רציתי רק לאחל לכולם שבת שלום

jessy19

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

איזה מעצבן: ההורים שלי לא מפסיקים להתערב לי בחיים: אם זה בקשר למצב חשבון בנק ואם זה למה אני לא אוכלת או למה אני אוכלת כל כך קצת והקש ששבר את גב הגמל- למה אני מקבלת חשבון נייד כל כך גבוה. אני בת 20 עוד פחות מחודש, משלמת הכל לבד והם מתערבים לי כל הזמן, אני מבינה שזה מדאגה אבל הדאגה הזאת חונקת אותי והסברתי להם את זה בדרך נעימה וגם בצעקות כשהדרך הנעימה לא עבדה. הם מתערבים לי בחיים ואני לא מוכנה שזה יהיה ככה כי אני רואה את אח שלי שהוא בן 26, גר בבית וההורים מנהלים לו את החיים ולא מוכנה להגיע למצב הזה. מה עושים?

מציבים גבולות../images/Emo140.gif

וזה לא קל אבל להביר קודם לעצמך מה הגבול שאת רוצה להציב, ולדבר גלוי על הדברים ולעמוד על שלך לאט לאט זה יטפטף,להגיד מה את מוכנה לשמוע מה ובמה זה לא קל אבל אם התמדה אולי זה גם יצליח אבל קודם תבדקי עם עצמך מה בדיוק את רוצה מאחלת שנה קסומה ושמחה ליידסנו

עינת

New member
איך אמרה ליידי סנו?

גבולות שוב ושוב להזכיר להם שאת כבר ילדה גדולה . דברי איתם , תזכירי להם מה זה עושה לך כל ההתערבויות הללו אני מאמינה שבסוף הדברים יחלחלו והורייך יבינו. לא? אז כבר תהה בידך הבחירה האם את נשארת בבית או אולי מעדיפה עצמאות מלאה...

Loppy

New member
שבת שלום../images/Emo39.gif../images/Emo187.gif

האמת שבכלל לא הצגתי את עצמי כאן... אז היי כולם, אני דור, בן 14 ממודיעין והאמת שאני קורא הודעות מאז שהפורום נפתח אבל עוד לא יצא לי ממש לכתוב אז הנה יצא.. שבת שלום ושנה טובה

dor307

New member
ברוך הבא

דור בן 14 (אני מרגיש שאני מדבר על עצמי..גם לי קוראים דור ואני בן 14 אבל אני לא ממודעין) טוב אם אתה קורא כבר את הפורום אז בטוח שתשתלב בקלות.

למעלה