רק להיום
בדיקת הגדילה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifבדיקת הגדילה../images/Emo140.gif

בדיקת הגדילה
"אנו מביטים מחדש על התנהגותנו בעבר ובהווה כדי לראות מה אנו רוצים לשמור וממה אנו רוצים להיפטר."
בכל לילה רבים מאתנו חושבים על עשרים וארבע השעות שהיו, וחושבים איך נוכל לחיות בצורה שונה בעתיד. קל מאוד למחשבותינו לשקוע במלכודות היומיומיות של העולם הזה: צריך להחליף שמן במנוע, לנקות את החדר, להוריד את הזבל. לפעמים יש צורך במאמץ רצוני על מנת להוציא את המחשבות מהמסלול השגרתי הזה ולהעביר אותן למישור גבוה יותר.
שאלה פשוטה אחת יכולה להביא אותנו לדרך הנכונה: מה אנו חושבים שהכוח העליון שלנו רוצה מאתנו לגבי מחר? אולי אנו צריכים לחדש את הקשר ההכרתי הרופף שלנו עם אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו. אולי לא נוח לנו בעבודה או במערכת יחסים, ואנו ממשיכים בזה רק מתוך פחד. אולי אנו מסתירים איזה פגם באופי, ופוחדים לספר על כך לחונך שלנו. השאלה היא באיזה חלק של חיינו, אנו מוכנים ורוצים באמת גידול?
בסופו של כל יום, אנו מגלים שזה עוזר לנו אם אנו מבלים קצת זמן עם הכוח העליון שלנו. אנו יכולים להתחיל לחשוב על מה שנוכל לעשות מחר, כך שזה ישפיע לטובה על תכנית ההתפתחות הרוחנית שלנו. אנו חושבים על תחומים שבהם גדלנו בזמן האחרון, וקובעים מטרות שמחייבות עבודה. האם יש דרך נאותה יותר לסיים את היום?
רק להיום:
אדאג שבסוף היום יהיה לי קצת זמן להיות עם הכוח העליון שלי. אעבור על מה שקרה במשך היום ואנסה לבדוק מה עומד ביני לבין הרצון של הכוח העליון לגבי חיי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אומץ זה להיות האדם היחיד שיודע כי אתה מת מפחד.
- לא ידוע אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על התעוררות שלווה לבוקר שקט ורגוע. על אהבה מסביב ובפנים, על יום מנוהל ואיכותי ללא שימוש בסמים. על חברותא ותחושה של ביחד, על משפחה תומכת ומפרגנת. על האומץ והרצון לשנות ולהגיע אל עצמי. על היכולת לחלוק ולתת ולחברים חדשים. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ושלושה ימי ניקיון
מרגישה טוב הבוקר.. רגועה ושלווה, מתנהלת באיטיות מכוונת. עוד רגע מקלחת ויציאה למרכז יום, לפגוש את החברים ובאמצעותם את עצמי. מאחלת לי ולכולנו יום פורה ואיכותי של ניקיון מבורך. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

איפוק ונוכחות הורית. איש אחד צעד בסופרמרקט מאחורי אמא וילדה בת שלוש, שישבה בתוך עגלת הקניות. כשהם עברו ליד מדף העוגיות, הילדה ביקשה עוגיות והאמא אמרה: "לא!". הילדה התחילה ליילל ולצעוק ולהקים מהומה, אבל האמא שמרה על שלוות רוחה ורק אמרה בנחת: "או-קיי מוניקה, נשארה לנו רק עוד חצי שורת מדפים של עוגיות, תיכף נסיים כאן, אל תתרגזי, רק עוד טיפה". הן סיימו את שורת העוגיות והמשיכו הלאה, תוך דקות הגיעו לשורת המדפים עמוסי הממתקים. הילדה החלה לצעוק ולדרוש ממתקים. האמא סירבה לקנות לה. הילדה התחילה לרקוע ברגליים ולהשתולל, אבל האמא לא איבדה את העשתונות: "די, מוניקה, די, אל תתרגזי. לא נשאר לנו עוד הרבה. עוד שתי שורות ואנחנו מסיימות את הקניה. תהיי סבלנית, רק עוד טיפה". כשהגיעו אל הקופה כדי לשלם על המצרכים, נתקל מבטה של הילדה למסטיקים הצבעוניים והיא דרשה בתוקף מסטיק. כשאמה השיבה בשלילה, עשתה שם הילדה סצנה קולנית של בכי וצעקות והאמא דיברה בקול רגוע ושקט: "מוניקה, לא להתרגז. אנחנו תכף מסיימות כאן. חמש דקות ואנחנו בחוץ ואז ניסע הביתה , ותוכלי לחטוף את התנומה שאת כל כך זקוקה לה". האמא גמרה לשלם ויצאה מהסופרמרקט אל מכוניתה. האיש שהלך אחריהן והיה עד לכל שהתרחש, יצא בעקבותיה, הדביק אותה במחצית הדרך לאוטו ואמר לה: "תסלחי לי, גברתי, לא יכולתי שלא לשים לב כיצד שמרת על קור רוחך. אני חייב להחמיא לך על הדרך שבה התנהגת עם מוניקה הקטנה". נתנה בו האמא מבט מחוייך ואמרה: "לקטנה קוראים תמי. אני מוניקה ".

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

זה לא שאני אור . אריק ברמן מילים: אריק ברמן לחן: אריק ברמן זה לא שאני אור את באה ממקום חשוך ואני לא כזה נכון פשוט את רגילה הפוך אם תסתכלי בתוך עייני ותראי שם משהו טוב חולף אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך שמשתקף מי זה שדיבר גרם לך להרגיש קטנה? ואם הוא גבר שיבוא, לדרוך אצלנו בשכונה..! שימי פה ת'ראש ותני לעצמך קצת שקט אל תספרי לי מתנות בקרוב תוכלי גם את לתת... כן זה מתאים, ואתה יפה...ואתה יכול ללכת ככה.. זה לא שאני אור - את באה ממקום חשוך!

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! יום נעים ומקסים .

NUNA10

New member
../images/Emo3.gif בדיחה ../images/Emo3.gif

בזמן ביקור ראש הממשלה אולמרט בארה"ב , ניגש אליו יהודי חרדי ונישק בחום את מעילו ואמר לו: "אתה בשבילי כמו ספר תורה". ראש הממשלה בצניעותו אמר לו: "אל תגזים, למה אתה אומר את זה?" אמר החרדי: "כל שבוע פרשה חדשה"...

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

רק ביקור קצר אני בדרך לשכן להקים ביחד את החוג לספרות של הרחוב. איזה כיף למצוא אנשים שעדיין אוהבים לקרוא. אשוב מאוחר יותר עם חוויות אוהבים שטול

למעלה