רק להיום
הכוח בקבוצה

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהכוח בקבוצה../images/Emo140.gif

הכוח בקבוצה
"רק בנו תלויה הבנתנו את הכוח העליון... אנו יכולים לקרוא לו קבוצה, התכנית או שאנו יכולים לקרוא לו אלוהים."
רבים מאתנו נאבקו עם הרעיון של כוח עליון, עד שהשלמנו עם חוסר האונים המוחלט שלנו מול ההתמכרות. מהרגע שאנו עושים את זה, רובנו מוכנים, לכל הפחות, לשקול את הרעיון שצריך לבקש עזרה מכוח הגדול יותר מהמחלה שלנו. החשיפה הראשונה של רובנו לכוח כזה הוא בקבוצת אנ-איי. ואולי זו הנקודה שבה כדי לנו להתחיל, בבניית האופן בו אנו מבינים את אלוהים.
הוכחה אחת לכוח שבקבוצה, היא באהבה הבלתי מותנית, שבאה לידי ביטוי בכל פעם שחברי אנ-איי עוזרים זה לזה, בלי לחשוב על שום פיצוי. הניסיון הקולקטיבי של הקבוצה בהחלמה הוא בפני עצמו כוח גדול יותר מהכוח שלנו, כי בידי הקבוצה יש ידע מעשי על מה שעובד ומה שלא עובד. העובדה שמכורים ממשיכים לבוא לפגישות אנ-איי, יום אחרי יום, היא הוכחה לנוכחות של כוח עליון, כוח מושך, אוהב, שעוזר למכורים להישאר נקיים ולגדול.
כל הדברים האלה הם הוכחה לכוח שניתן למצוא אותו בקבוצות אנ-איי. כשאנו מסתכלים סביבנו, מתוך פתיחות, כל אחד מאתנו יכול לעמוד על סימנים נוספים שמעידים על הכוח הזה. זה לא משנה אם נקרא לו אלוהים, כוח עליון או בכל שם אחר - כל עוד אנו מוצאים דרך לשלב את הכוח הזה בחיי היומיום שלנו.
רק להיום:
אגלה פתיחות לכל סימן של כוח שקיים בקבוצת האנ-איי. אני אבקש מהכוח הזה שיעזור לי להישאר נקי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

בכל ויכוח יש שלושה צדדים: הצד שלך, הצד שלי - והאמת.
- לא ידוע אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על לילה רגוע ובוקר נעים. על סדר יום, וחופש מהתמכרות פעילה. על אהבת חינם. על חברים וחברות וכנות בדרך. על משפחה מעודדת ומפרגנת. על אומץ להביט פנימה. על החיים עצמם. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ועשרה ימי ניקיון
שמחתי אתמול בערב לקחת חלק בציון דרך כפול של שני חברים ששיתפו מניסיונם, תקוותם וכוחם. כל אחד מהמקום שלו ובהבדלים לא מעטים סיפר איך הדרך עובדת עבורו. קיבלתי ים של כוח להמשיך הלאה, כי עם מנצחים לא מתווכחים. בציוני דרך אני נוכחת בכל פעם מחדש, שהסיסמאות אינן ריקות מתוכן. "זה עובד רק ביחד"... "ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד", אלה ועוד מקבלות מימדים שונים כאשר שומעים סיפורי חיים של חברים מנצחים ביום חגם. אני אסירת תודה על הזכות לשמוע ולהיווכח. מאחלת לכולנו יום פורה ואיכותי. ובעיקר - שמח ונקי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

תיבת נוח בגירסה של 2008 . בשנת 2008 ביקר ריבונו של עולם אצל נח, שהתגורר לא הרחק מהים ואמר לו, בני האדם על כדור הארץ שוב מושחתים והמקום הפך לבלתי נסבל, אני מתכוון להתערב. עשה לך תיבה וכנס אליה זוג מכל החי על פני האדמה, אתה רשאי לצרף גם כמה מבני האדם, מהטובים שנותרו בהם. אני מקציב לך חצי שנה כדי לסיים את הבניה כולל כינוס החיות, שכן בדעתי להמטיר מבול 40 יום ו-40 לילה... כחלוף 6 חודשים, מסתכל רבש'ע למטה ורואה את נח מטאטא את החצר ותיבה אין! 'נח!!!, פונה אליו רבש'ע בכעס, היכן התיבה?' 'יסלח לי רבש'ע' מתחנן נח 'אבל אתה חייב להבין, הזמנים השתנו, זה לא מה שהיה פעם !!! כיום, לא ניתן להתחיל לבנות ללא אישור בניה. במסגרת מערכת ההתניות להיתר,אני מנהל מזה כמה חודשים, דין ודברים עם התחבורה בקשר לציר התנועה של החיות, עם מכבי אש, בקשר למערכת האזעקה של התיבה במקרה של שריפה, בין לבין התכנסו כל השכנים שלי והגישו התנגדות לוועדה המחוזית, כיוון שלדעתם התכנית של בניית התיבה חורגת מהתב'ע המקומית, ושהבנייה החדשה תחסום להם את הנוף... בשלב זה אני מצוי בהליך גישור כדי לקבל את הסכמתם... בינתיים, הוועדה המחוזית דרשה ממני להכין אומדן עלויות למעבר התיבה לים. ניסיתי להסביר להם שאין צורך, כי הרי הים יגיע ממילא עד התיבה. זה פשוט לא מעניין אותם ! להשיג עצים בכמות הנדרשת, גם זה סיפור לא קטן, נתקלתי בחסמים של הירוקים, הם טוענים שאספקת כמות כזו של עצים תפגע באיכות הסביבה, ושזה גם יגרום להכחדת מיני מינים ותת מינים של בעלי חיים, ויסכן גם את האחרים... נסיתי להסביר להם, שבדיוק ההיפך, שהרי התיבה אמורה להציל מינים רבים מהמבול, הם לא השתכנעו! כאשר התחלתי בינתיים את איסוף זוגות בעלי החיים, התערבו החברה להגנת הטבע, הקרן העולמית לשימור חיות הבר,ואפילו בריז'יט ברדו התנפלה עלי בטענה שאני מתכנן לפגוע בבעלי חיים וביניהם טורפים בכך שאני מתעתד לכלוא אותם נגד רצונם בתאים קטנים מדי, ובעשותי כך, אני מתאכזר לחיות... בנוסף, קיבלתי דרישה מהמינהל לפיתוח בר קיימא, לתת להם תסקיר השפעות המבול המדובר על הסביבה... בד בבד, נאלצתי להתמודד עם משרד התמ'ת , משרד הפנים ושירות התעסוקה בקשר להעסקת עובדים זרים לבניית התיבה, משטרת ההגירה החלה לרדת לחיי ולקנוס אותי כאשר נמצאו ליד התיבה עובדים לא מורשים, ההסתדרות מצידה חייבה אותי להעסיק עובדים מקצועיים בתחום בניית תיבות, שהם כמובן חברי הסתדרות... לבסוף, רשות המיסים הטילה עיקול על התיבה המיועדת תוך שהגישה נגדי שתי תביעות, האחת, בטוענה שיש בכוונתי לעזוב את המדינה בדרכים בלתי לגאליות, התביעה השניה הוגשה מטעם אגף המכס, נסיון להבריח בגבול, חיות יקרות ערך. ובכן, אנא, סלח נא לי, ריבונו של עולם ! אבל עם כל אלה, איני בטוח שאוכל אפילו ב-10 שנים לבנות את התיבה... מיד התפזרו כל העננים. קשת מדהימה הופיעה ברקיע השמים. נח הרים את עיניו השמימה ושאל ריבונו של עולם האם אתה מתכנן באמת להרוס את כל העולם ? 'אין כבר צורך' ענה לו רבש'ע 'רשויות השלטון והפקידות, כבר ידאגו לכך יפה מאד ...

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

אדון עולם עד מתי . סאבלימינל - מירי בן ארי אלוהיי אלוהיי הו אלוהיי עד מתי? דקה דומייה לא תספיק לשישה מיליון אף פעם לא נוכל לקלוט את גודל האסון היה לו חזון סופי הפתרון כולם הולכים לישון וזה היום האחרון אחד ועוד אחד עם שלם כמעט נכחד שאפילו האמיץ ביותר לא שרד אף אחד לא בנאדם כל אחד נהיה מספר שעומד בתור ארוך לא לראות את המחר כל כך הרבה בכי ואפילו לא דמעה כל כך הרבה סוף וזאת בכלל ההתחלה המון תפילות צעקות ולא שומעים צליל ואיך המשיח לא בא כבר להציל? מטרות נעות במטווחו של השטן אי אפשר להתחבא ולברוח אין לאן טמפרטורה מתחממת ונדבקת לרגליים אפר לאפר הנשמות לשמיים הרכבות אל המוות מסכת השקרים חסרי אונים עוד נאבקים על החיים נרצחו נשדדו דעכו נשמותיהם הוספרו שועבדו לא נשכח את שמותיהם הרגו את החירות אך נשארה עוד התקווה הנפש הומיה העין צופיה טבח ללא סיבה ים של קורבנות טלאי צהוב על החולצה הוא יישלח ללהבות איך אפשר לקטוף לילדים ת'חלומות? בזמן שחוטפים למבוגרים ת'זכרונות? מה עשיתי כל כך רע שאןי שום מחילה? תמיד אמרתי אמן אחרי כל תפילה עכשיו רצות בראש מחשבות על לפרוש תגידו איך איבדנו כל צל ומֵנוש תרגישו-מה עבר עלינו בשואה שישים שנה וזה עוד חרוט בנשמה צעקה עמוקה נתקעת בגרון שישה מיליון נחרטו בזיכרון מה הטעות שיצרה האנטישמיות מי נתן לאדם רשות להשמיד תרבות מהמגן דוד נשאר שריד אני את שלי בחיים לא מוריד שיזהיר בעתיד לא לחזור על טעויות ויזכיר להשאיר את העיניים פתוחות וללמוד-לא להיות טרף בתוך המצור לא עוד לבהות לפחד לעמוד לחיות בכבוד ולמות בכבוד הקוד לגן עדן הוא לשרוד השמש תזרח והשמש תצלול הגשם יבוא וישטוף את הכל הגלגל הוא עגול זה נכון למה אם יש חיים אחרי המוות נחכה להם שמה אלוהיי אלוהיי הו אלוהיי עד מתי? אלוהיי הו אלוהיי... עד מתי?

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! אחלה בוקר לכולם נעים ומקסים .

NUNA10

New member
../images/Emo3.gif בדיחה ../images/Emo3.gif

ניתוח פלסטי . אישה בגיל העמידה קיבלה התקף לב, היא חוותה כמעט מוות ושאלה את אלוהים האם אכן הגיע זמנה למות... אלוהים ענה לה שנשארו לה עוד 43 שנים, חודשיים ושמונה ימים לחיות. היא הייתה מרוצה והחליטה שאם היא כבר בבית החולים היא תעשה ניתוח מתיחת פנים, מילוי שפתיים, שאיבת שומן וגם החליטה שאם יש לה עוד כל כך הרבה זמן לחיות היא תשנה את צבע השיער שלה. כשהחלימה יצאה מבית החולים, נדרסה ע"י מכונית ומתה. כשפגשה את אלוהים היא אמרה לו שהוא הבטיח לה עוד 43 שנים לחיות. אלוהים ענה לה: לא זיהיתי אותך !!!

אחלה ערב לכוווווווולם../images/Emo24.gif

כרגע חזרתי הביתה אחרי שהייתי היום במרכז ואח"כ הלכתי ישר להשתזף
חם לאללה באילת, ועדיין אנחנו בתחילת הקיץ או אפילו סוף האביב.. תודה לאל על יום מנוהל ושמחת חיים ללא צורך על שימוש. קצת לנוח.. אח"כ אן איי כמובן, והנה עוד יום נקי
אוהבים

למעלה