../images/Emo42.gifבוקר של אסירות תודה../images/Emo42.gif
אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על הנוכחות שלו בחיי ועל שלווה ורוגע. אני אסירת תודה על היכולת והנחישות לצעוד בדרך, על האהבה שממלאת ומוקרנת אלי, אני אסירת תודה על בריאות, על פרנסה, מקום עבודה שאני אוהבת, זוגיות ובן זוג מחבק ואוהב, משפחה תומכת ומפרגנת, חברותא ודרך NA, סדר יום וחופש מהתמכרות פעילה, יכולת להרגיש ולבחור את דרך הפעולה שלי. אני אסירת תודה על עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ותשעה ימי ניקיון
בכל בוקר אני כותבת שאני אסירת תודה בין היתר על בריאות פיזית ונפשית. אולי אני צריכה לכתוב שאני אסירת תודה שזה לא יותר גרוע. אני סובלת כאבי בטן כבר מעל שנה, ואף רופא בינתיים לא מצליח לגלות מה הבעיה. כך אני עוברת לא פעם ייסורי תופת בין ההפוגות וכשזה מגיע לשיא אני שוב מוצאת את עצמי בבתי חולים. הבוקר, אני יוצאת לעוד בדיקה ואני רוצה להרים תפילה לאלוהים שאוהב אותי, שינחה אותי למצוא בתוכי את הכוח להתמודד, ואת מי שצריך להגיע לאבחנה שתאפשר טיפול וחיים נורמליים עד כמה שניתן, לפחות מבחינה פיזית. אמן. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של עשייה למען ההחלמה, יום מלא שמחת חיים ועוד צעד בדרך אל החופש שבנשמה. אוהבים