רק להיום
אנו כן מחלימים

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifאנו כן מחלימים../images/Emo140.gif

אנו כן מחלימים
" לאחר שהגענו לפגישות מצאנו עצמנו בקבוצה מיוחדת מאוד של אנשים שסבלו כמונו ומצאו החלמה. הם שיתפו אותנו, בחופשיות בניסיונות שלהם, ומצאנו בכך תקווה עבורנו. אם התוכנית עבדה עבורם, היא תעבוד גם עבורנו "
חבר חדש בא לפגישה הראשונה, רועד ומבולבל. אנשים מחייכים. הוא רואה קפה וכיבוד יש ספרות. הפגישה מתחילה אחרי שכולם מתיישבים. אחרי שהוא מעיף מבט המום ביושבים בחדר, החבר החדש שואל, "למה אני צריך להפקיד את החיים שלי בידי ".הקבוצה הזו? אחרי הכול, הם סתם מכורים כמוני נכון שהחבר החדש לא מעריך אותנו במיוחד בהתחלה. אבל עד מהרה הוא לומד שהדרך שבה אנו חיים כיום היא הקובעת. כל המשתתפים בפגישות שלנו הם מכורים שהחיים שלהם השתנו כליל.
אנו מחלימים נגד כל הסיכויים. החבר החדש יכול להתייחס לאיפה שהיינו כדי לשאוב תקווה מאיפה שאנו עכשיו. כיום לכל אחד מאתנו יש אפשרות להחלים. כן, אנו יכולים להפקיד בבטחה את חיינו בידי כוח עליון ו'מכורים אנונימיים'. כל עוד אנו עובדים את התוכנית, הרווח מובטח: אנו משוחררים מהתמכרות פעילה ואנו חיים חיים טובים יותר.
רק להיום:
ההחלמה שמצאתי בפגישות היא משהו בטוח. אם אבסס את חיי עליה, אני יודע שאני אגדל. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

מכשולים הם הדבר המפחיד שאתה רואה, ברגע שאתה מסיט עיניך מהמטרה.
- הנרי פורד אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על בוקר רגוע ושלוו אחרי לילה של שינה ענוגה. על היכולת והאומץ להזניח את המסיכות ולפגוש את האני האמיתי שבי, על דרך אן איי, חברותא ותחושת שייכות. על משפחה תומכת ומפרגנת. על בן זוג אוהב ומחבק. על חופש מהתמכרות פעילה. על נכונות לשחרר ולהשתחרר. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ואחד עשר ימי ניקיון
מאחלת לכולנו שבוע של ניקיון איכותי והשתחררות מדפוסי עבר, צעידה בטוחה בדרך אל עצמנו חופשיים, מקבלים, שלווים. אוהבים

נעממי5

New member
וודאי שאנו מחלימים../images/Emo24.gif

עצם זה שאנו כאן כאן ולא שם, אז אנו כן מחלימים. זכרו, רק להיום! אוהבת, נעמה.

ברכות לדני על 3 חודשי ניקיון../images/Emo106.gif

שלושה חודשים של ניקיון טוטאלי מכל סוגי הסמים והאלכוהול, לא מובן מאליו חרף הקשיים שאתה עובר. מאחלת לך עוד ימים רבים ולבנים של שמחה ואיכות, של אהבה ובעיקר של חופש בנשמה. רק להיום - אם תמשיך לעשות את מה שאתה עושה, אפילו השמים הם לא גבול.
אוהבים אותך וזקוקים לך.

שטול1

New member
../images/Emo65.gifבשעה טובה לדני ../images/Emo24.gif

תמשיך לבוא אח יקר יקרו לך דברים טובים יום לבן לכל החיים אוהבים שטול

רק להיום...

אני אסיר תודה על ההתרגשות שאני חווה תחושת אסירות תודה שלא עוזבת התחלתי לחלק הזמנות לבר המצווה ,חוויה רוחנית עבורי. אני מלא שמחה והתלהבות, בעיקר אמונה שהכל יהיה טוב.איך לא,ביקשתי מאלוהים להיות האמרגן.. את ההזמנה הראשונה בחרתי לתת לחונך שלי, ואז לחברי קבוצת הבית שלי, הם מסמלים עבורי את התוכנית כולה ואותכם. אני יודע בוודאות שלא יכולתי להיות כאן ולהגיע לרגע הזה לולא התוכנית,ושבאמת לא מובן מאליו.. בקיצור, אני באורות גבוהים מותר לי,חוויתי כבר את כל צבעי המחזיקים ואני ממשיך ,רק להיום... אוהב אותכם,והמשפחה שלי צריכה אותי בדרך שלכם. תתנו לנו טרמפ..?

למעלה