0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהדרכת האל../images/Emo140.gif
הדרכת האל
"הכוח העליון שלנו זמין לנו בכל עת. אנו מקבלים הדרכה כשאנו מבקשים לדעת מהו רצונו של אלוהים עבורנו." לא תמיד קל לקבל את ההחלטות הנכונות. זה נכון במיוחד לגבי מכורים שלומדים לחיות על פי עקרונות רוחניים. בהתמכרות, פיתחנו דחפים אנטי- חברתיים, דחפים של הרס-עצמי. כאשר היינו בקונפליקט, פעלנו על סמך אותם דחפים שליליים. המחלה שלנו לא הכינה אותנו לכך שנקבל החלטות נבונות.
כיום אנו מבקשים מהכוח העליון שלנו שיעזור לנו למצוא את הכיוון שאנו צריכים. אנו מפסיקים; אנו מתפללים; ובשקט, אנו מקשיבים לשמוע הדרכה. אנו מאמינים שאפשר לסמוך על כוח גדול מאתנו. הכוח הזה עומד לרשותנו בכל פעם שאנו זקוקים לו. כל מה שעלינו לעשות זה להתפלל לדעת את רצונו של אלוהים עבורנו ולבקש את הכול לבצע זאת.
בכל פעם שאנו עושים את זה, בכל פעם שאנו מוצאים כיוון במבוכה, האמונה שלנו גדלה. ככל שאנו סומכים יותר על הכוח העליון, כך קל יותר לבקש הכוונה. מצאנו את הכוח שהיה חסר לנו בהתמכרות שלנו, את הכוח שעומד לרשותנו כל הזמן. כל שעלינו לעשות על-מנת למצוא הכוונה שתאפשר לנו לחיות חיים מלאים ולגדול מבחינה רוחנית, הוא לקיים קשר הכרתי עם אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו.
רק להיום:
הכוח העליון שלי הוא מקור הדרכה רוחנית, הנמצא בתוכי ואני יכול לשאוב ממנו תמיד כוח. היום, כשלא תהיה לי הכוונה, אבקש עזרה מהכוח העליון שלי. אוהבים