רק להיום
אחריות

diklush2

New member
צריכה עזרה עבור חבר

צריכה מידע על פגישות של מכורים מעורבות אותו אדם לא מוכן ללכת לפגישות אן איי ואיי איי ולקבוצה מעורבת שבאים אליה אנשים מכל ההתמכרויות הוא מסכים אודה על עזרתכם

TG GIRL

New member
חייבת להתייעץ ...

אני מכירה בחור מדהים פשוט, חודשיים. הוא מכור להרואין ואני לקחתי על עצמי תפקיד נורא קשה אני חושבת. להיות לצידו תמיד. אמממ היום ראיתי שהוא שוב הסניף (הוא לא מזריק), ונורא פחדתי עליו כשהוא התחיל לצנוח על המקלדת ולהירדם ולדבר לא ברור. אף פעם לא ראיתי אותו ככה ואני אוהבת אותו. רציתי להתייעץ מה אני יכולה לעשות בשבילו כדי לעזור לו? איך לנסות לעזור לו לצאת מזה מבלי ללחוץ? איך להתמודד כשהוא בקריז? האם הוא יכול להיות מסוכן בשבילי כשהוא במצב כזה? חשוב להדגיש שאנחנו גרים ביחד (שותפים והוא מעיין משפחה בשבילי) ... מתי ואיך לשים לב שמשהו לא בסדר? (שהוא לקח יותרמדי זאת אומרת) מתילדאוג שמשהו לאתקין ולהבין שזה לא סתם צלילה? ממש ממשתודה אם תעזרו לי אני לא יודעת לאן לפנות והוא נורא חשוב לי וחלקכם בטח חוויתם כאלו דברים ויודעים לכוון אותי הכי טוב.

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifאחריות../images/Emo140.gif

אחריות
אנו לא אחראים על המחלה שלנו. אנו אחראים להחלמה שלנו. אם נתחיל ליישם את מה שלמדנו, החיים שלנו יתחילו להשתנות לטובה."
ככל שאנו מתקדמים בהחלמה, כך אנו מפסיקים להתחמק מאחריות לעצמנו ולמעשים שלנו. אנו מיישמים את העקרונות של תוכנית 'מכורים אנונימיים' ואנו יכולים לשנות את חיינו. הקיום שלנו מקבל משמעות חדשה כשאנו מקבלים אחריות ואת חופש הבחירה הכרוך בכך. אנו לא מתייחסים אל ההחלמה כאל המובן מאליו.
אנו לוקחים אחריות על ההחלמה שלנו בכך שאנו עובדים את שניים-עשר הצעדים. אנו הולכים לפגישות בקביעות ומשתפים את החבר החדש במה שקיבלנו בחינם: מתנת-ההחלמה. אנו מעורבים בפעילות קבוצת- הבית שלנו ומקבלים אחריות על חלקנו בשיתוף המכור שעודנו סובל בהחלמה שלנו. אנו לומדים איך ליישם את העקרונות הרוחניים בכל תחומי-חיינו, ואיכות החיים שלנו משתפרת.
רק להיום:
בעזרת הכלים הרוחניים שקיבלתי בהחלמה, אני מוכן ורוצה לבחור בצורה אחראית. אוהבים

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

אנחנו צריכים להיות כמו המים - הם נמוכים מכל הדברים ועם זאת - חזקים יותר מהסלעים
- פתגם אינדיאני אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אחלה סופשבוע../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האפשרות לבחור כל יום מחדש בהחלמה גם בלי להיות מודעת לכך, על התעוררות לחיים חדשים, על אסימונים שנופלים מדי יום, על תחושת השלווה שאופפת אותי, על בריאות פיזית ונפשית. על יכולת לתרגם ולהביע רגשות במילים, על שאני מסוגלת לנהל תקשורת ביני וביני, וביני לסובבים אותי. על היכולת לזהות את חוסר ההגיון שבפחדים או חששות שלכאורה מעסיקים אותי, ולזהות את המחלה דרכם. אני אסירת תודה על קבוצת צעדים, חברותא, בן זוג מכיל, מבין, מחבק ואוהב. על משפחה תומכת ומפרגנת, על חופש מתהמכרות פעילה, על כל צעד בדרך ועל עוד יום נקי. רק להיום - אחד עשר חודשים ושמונה ימי ניקיון
אתמול, אחרי קבוצת הצעדים, ממש ברגע האחרון החלטנו יחד שאין צורך או כוח לנסוע לקצה השני של המדינה. אז לא נוסעים לטבריה, משום שפשוט אין כוח ומעבר לזה יש הרבה מה לעשות פה בבית אחרי עשרה ימים שלא הייתי פה. מרגישה מצויין עם זה. האמת היא שהנסיעה הזו העיקה עלי וברגע שביטלנו פשוט השתחררתי. צנחתי למיטה באפיסת כוחות מוחלטת בסביבות אחת עשרה בלילה. זהו.. הבית צורח עלי... "הצילו", שבועיים הוא לא ראה אפילו מטאטא
והגיע הזמן לפנק את עצמי בפינה נקייה ומסודרת. צריך לעשות בשביל זה ואח"כ אולי אפילו לרדת לים. אז זו התכנית שלי להיום, ובערב פגישת NA. מאחלת לעצמי ולכולנו סופשבוע של החלמה מתוך שמחת חיים. לאלה העושים בטבריה, תיהנו מכל רגע ושובו מלאים באנרגיות של אהבה. אוהבים

אהלן "ילדת טי ג'יי"../images/Emo140.gifברוכה הבאה

מצטערת לאכזב אותך, אבל התפקיד שלקחת על עצמך, לא רק קשה, הוא פשוט בלתי אפשרי. את לא יכולה לעשות עבורו שום דבר אלא אם הוא רוצה לעשות משהו ואז תוכלי אולי לעזור לו.
כמו שאת ודאי מבינה מקריאה פה בפורום, מתקיימות בארץ פגישות NA רבות, כמעט בכל יישוב. שם - אולי יוכלו לעזור לו, במידה והוא באמת רוצה להפסיק. מעבר לזה, יש קבוצות תמיכה למשפחות של מכורים - "נר אנון" דרכם את יכולה להתייעץ ולהבין טוב יותר לאן את מבקשת להכניס את עצמך. שיהיה לך בהצלחה. אוהבים

שטול1

New member
טי ג'י גירל יקרה

מכור פעיל מאוהב רק בדבר אחד לפני הכל ולמרות הכל אחרי הסם כל השאר הוא בעדיפות שניה הדרך היחידה לעזור לו היא להציע לו ללכת להגמל זה קשה אבל אפשרי אי אפשר לכפות נקיון על אף אחד הרצון צריך לבוא ממנו כל זה נאמר כאן בכנות מעט אכזרית אולי שהיא תוצאה של נסיון אישי. נסי להציץ באתרים שהבוחרת בחיים שלנו צרפה לך במסר אולי תלמדי דבר מה נוסף מאנשים המתמודדים אם מצב דומה בהצלחה נשמח אם תשתפי אותנו בהתפתחויות אולי נוכל לעזור בעוד משהו

אהלן דיקלוש../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אם הוא לא מוכן ללכת לפגישות NA, אין לך הרבה מה לעשות, משום שעד כמה שידוע לי, NA היא הקבוצה היחידה שמאגדת בתוכה את כל סוגי ההתמכרויות. או שלא הבנתי אותך? בכל מקרה
אוהבים

למעלה