רק להיום
קח נשימה ודבר עם אלוהים

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo140.gifקח נשימה ודבר עם אלוהים../images/Emo140.gif

קח נשימה ארוכה ודבר עם האלוהים
"לפעמים כשאנו מתפללים קורה דבר ראוי-לציון: אנו מוצאים את המקורות, הדרכים והכוח לבצע משימות שהן הרבה מעבר ליכולתנו".
איך להתמודד עם הבעיות והתסכולים הקטנים של החיים? לפעמים זה הדבר הקשה ביותר שעלינו ללמוד בהחלמה שלנו. כל יום אנו ניצבים בפני קשיים, גדולים או קטנים. החל מהתרת הקשרים בשרוכי הנעליים של הילדים שלנו, ועד עמידה בתור בסופרמרקט, הימים שלנו מלאים בעיות קטנות שאנחנו צריכים, איכשהו, להתמודד איתן.
אם לא נהיה זהירים, אנחנו עלולים להיכשל ולתקוף חזיתית כל בעיה קטנה. אנחנו עלולים להגיע למצבים שבהם נחרוק שיניים ונטיף לעצמנו איך עלינו להתמודד אתם. אלה דוגמאות קיצוניות של התמודדות; בלתי מוצלחת עם דברים, אבל גם אם מצבנו לא רע עד כדי כך, ודאי יש מקום לשיפורים.
בכל פעם שהחיים גורמים לנו לשנות את התכניות שלנו, אפשר לקחת נשימה עמוקה ולפנות אל האלוהים, כפי שאנו מבינים אותו. אם נזכור כי יש באפשרותנו לקבל מכוח זה סבלנות וסובלנות, או כל מה שאנחנו צריכים, ההתמודדות עם החיים תהיה קלה יותר.
רק להיום:
אני אקח נשימה עמוקה ואני אדבר עם האלוהים שלי בכל פעם שאני מרגיש מתוסכל. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

עצבות נועלת שערי שמיים, תפילה פותחת שערים נעולים, והשמחה בכוחה לשבר חומות!|תלת|
- הבעל שם טוב אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אחלה סופשבוע../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה רגועה ובוקר שלוו, על פרנסה ומקום עבודה, על שבת קרבה ובאה, על משפחה אוהבת, על בן זוג מפנק ומחבק. על נחישות לצעוד בדרך חיים חדשה, יכולת להתגבר על רצונות ולעשות את מה שצריך למרות הרגשה כזואו אחרת. אני אסירת תודה על חופש מהתמכרות פעילה, על חברותא ודרך NA ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ושבעה עשר ימי ניקיון
בוקר טוב עולם.... קור כלבים בשעות כאלה באילת ואני חייבת להמשיך בתכניות שלי וללכת לעבודה למרות שהייתי רוצה להמשיך להתכרבל מתחת לשמיכה, להתפנק כמה שעות... כוחה של דרך חיים חדשה
אוטוטו נגמר השבוע, ושבת של מנוחה באה עלי לטובה. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של עשייה ושמחת חיים, עוד צעד בדרך אל החופש בנשמה. אוהבים

צופיתי 2

New member
כל יום התחלה חדשה ../images/Emo140.gif

"אני מאמינה שאפשר למצוא זהות אמיתית ביצירתיות אשר נובעת מבפנים. באופן פרדוקסאלי אפשר למצוא זהות עצמית כאשר אנחנו מאבדים ריכוז עצמי. אישה יכולה למצוא את עצמה באופן הטוב כאשר היא שוכחת את עצמה ביצירה משלה. " – אן מורו לינדנברג. יצירתיות יכולה להיות התבוננות בציפורים,טניס, סריגה, בישול, ציור, כתיבה, שירה. בפעילות יצירתית אנחנו משקיעים את עצמנו לגמרי בכאן ועכשיו ותוך כדי כך אנחנו חווים חופש. אנחנו נעשים אחד עם הפעילות ואנחנו מוזנים על ידה. אנחנו צומחים עם הפעילות. אנחנו לומדים מי אנחנו תוך כדי שאנחנו לא חושבים על השאלה מי אנחנו. רוחניות ויצירתיות הן אחיות. ישנה חדווה אשר מושרשת עמוק בתוכנו והיא קו חיים וקשר ישיר עם "אלוהים". פעילויות יצירתיות משחררות את החדווה הזו והאנרגיה עוברת דרכנו ומגיעה לאחרים. אנחנו מוצאים את עצמנו ואת הרוחניות שלנו דרך איבוד הריכוז העצמי בזמן יצירה – יצירת תמונה, יצירת משפט, או יצירת ארוחה מיוחדת... יצירתיות היא מתנה אשר נתנה לנו. היא מימד נוסף לנוכחות הרוחנית אשר מדריכה את כולנו. רק להיום אני לא אפריע לה לפעול בחיי.

../images/Emo20.gifבוקר טוב ושבת שלום לכל החברותה../images/Emo24.gif

אמן שתהיה שבת רגועה ויגיע השלום כבר. אוהבים

שבת של שלום ושלווה ../images/Emo24.gif

אוהבים שבת שלום בוחרת יקרה מברוק על האיזון במשולש הקדוש עבודה-זוגיות-החלמה,נמשיך לבוא..

אוהבים וזקוקים לך רפיאלי../images/Emo24.gif

תודה על העידוד והפרגון. בטח נמשיך לבוא, ימבה מתנות בדרך
ואתה? הרבה מאד זמן שלא ראינו אותך פה......
אחלה שבת של מנוחה והחלמה לכולנו
אוהבים

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif כ../images/Emo80.gif

לא אישי ההיעדרות משהו שאני עובד עליו לאחרונה אני בטח ימשיך לבוא אוהבים

../images/Emo51.gifלאלוהים שלי על המתנות שבדרך../images/Emo45.gif

לפני כחודשיים, השתעשעתי ככה במחשבות על מעבר לדירה גדולה יותר מזו שאני גרה בה כגע. חשבתי על זה קצת, ועזבתי את זה, כי למי יש כוח עכשיו להתחיל שוב עם קרטונים, הובלות, ניקיונות, הסתגלות לסביבה חדשה וכל מה שכרוך במעבר לדירה אחרת? כמה ימים אחרי כן, כבר כמעט שכחתי מזה, השכנה שלי מודיעה לי חגיגית שהיא עוזבת את הדירה שבה היא גרה (כפולה בגודל מזו שאני גרה בה...) ביקשתי לראות ואהבתי.. ביקשתי את הטלפון של בעל הבית, ואחרי שיחה קצרה הבנתי שהוא הולך להעלות את שכר הדירה. הרפיתי מזה, כי לא חשבתי שיש מצב שאני מסוגלת לעמוד כלכלית בהוצאות כל כך גדולות. בד בבד, העליתי תפילה פעמיים ודווקא בNA, אל אלוהים שכל כך אוהב אותי, וביקשתי שמה שצריך לקרות עם זה - שיקרה. אם זה אמור להיות שלי, זה יהיה בזמן ובמקום הנכונים לאלוהים ולא לרצונות שלי. בינתיים, תודה אל אני בבית ולא ברחוב. קיצר, ממש היום בבוקר, השכן שלי הגיע אלי לעבודה ושאל אם אני עדיין מעוניינת בדירה. המחיר כמובן התכווץ חזרה למימדים ה"נורמליים שלו" ובאותם תנאים שביקשתי מלכתחילה. בשבוע הבא, אני עוברת דירה
בלי הובלות, בלי ניקיונות יותר מדי (הבית נראה כמו בית מרקחת
) בלי קרטונים
ובלי יותר מדי בלגן. באותה קומה, אל הדלת ממול. אני רוצה להביע קבל עם ופורום, את אסירות התודה לאלוהים שכל כך אוהב אותי. אני אסירת תודה לדרך NA שמלמדת אותי להרפות ולמסור באמת את הדברים, כך שהם מטופלים בדיוק כמו שצריך ולא כמו שאני רוצה (סיפוק מיידי, כאן ועכשיו). תודה על הסבלנות, ותודה על המתנה הזו... כמו מפעל הפיס. ככל שנלך בדרך זו, אין לנו ממה לפחד
ואני אוסיף - אין לנו מה לדאוג, צריך רק לבקש ולמסור באמת. הדרך עובדת למי שעובד אותה, ואני, מה זה משתדלת
חודש של ניסים החודש הזה, וזה הנס הפרטי שלי. אני חושבת על המילה הזו "נס" - נקי מסמים.... תודה אלוהים שלי. אוהבים

למעלה