוח הטוב ביותר
 

ayus

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל, תודה לכולם על המילים החמות. אני יודעת שהחלק היותר מפחיד מאחורנו, לפחות כך אני מקווה, שזה היה הניתוח להוצאת הגידול במוח. אני באמת מקווה רק שלא יהיו לאבי כל מיני תופעות לוואי מכאיבות או לא נעימות מבחינתו... אבל שוב אנחנו משפחה קטנה, מלוכדת ושמחה:) שיהיה שבוע נעים ונפלא לכולם
 

azehu

New member
ברוכה הבאה

אני מקווה שהמצב של אביך יהיה יציב עכשיו ושתהיה לכם תקופה יותר רגועה. הניתוח זה דבר מאד מפחיד. (לאמא שלי יש גם סרטן במוח)
 
היי לך

שמחה שמצאת דרכך לפורום הזה. זו לא תקופה פשוטה ומעבר להתמודדות הפיזית של האב שאיתה אתם צריכים להתמודד יש גם ההתמודדות הנפשית של כולכם. כנראה שהעובדה שהוא אופטימי משאירה לך זמן לחשוב על איך את מגיבה לכל המצב הזה ולהתרגל אליו. ההתרגלות פשוט קורית כי בעצם אין כל כך ברירה אחרת. העובדה שיש מישהו חולה בבית די בהפתעה, מביאה ליצירת שגרה חדשה של חיים, של החולה ושלכם סביבו. ובתוך כל הבלגן מצליחים למצוא גם דרך לייצר רגעים קטנים של שקט ושמחה ושל דברים ששווה לחיות בשבילם. אז אנחנו פה בשבילך, בשביל כל שאלה שהיא. גלי
 

מיליתו

New member
ברוכה הבאה

אני מקווה שהופרום אכן יוכל לשייע לך בכמה שיותר תחומים, ושתעברו את התקופה הבאה כמה שיותר בקלות.
 
שלום לך

אני שמחה שהגעת לבית החם שלנו, אני גם שייכת למחלקה הנוירוכירורגית, לפני כשש שנים התגלה אצלי במח גידול מסוג אוליגודנדרוגליומה. לפני כשבוע התנהל פה דיון חם על אינפורמציה רפואית הכי חדישה שיש כיום בתחום הזה, אני ממליצה לך בחום לפתוח את הדיון ואת הקישורים וללמוד את מה שיכול בעזרת האל לעזור גם לאביך. אשמח לענות על שאלותיך, אם יהיו. אילת.
 

מזל 15

New member
שלום איה

אחייניתי ...
יש מה ללמוד כאן על דרכי ההתמודדות. ברוכה הבאה.
 
למעלה