רק להיום
המילה "אלוהים"

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהמילה "אלוהים"../images/Emo140.gif

המילה אלוהים
"חשוב שתדעו כי אלוהים יוזכר בפגישות אנ-איי. אנו מתייחסים בכך לכוח גדול מאתנו הגורם לכך שמה שנראה בלתי אפשרי, יהיה אפשרי".
רבים מאתנו מגיעים ל'מכורים אנונימיים' עם המון דעות קדומות בקשר למשמעות המילה "אלוהים". רבים מתייחסים לכך בצורה שלילית. אבל באנ-איי אנו משתמשים במילה אלוהים ברציפות, אם לא בקביעות. היא מופיעה 92 פעמים ב103- עמודים הראשונים של הספר הגדול שלנו, והיא מופיעה הרבה פעמים בתוכנית שנים-עשר הצעדים שלנו. במקום להדחיק את הרגישות שרבים מאתנו חשים בנושא זה, באו נבחן את הדבר.
נכון ש'מכורים אנונימיים' היא תוכנית רוחנית. שנים-עשר הצעדים שלנו מציעים דרך להשתחרר מהתמכרות פעילה, בעזרת כוח רוחני הגדול מאתנו. אבל התוכנית אינה אומרת לנו מה אנו אמורים לחשוב על הכוח הזה. אנו שומעים וקוראים שוב ושוב, בספרות שלנו ובפגישות שלנו, שמדברים על "אלוהים כפי שאנו מבינים אותו" - ותהיה הבנה זו מה שתהיה.
אנו משתמשים במילה "אלוהים" כי היא מופיעה בספר הגדול שלנו ומשום שהיא מעבירה בצורה יעילה ביותר, למספר רב של אנשים, הבנה בסיסית של הכוח שעליו מבוססת ההחלמה שלנו. אבל אנו משתמשים במילה זו רק משום הנוחות. אבל בכוח שמאחורי המילה אנו לא משתמשים רק בשביל נוחות. אנו משתמשים בכוח זה על-מנת לקיים את השחרור מהתמכרות ולהבטיח את ההחלמה הנמשכת שלנו.
רק להיום:
בין אם אני מאמין באלוהים או לא, אני אשתמש בכוח שמחזיק אותי נקי וחופשי. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

בכדי שצמרת העץ תוכל להיות גבוה, שורשיו צריכים להיות עמוק באדמה
- לא ידוע. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על קשיים, תחושות ויכולת להתמודד. על אומץ להיות כנה ולראות את הדברים כמו שהם בלי צורך ליפות או להילחם. על נכונות לקבל, לבדוק, להרפות ולהיכנע. בתוך כל אלה אני מודה לאל על משפחה תומכת ומפרגנת. על חברותא ודרך אן איי, על הפנס שמאיר לי את הדרך. על בן זוג מכיל, מחבק ואוהב. על הנוכחות הכמעט מוחשית של אלוהים בחיי. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ועשרים ואחת ימי ניקיון
ימים קשים אני עוברת ולא בכדי. ברור לי ששום דבר לא נועד להכשיל אותי ואלוהים שלי לא ירשה לי לסטות מהדרך שעושה לי כל כך טוב. יחד עם זה יש רגעים שנדמה שאני שומעת קול בתוכי שקורא לי לברוח, להילחם בהכל ובכולם, ובעיקר בעצמי, וללכת למקומות אחרים, לעזוב, להישבר. קול אחר בתוכי - קול ההגיון הבריא מספר לי שרק כאן ועכשיו, יש ים של כוח שאני אמורה לאסוף. גם אם אני מרגישה כמו חצץ, כמו סמרטוט.. הרי יש סמרטוטים שהופכים להיות וילונות... אני רק צריכה להרפות, לתת לדברים להיות, לכאוב, להתרסק, ולחזור לאסוף את עצמי, לחבר חזרה את הפאזל בצורה נכונה וחזקה. מאחלת לעצמי לקבל בשלווה את מה שאני לא יכולה לשנות, אומץ לשנות את מה שכן יכולה, ותבונה להבחין בין השניים. יום איכותי לכולנו. אוהבים

שטול1

New member
הגעתי בזמן ../images/Emo24.gif

לאחל לכולם לילה טוב אחרי יום ארוך שנגמר בחדר היתה פגישה טובה גם למדתי דבר או שניים אסירות תודה לאלוהים אוהב שמביא אותי למקום הנכון בזמן הנכון וגם הביא לי בונוס לחדר חבר יקר שהגיע לחופשת מולדת לילה טוב לכולם אוהבים שטול

../images/Emo65.gifברכות לניסים על 6 שנות ניקיון../images/Emo106.gif

גם אני חזרתי בזמן אחרי יום ארוך במיוחד, שהחל במרכז יום שחוזר לעצמו, המשיך בשעתיים של טיפול רפלקסולוגי מדהים, וכמעט הסתיים עם חגיגת ציון דרך שישי לחבר יקר שעושה דרך נפלאה ואיכותית בניקיון מסמים ובעיקר מדפוסי התנהגות. חבר שמשמש מסר ! מאחלת לניסים עוד הרבה שנים נקיות ולבנות, של שמחת חיים ואפשרות ליהנות לפחות כמו עד עכשיו מהמתנות שבדרך! אוהבים

למעלה