רק להיום
הדרכת האל

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהדרכת האל../images/Emo140.gif

הדרכת האל
"הכוח העליון שלנו זמין לנו בכל עת. אנו מקבלים הדרכה כשאנו מבקשים לדעת מהו רצונו של אלוהים עבורנו."
לא תמיד קל לקבל את ההחלטות הנכונות. זה נכון במיוחד לגבי מכורים שלומדים לחיות על פי עקרונות רוחניים. בהתמכרות, פיתחנו דחפים אנטי- חברתיים, דחפים של הרס-עצמי. כאשר היינו בקונפליקט, פעלנו על סמך אותם דחפים שליליים. המחלה שלנו לא הכינה אותנו לכך שנקבל החלטות נבונות.
כיום אנו מבקשים מהכוח העליון שלנו שיעזור לנו למצוא את הכיוון שאנו צריכים. אנו מפסיקים; אנו מתפללים; ובשקט, אנו מקשיבים לשמוע הדרכה. אנו מאמינים שאפשר לסמוך על כוח גדול מאתנו. הכוח הזה עומד לרשותנו בכל פעם שאנו זקוקים לו. כל מה שעלינו לעשות זה להתפלל לדעת את רצונו של אלוהים עבורנו ולבקש את הכול לבצע זאת.
בכל פעם שאנו עושים את זה, בכל פעם שאנו מוצאים כיוון במבוכה, האמונה שלנו גדלה. ככל שאנו סומכים יותר על הכוח העליון, כך קל יותר לבקש הכוונה. מצאנו את הכוח שהיה חסר לנו בהתמכרות שלנו, את הכוח שעומד לרשותנו כל הזמן. כל שעלינו לעשות על-מנת למצוא הכוונה שתאפשר לנו לחיות חיים מלאים ולגדול מבחינה רוחנית, הוא לקיים קשר הכרתי עם אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו.
רק להיום:
הכוח העליון שלי הוא מקור הדרכה רוחנית, הנמצא בתוכי ואני יכול לשאוב ממנו תמיד כוח. היום, כשלא תהיה לי הכוונה, אבקש עזרה מהכוח העליון שלי. אוהבים

dandan97

New member
נקי 50 יום

לא שמח לא אופטימי אבל בחיים ומתכוון להישאר בהם ככל שיינתן לי.המוות יגיע ביו כה וכה.החיים הם מתנה עצובה וקשה.אני בוחר לנסות ולקבל אותה.לשתות את כוס הרעל עד הטיפה האחרונה.אני כורת ברית עם השטן שתרפה את כל מה שאני נושם מסביבי.הפסקתי להתכחש לשטן שבנשמה שלי.האהבה השטנית שלי תזיין את העולם וכולם יגידו תודה.כשהייתי מלאך הייתי שטן כשאני שטן אני אדם.אני אדם.

../images/Emo24.gifאוהבים דנדן../images/Emo140.gif

עוד קצת ואתה מחליף צבע במחזיק
כל יום הוא לא מובן מאליו, ועם כל הקושי שהוא מביא, הוא עדיין מוצלח יותר מיום של שימוש. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומבורך באהבה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על הזכות להיות עדה למנצחים בדרך NA ולשאוב מכך המון כוח, לגלות ולהרגיש כל פעם מחדש שאני לא לבד, שלא משנה מה אני חושבת, זה בסדר, לא המצאתי שומדבר. אני אסירת תודה לאלוהים שלי על החיים החדשים ועל הנכונות לשנות גם כשכואב ועצוב ומתסכל. על אסימונים שנופלים כשאני מאפשרת להם ולא מתנגדת. על היכולת לבחור ולהחלים, על זרעים של אומץ לעשות, להתיידד עם פחדים, לשתף להיות. אני אסירת תודה על בן זוג אוהב ומחבק, על משפחה תומכת ומפרגנת, על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - אחד עשר חודשים ועשרים ימי ניקיון
בוקר טוב עולם.. שקט ורגוע לי הבוקר. אתמול בצהריים נתבשרתי כי האקס שלי הגיש בקשה לשחרור מוקדם. שליש כאילו... נכנסתי לשיחה עם המטפלת שלי ועל השולחן היה מונח דף עם השמות שלי ושלו. לרגע נבהלתי.. הפכתי לבנה כמו סיד, והסתבר לי שהיא אמורה להעביר דו"ח סוציאלי שיביע את עמדתי. ברגע הראשון אמרתי לא. אני מתנגדת. אבל ישבתי עוד רגע ושאלתי את עצמי ממה אני כל כך פוחדת, כי זה מה שהרגשתי. אני פוחדת מנקמה, אני פוחדת להתעמת איתו, פוחדת להיפגש איתו, פוחדת מכל הסיטואציה הזו שבינתיים מתרחשת רק אצלי בראש. יחד עם זה הוא הלא ישתחרר מתי שהוא, אז מה איכפת לי מתי? אמרתי למטפלת שלי שאיין לי התנגדות אבל אני מבקשת לציין שהוא אמור לעמוד בתנאים של בית משפט - צו הרחקה לשלוש שנים מיום המשפט, כאילו... תנאי, אנא אערף. זהו, להגיד שאני הפוכה או מעורבבת.. לא ממש אבל זה כן יושב לי באיזו שהיא פינה בראש, כאילו בסטנד ביי... עולים בי סרטים של כל מיני מצבים שהיו איתו, לרבות הימים האחרונים, ההשפלות, המבוכה הרבה, חוסר האונים שלי, הפחדים, הבלבולים בין רחמים עליו ורחמים עצמיים, הדיכוי... ומאידך אני מייצרת סרטים עתידיים שבחלקם אני בורחת מהעיר, ובחלקם אני פופאי. אני צריכה להרפות, להשאיר את זה לאלוהים ולזמן שלו. קשה לי. הכל יהיה בסדר. אני מודה לאל על מקום לשתף ולהוציא, לנסות לשחרר. מאחלת לנו יום מבורך באהבה ושמחת חיים. אוהבים

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

כשהאמון נעדר, הפרח היפה ביותר בזר האהבה חסר.
- פון גתה אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב חברים יקרים הרבה זמן לא הייתי כאן , בכלל לא פתחתי מחשב ומתחילה לחזור לעצמי

שטול1

New member
דנדן יקר ../images/Emo24.gif

זה בסדר להרגיש חרא (סליחה על הביטוי הלא פרלמנטרי) זה בסדר לשנוא את כל העולם הכל הולך בשלב הזה העיקר להביא עוד יום נקי תמשיך לבוא אחי לאט לאט זה יהיה קצת יותר קל ואחרי זה הרבה יותר קל לא סתם אומרים אצלנו ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד תודה על הכנות בשיתוף שלך אוהבים שטול

למעלה