0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהמילה "אלוהים"../images/Emo140.gif
המילה אלוהים
"חשוב שתדעו כי אלוהים יוזכר בפגישות אנ-איי. אנו מתייחסים בכך לכוח גדול מאתנו הגורם לכך שמה שנראה בלתי אפשרי, יהיה אפשרי". רבים מאתנו מגיעים ל'מכורים אנונימיים' עם המון דעות קדומות בקשר למשמעות המילה "אלוהים". רבים מתייחסים לכך בצורה שלילית. אבל באנ-איי אנו משתמשים במילה אלוהים ברציפות, אם לא בקביעות. היא מופיעה 92 פעמים ב103- עמודים הראשונים של הספר הגדול שלנו, והיא מופיעה הרבה פעמים בתוכנית שנים-עשר הצעדים שלנו. במקום להדחיק את הרגישות שרבים מאתנו חשים בנושא זה, באו נבחן את הדבר.
נכון ש'מכורים אנונימיים' היא תוכנית רוחנית. שנים-עשר הצעדים שלנו מציעים דרך להשתחרר מהתמכרות פעילה, בעזרת כוח רוחני הגדול מאתנו. אבל התוכנית אינה אומרת לנו מה אנו אמורים לחשוב על הכוח הזה. אנו שומעים וקוראים שוב ושוב, בספרות שלנו ובפגישות שלנו, שמדברים על "אלוהים כפי שאנו מבינים אותו" - ותהיה הבנה זו מה שתהיה.
אנו משתמשים במילה "אלוהים" כי היא מופיעה בספר הגדול שלנו ומשום שהיא מעבירה בצורה יעילה ביותר, למספר רב של אנשים, הבנה בסיסית של הכוח שעליו מבוססת ההחלמה שלנו. אבל אנו משתמשים במילה זו רק משום הנוחות. אבל בכוח שמאחורי המילה אנו לא משתמשים רק בשביל נוחות. אנו משתמשים בכוח זה על-מנת לקיים את השחרור מהתמכרות ולהבטיח את ההחלמה הנמשכת שלנו.
רק להיום:
בין אם אני מאמין באלוהים או לא, אני אשתמש בכוח שמחזיק אותי נקי וחופשי. אוהבים