0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifאנו כן מחלימים../images/Emo140.gif
אנו כן מחלימים
" לאחר שהגענו לפגישות מצאנו עצמנו בקבוצה מיוחדת מאוד של אנשים שסבלו כמונו ומצאו החלמה. הם שיתפו אותנו, בחופשיות בניסיונות שלהם, ומצאנו בכך תקווה עבורנו. אם התוכנית עבדה עבורם, היא תעבוד גם עבורנו " חבר חדש בא לפגישה הראשונה, רועד ומבולבל. אנשים מחייכים. הוא רואה קפה וכיבוד יש ספרות. הפגישה מתחילה אחרי שכולם מתיישבים. אחרי שהוא מעיף מבט המום ביושבים בחדר, החבר החדש שואל, "למה אני צריך להפקיד את החיים שלי בידי ".הקבוצה הזו? אחרי הכול, הם סתם מכורים כמוני נכון שהחבר החדש לא מעריך אותנו במיוחד בהתחלה. אבל עד מהרה הוא לומד שהדרך שבה אנו חיים כיום היא הקובעת. כל המשתתפים בפגישות שלנו הם מכורים שהחיים שלהם השתנו כליל.
אנו מחלימים נגד כל הסיכויים. החבר החדש יכול להתייחס לאיפה שהיינו כדי לשאוב תקווה מאיפה שאנו עכשיו. כיום לכל אחד מאתנו יש אפשרות להחלים. כן, אנו יכולים להפקיד בבטחה את חיינו בידי כוח עליון ו'מכורים אנונימיים'. כל עוד אנו עובדים את התוכנית, הרווח מובטח: אנו משוחררים מהתמכרות פעילה ואנו חיים חיים טובים יותר.
רק להיום:
ההחלמה שמצאתי בפגישות היא משהו בטוח. אם אבסס את חיי עליה, אני יודע שאני אגדל. אוהבים