רק להיום
אמון

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifאמון../images/Emo140.gif

אמון
"רק להיום אאמין במישהו באנ-איי שמאמין בי ורוצה לעזור לי בהחלמתי."
קשה לנו ללמוד איך לתת אמון. הניסיון שלנו בעבר, כמכורים פעילים, לימד אותנו כי אין לתת אמון בחברים שלנו. ומעל לכל, לא יכולנו לתת אמון בעצמנו.
עכשיו, בהחלמה, אמון הוא עניין מהותי. אנו חייבים שיהיה לנו משהו בו נוכל להאמין, שיתן לנו תקווה בהחלמה שלנו. יש בנינו כאלה, שהדבר הראשון שבו אנו יכולים לתת אמון הוא המילים של חברים המשתפים אותנו בפגישות. אנו חשים שיש אמת בדבריהם.
אם נמצא משהו שבו אנו נותנים אמון, יהיה קל יותר לבקש עזרה. וככל שאנו לומדים לתת אמון בהחלמה של אחרים, אנו לומדים לתת אמון בהחלמה שלנו.
רק להיום:
אני אחליט לתת אמון במישהו. אני אפעל לפי האמון הזה. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

להאמין רק באפשרויות אינה אמונה אלא פילוסופיה.
- תומאס בראון אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבת רגועה ושלווה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה ומנוחה אחרי שבוע של עבודה ועשייה. אני אסירת תודה על בריאות פיזית ונפשית, על משפחה נפלאה וילדה מדהימה. על זוגיות, פרנסה, מנוחה, דרך חיים חדשה, אומץ לשנות חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה חודשיים וחמישה עשר ימי ניקיון
הבת שלי איתי כבר מיום חמישי, אחרי כמה חודשים שלא התראינו. אתמול הייתה איתי בעבודה, אח"כ בישלנו לנו לשבת וישבנו לאכול, לדבר, להסתלבט ולמלא את החסר. היום.. אולי נלך לים כי שמש בחוץ למרות שקריר.. ככה לשבת מול המים, לחוות, להיות. מאחלת לעצמי ולכולנו שבת של מנוחה ושלווה, חיבוקים ושמחת חיים. אוהבים

עליזה 63

New member
מתוך הספר "מזון למחשבה"

מתוך הספר "מזון למחשבה" החברותא אכילת יתר הכפייתית היא פעולה של בדידות. ככל שאוכלים יותר, אנו מתבודדים יותר מאנשים אחרים, ומרגישים יותר מנוכרים ושונים. אנו זקוקים לאנשים, אבל אנחנו לא אוהבים את עצמנו, ופוחדים שאחרים ידחו אותנו. איזו הקלה זו כשאנו מוצאים אנשים אחרים עם אותן הבעיות והרגשות! אנו מקובלים, מובנים ואהובים. אנו מגלים שאנו לא כל כך שונים, בסופו של דבר. קבוצת או.א. מקרינה תחושה של חום ותמיכה. היא מקום בטוח בו אנו יכולים להסיר מסכות ולהביע תחושות אמיתיות. יש שם החלמה וכוח. הפגישות והמרתונים נותנים לרבים מאיתנו חוויה של שייכות יותר עמוקה ממה שמצאנו בכל מקום אחר. אנו כולנו מקובלים כמו שאנחנו, ובמקום שאנו נמצאים בהתפתחות האישית שלנו. אף אחד לא אומר לנו מה לעשות באו.א. דרך החברותא, אנו לומדים מה עבד בהצלחה עבור אחרים ומוצאים הקלה מהבדידות. אלי, ברך את החברותא שלנו.

למעלה