קרה לכם פעם שהשעון דופק התאפס לכם באימון

daykal

New member
../images/Emo140.gif קרה לכם פעם שהשעון דופק התאפס לכם באימון

זה קרה לי בשני האימונים האחרונים השעון דופק הראה 00 כאילו שאין דופק לכמה שניות ואז חזר לעצמו , גם קרה לי שהיה לי דופק גבוה (90% דופק ) והוא ירד די מהר אני יודעת שיש תופעה של "קריאת דופק" כשיש לידך מישהו עם מד דופק רק שבמיקרים האלה לא ישב לידי מישהו עם מד דופק שיהיה לכולם המשך שבוע מהנה ושנה טובה עם הרבה הרבה ספינינג

Tami661

New member
קרה ועוד איך... בדקי את המגעים ברצועת החזה

של מד הדופק. כביסה במכונת כביסה (בלי מרכך...) עשויה לעזור וזאת כמובן אם את יודעת שלא מדובר בסוללה שמגלה סימני זיקנה גם לך daykal יקרה שיהיה סופשבוע מהנה ושנה מקסימה

loc luc

New member
גם שעובר גל אלקטרומגנטי ....

שעון הדופק מתאפס או משתגע. אני מכיר את התופעה כשעובר בקרבת אנטנות או מוקדים סלולרים... או ליד בסיסים צבאים.משטרה וכדומה... אבל עניין המגעים ברצועת הדופק במקרה שלך נראה לי סביר יותר. שלום ולא פניקה
luca

daykal

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שענה ועזר

אני אבדוק את המגעים ברצועה

adiu2

New member
אם את מדברת על פולאר - הדבר די שכיח

השעון אוהב להתאפס ולא תמיד לחזור, לבחור לקפוץ להינעל תוך כדי אימון על מישהו אחר (ואני לא מדבר על מצב של סוללות חלשות) ואני כן מתכוון לדגם המקודד. לתת לך פתאום דופק של 150 אחוז ויותר ואת בכלל עדיין בחדר ההלבשה בקיצור לצערי קורה יותר מפעם אחת והניסיון שלי מבוסס על 2 דגמים של פולאר

daykal

New member
היי adiu2 כן אני מדברת על פולאר

יש לי את ה-f-11 של פולאר שאמור להיות מקודד יצא לי שהשעון שלי "קרא" דופק של מישהו שישב לידי אפילו שהוא מקודד סה"כ אני מרוצה מהשעון . השעון הקודם שלי היה של סיגמה ופחות אהבתי אותו והשתמשתי בו עד שרכשתי את הפולאר

adiu2

New member
כשדיברתי על 2 דגמים

האחד היה F11 של פולאר השני הוא FT80 - חדש אבל אותה הבעיה אני מאמין שהבעיה קיימת בכל סדרת השעונים ה"מקודדים" יש כל כך הרבה דברים שמשפיעים עליהם אני משתדל בדרך כלל להפעיל אותו מחוץ לחדר הספינינג כדי להימנע מהפרעות פוטנציאליות כמו שציינת אבל לא תמיד זה עוזר זה אחד החסרונות של שעוני פולאר

למעלה