רק להיום
גמול לחונך

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifגמול לחונך../images/Emo140.gif

גמול לחונך
"מערכת היחסים הראשונה בדרך החיים החדשה היא בדרך כלל זו שבין החבר החדש לחונך."
החונך שלנו יכול להיות מקור שופע של החלמה, מידע, חכמה ומילים טובות. וכל זה מאוד עוזר לנו. משיחות הטלפון הליליות עד השעות שבהן הקשיבו למה שכתבנו על ההחלמה שלנו, הם האמינו בנו, והשקיעו זמן כדי להוכיח את זה. הם הראו לנו, בצורה אוהבת ונחושה, איך להיות כנים. האהדה חסרת גבול שגילו כלפינו בשעות קשות נתנה לנו את הכוח להמשיך. האופן שבו עזרו לנו גרם לכך שנחפש את התשובות שלנו בתוך עצמנו, וכך נעשינו אנשים בוגרים ואחראים הסומכים על עצמם.
החונך שלנו תמיד נתן ולעולם לא ביקש תמורה. אבל יש דברים שאנו יכולים לעשות כדי להביע את ההערכה שלנו. אנו מתייחסים אל החונך בכבוד. החונך הוא לא פח זבל שקיים כדי שנזרוק בו את כל הפסולת שלנו. לחונך יש בעיות ושעות קשות משלו, בדיוק כמו שיש לנו, ולפעמים החונך זקוק לתמיכה שלנו. החונכים הם בני אדם, יש להם רגשות, והם מעריכים את הדאגה שלנו. אולי הם ישמחו לקבל גלויה או טלפון שבה נבטא את אהבתנו. מה שנעשה כדי לגמול לחונך על האדיבות שלו, רק יחזק את ההחלמה האישית שלנו.
רק להיום:
החונך שלי דאג לי כשלא יכולתי לדאוג לעצמי. היום אני אעשה משהו נחמד למען החונך שלי. אוהבים

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

“היה רגוע ודע שאני איתך".
-תפילה אנגלית אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של סופשבוע רגוע ושלוו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה מתוקה ובוקר רגוע, על אהבה בתוכי וסביבי, ונכונות להתחיל עוד יום של עשייה, על אומץ לשנות, לקבל, נחישות להמשיך בדרך. אני אסירת תודה על בן זוג מחבק ואוהב, על משפחה תומכת ומאפשרת, על מקום עבודה מפרגן, על פרנסה, חברותא ודרך NA, על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ועשרים ושלושה ימי ניקיון
יום אחרון בשבוע של עבודה, ולאחריו שבת.... מנוחה.. כל כך רוצה לנוח. אוטוטו יוצאת מהבית ולכן קצרה בזמן, אבל בטח אשוב הנה אחה"צ. בינתיים, מאחלת לעצמי ולכולנו, יום של שמחת חיים, אהבה וחופש. אוהבים

למעלה