רק להיום
התקף חרדה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo140.gifהתקף חרדה../images/Emo140.gif

התקף חרדה
".הכוח שהביא אותנו לתכנית הזו עדיין אתנו, והוא ימשיך להנחות אותנו אם רק ניתן לו"
סבלתם פעם מהתקף חרדה? בכל מקום שאליו אנו פונים, דרישות החיים גדולות מאתנו. אנו משותקים. אנחנו לא יודעים מה לעשות בקשר לזה. איך נוכל לצאת מהתקף חרדה? ראשית כל אנו מפסיקים הכל לרגע. אנו לא יכולים להתמודד עם כל הדברים בבת אחת. אז אנחנו מפסיקים הכל לרגע ונותנים לדברים להירגע. אחר-כך אנו עושים "חשבון נפש" מהיר בנוגע לדברים שמטרידים אותנו. אנו בודקים כל פרט, ושואלים את עצמנו את השאלה הזו: "עד כמה זה באמת חשוב?" ברוב המקרים, נגלה שהפחדים והדאגות שלנו אינם מחייבים פעילות מיידית. אנחנו יכולים להניח אותם בצד, ולהתמקד בנושאים שבאמת טעונים פתרון מיידי ואז אנו שוב מפסיקים הכל לרגע ושואלים את עצמנו, "מי בכלל שולט פה?" זה עוזר לנו לזכור כי הכוח העליון שלנו הוא השולט.
אנו מבקשים לדעת את רצונו של הכוח העליון שלנו במצב נתון, ויהיה זה מה שיהיה. אנחנו יכולים לעשות את זה בדרכים רבות באמצעות תפילה, שיחות עם החונך, או עם חברי אנ-איי, השתתפות בפגישות, פניה לחברים אחרים שישתפו אותנו בניסיונם. כאשר הרצון של הכוח העליון שלנו ברור לנו אנו מתפללים ליכולת לבצע זאת. בסוף אנו נוקטים פעולה. התקף חרדה לא צריך לשתק אותנו. אנחנו יכולים להשתמש במשאבים שתוכנית האנ-איי מעמידה לרשותנו על מנת להתמודד עם כל דבר שקורה לנו בחיים
רק להיום:
הכח העליון שלי לא הביא אותי עד לשלב הזה בהחלמה רק כדי לנטוש אותי כשהחרדה תוקפת אותי, אני אנקוט בצעדים מוגדרים ואחפש השגחת האלוהים ואת ההדרכה שלו. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

האבן שלפני הדלת . היה פעם אדם שהיה כה עשיר עד שמדד את עושרו בדליים כשם שאנשים אחרים מודדים חיטה או תפוחי אדמה. אך עם כל זאת לא יכול עושרו הכביר להצילו מפגעי הזמן ותמורותיו. הגיע יום והוא חלה במחלה אנושה וביודעו כי קצו קרב קרא אליו את בנו ואמר לו: "מאז נולדת היית יקר לי מכל ואושרך עמד בראש דאגותי, אך עתה נגזר עלי לעזוב את העולם ולא אוכל עוד להמשיך ולסוכך עליך ולהדריכך. אני מוריש לך את כל נכסי, אך תהיה לכך משמעות דלה ביותר אם לא תמצא לך נפש שתוכל לחלוק אתך את חייך ואהבתך. ביקשתי מידיד ותיק שלי שכאשר תביע את חפצך לשאת אשה, ימצא עבורך כלה כלילת המעלות, לא סתם כלה אלא הכלה שאללה יעד לך. האזן בתשומת לב לדבריו ופעל על פי הנחיותיו כאילו היו אלה הנחיותי שלי." האב סיים את דבריו, ברך את בנו והשיב נשמתו לבוראו. והנה הגיע יום בו ביקש הבן לשאת אשה. הוא זכר את דבריו של אביו ופנה לאותו ידיד ותיק לעזרה. "אני אמצא עבורך את הכלה המתאימה, כלה שנועדה לך מאת אללה הכל יכול." ימים אחדים אחר כך הודיע לו הידיד כי מצא את מבוקשו – כלה כלילת יופי ומבורכת בכל המעלות. ההכנות לחתונה החלו. נמצא מקום מתאים והאורחים הוזמנו. האיש הצעיר היה נלהב מאוד. בערב שקדם להבאתה המיועדת של הכלה אל ביתו של האיש הצעיר, התייצב אצלו הידיד ואמר לו: "מצאתי עבורך כלה, אך כדי לגלות אם היא זו שיעד לך אללה עליך לעשות את הדבר הבא: מחר לאחר שתובא הכלה לביתך היא תחכה לך בחדרך, אך לפני הדלת תוצב אבן כבדה שיהיה עליך להזיזה כדי להיכנס לחדר. אם תצליח במשימה יהיה זה אות שהיא הכלה השלוחה לך מאת אללה, אך אם תיכשל הרי שטעיתי בבחירתי ויהיה עליך לשלח אותה חזרה למשפחתה ולבטל את החתונה!" הכלה המיועדת באה אל הבית, לבושה בשמלת כלולות מפוארת, והכל קיבלו אותה בשירים ובמחולות. היא הובלה אל חדרו של החתן וציפתה שם עטויה ברעלה לבואו. כאשר הגיע החתן יכול היה להבחין מבעד לדלת הפתוחה למחצה בדמותה המקסימה של הכלה, מסתורית וצופנת סוד מתחת לצעיפיה. אך בדיוק כפי שסיפר לו הידיד כדי להרחיב את הפתח ולהיכנס לחדר היה עליו להסיט תחילה אבן גדולה שניצבה שם וחסמה את דרכו. האבן לא נראתה גדולה במיוחד, אך כאשר ניסה להזיזה נוכח לדעת שהיא כבדה ביותר. הוא אימץ את כל כוחותיו בניסיון להזיזה, אך לשווא. האבן לא משה ממקומה אף כמלוא הנימה. לבסוף נאלץ החתן לוותר. למרבה הצער הושבה הכלה לבית הוריה וההכנות לטקס בוטלו. זמן מה אחר כך מצא הידיד כלה חדשה ושוב נדרש החתן הצעיר לעמוד במבחן. הכלה הובאה לחדרו והוא ניצב בחוץ לפני הדלת הפתוחה למחצה כשבינו לבין כלתו המיועדת חוצצת אבן כבדה. הפעם היה הצעיר למוד ניסיון. בימים שקדמו לטקס הרבה להתאמן ולחזק את גופו. הוא ניגש אל האבן ודחף אותה בכל כוחו. הוא ניסה להדפה בכל דרך אפשרית, איתן בדעתו שלא להרפות עד אשר יעלה הדבר בידו. כל הלילה כולו נאבק בגבורה עם האבן, אזר את כל כוחותיו להניעה, אך לשווא. למרבה צערו שולחה גם כלה זו כקודמתה לבית הוריה. האיש הצעיר היה מאוכזב וידיו רפו. חלף זמן מה וכלה שלישית נמצאה, כלה ללא רבב שלא נפלה ביופייה ובחן מעלותיה מן הכלות הקודמות. שוב נעשו כל ההכנות לטכס והפעם אמר הצעיר לנפשו: "אם גם הפעם לא יעלה בידי להמיש את האבן ממקומה, יהיה זה לי אות שנגזר עלי להישאר רווק ואני אכנע למר גורלי." הוא ניצב לצד האבן, כופף את גוו, דחף ומשך בכל כוחו עד שגוו חישב להישבר. הוא גנח מרוב מאמץ וגניחותיו הדהדו בכל הבית, אך באבן לא ניכרו שום סימני תזוזה. ואז לפתע הבחין להפתעתו ביד ענוגה הנשלחת מבעד לחלל הצר שבין הדלת הסגורה למחצה לבין המזוזה ושמע קול רך דובר אליו: "הנח לי לעזור לך להסיט את האבן." החתן והכלה הניחו שניהם את ידיהם על האבן ודחפו אותה בכוחות משותפים, וראה זה פלא! האבן הוסטה בקלות והדלת נפתחה לרווחה. החתן נוכח לדעת שהנערה היפיפייה הניצבת לפניו היא האשה היעודה לו מאת אללה והכלה ידעה שהגבר יפה התואר הנשקף אליה מבעד לפתח הוא הגבר אשר הועיד לה האל הכל יכול. מה שעוד טרם ידעו השנים ועתידים היו הם ללמוד, הוא שלא די בכך שמצאו ברצון אללה זה את זו וזו את זה. כדי להציב את נישואיהם על בסיס איתן ולנצור את אושרם יהיה עליהם להניח יום יום את ידיהם על האבן הניצבת לפני הפתח ולהזיזה בכוחות משותפים.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום ! ! ! שבת חורפית אפשר להריח כבר את האביב שמש חמימה יום מקסים לטיולים שבת של כיף והנאה .

NUNA10

New member
../images/Emo24.gif בוחרת ../images/Emo24.gif

בוקר טוב ושבת שלום אחלה יום שבת חזרתי עכשיו מהעבודה אני מחכה לך בקומונה שלי .

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אסירות תודה על לילה שקט, על אלוהים אוהב ומחבק, על הבית הבטוח שלי, על הבת שלי שלא הפסיקה לדבר בלילה
על ה
שזורחת כל יום מחדש, על החיבוקים שלכם, על היותכם בחיי. והרשימה יכולה להתארך עד אינסוף. בוקר של יומטוב לכולנו. אוהבים

אחלה שבת אייל,../images/Emo140.gif

מזמן לא ראינו אותך, ברוכים השבים/שווים
שבת שלום גם לך. אוהבים

למעלה