רק להיום
הערכה עצמית

../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהערכה עצמית../images/Emo140.gif

הערכה עצמית
"עמוק בתוכי היו רגשות של חוסר התאמה ושל נחיתות."
רבים מאתנו פיתחו רגשות של חוסר התאמה ונחיתות. עמוק בתוכנו היה קול שכל הזמן אמר, אתה לא שווה שום דבר! רבים מאתנו מזהים את הסממן הזה של הערכה עצמית הנמוכה, כשאנו בשלב מוקדם מאוד בהחלמה שלנו. יש בינינו החושבים כי רגשות הנחיתות שלנו היו המקור של הבעיות שלנו.
לא משנה מאיפה באו לנו רגשי הנחיתות האלה, בין אם מהמשפחה ובין אם מקשרים עם אחרים; באנ-איי אנו מקבלים כלים כדי להתגבר על זה. אנו יכולים להתחיל לבנות את הערכה העצמית הפגומה שלנו, פשוט בכך שנקבל על עצמנו עבודת שירות כלשהי. ואולי זה קורה כשהטלפון שלנו מתחיל לצלצל, ולראשונה בחיינו, אנשים מתקשרים כדי לשאול אותנו מה שלומנו. הם לא רוצים מאתנו שום דבר. רק שואלים אם הכל בסדר, אם צריך עזרה.
אחר כך אנו לוקחים חונך, מישהו שמלמד אותנו שאנו שווים ומאמין בנו עד שאנו יכולים להתחיל להאמין בעצמנו. החונך שללנו מדריך אותנו דרך שנים-עשר הצעדים. בעזרתם אנו לומדים מי אנו באמת, לא מי חשבנו שאנו. הערכה העצמית הנמוכה לא נעלמה בן לילה. לפעמים יעברו שנים עד שנגיע באמת לקשר עם עצמנו. אבל בעזרת חברים אחרים באנ-איי, שיש להם אותם רגשות, ועל-ידי שנים-עשר הצעדים, אנו הופכים ליחידים שאחרים - וחשוב במיוחד, אנחנו - יכולים לכבד.
רק להיום:
אני אזכור שאני ראוי לאהבת הכוח העליון שלי. אני יודע שאני יצור אנושי בעל ערך. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על סדר יום חופשי מהתמכרות פעילה. על ההזדמנות לתרום את חלקי לחברה בדמות כמה שעות עבודה. על היכולת ליהנות מהמתנות שבדרך, כולל הקשיים. על האומץ לגדול בדרך אן איי. על חברותא, חדרים, חברות קרובות. משפחה תומכת ומפרגנת. בן זוג מכיל, מקבל ואוהב. על עוד יום נקי.
רק להיום - שמונה חודשי ניקיון
למרות הכל.. הגעתי לשמונה חודשי ניקיון. אני מסתכלת רגע אחורה, ומחבקת את עצמי על שהגעתי עד כאן. נדמה שיכולתי להישבר בקלות בכמה וכמה נקודות בדרך, בקלות יכולתי לבעוט בהכל ולחזור אחורה, לשבור, להשתולל. אבל הנה אני כאן, רגע לפני שהולכת לעבודה מעבירה את הסרט הזה של שמונה החודשים האחרונים ולרגע מעריכה את עצמי מחדש. אני רוצה את הדרך.. אני יודעת שאין לי דרך אחרת, אני מתקדמת בה לאט.. אבל מתקדמת. מאחלת לעצמי שאלוהים יברך אותי בחיים שלמים ללא שימוש בסמים. שימשיך לשמור עלי ולגרום לי לבחור בחיים בכל יום מחדש. לאהוב וללמוד את עצמי עוד קצת כל רגע שעובר. בוקר של יומטוב לכולנו, אהבה ושמחת חיים. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

חכמת חיים . לפני שנים רבות חי אדם חכם ולו ארבעה בנים, בוקר אחד החליט האב כי עליו ללמד את בניו שיעור חשוב לחיים, הוא זימן אותם אליו והורה להם ללכת לחפש עץ אגסים מיוחד שנמצא רחוק מאוד מביתם. בכדי לבצע את המשימה כפי שרצה האב היה עליהם לעמוד בשני תנאים: "אסור לכם לצאת אל המסע יחדיו ורק כאשר יחזור הבן ראשון יצא למסע הבן השני, כשיחזור השני יצא השלישי וכן הלאה". הבן הראשון הלך בחורף, הבן השני באביב, השלישי בקיץ והרביעי בסתיו. כשחזר הבן הרביעי ממסעו, זימן אותם האב אליו על מנת שיוכלו לתאר בפניו את העץ.. הבן הראשון אמר שהעץ היה מכוער, כפוף, ועקום. הבן השני אמר שהעץ היה מלא בניצנים ירוקים ונראה מלא תקווה. הבן השלישי לא הסכים לא עם הראשון ולא עם השני, הוא אמר שהעץ היה בשיא פריחתו, מלא בניחוחות מתוקים ובעיניו היה העץ הדבר הכי מלא הוד והדר שראה אי פעם. הבן הרביעי אמר שהעץ לא היה מכוער לא מלא בניצנים ולא בשיא פריחתו, העץ היה מלא בפרי בשל, מלא חיים והגשמה. לרגע חשבו האחים כי כל אחד מהם הגיע לעץ אחר, אך אביהם העמיד אותם על טעותם, "כולכם ראיתם את אותו עץ אגס, ואכן כולכם צודקים" שלחתי אתכם בעונות שונות על מנת שתלמדו כי אין להתרשם ולשפוט עץ או אדם על פי עונה אחת. המהות הפנימית של חייכם, שהיא הנאה, שמחה ואהבה תוכל להמדד רק בסופם, כשכל העונות יסתיימו. אם תתיאשו בחורף תפסידו את התקווה של האביב, את יופיו של הקיץ ואת ההגשמה של הסתיו. מוסר השכל: אל תתנו לכאב של עונה אחת להרוס את השמחה של כל השאר. אל תשפטו את החיים על פי עונה אחת קשה. תתמידו דרך הקושי ותקופות טובות תבואנה - במוקדם או במאוחר.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

ושבו בנים לגבולם . ביצוע: דיקלה מילים: דיקלה ושרית סרי לחן: דיקלה ותמיר דורי הנה באות דמעות טובות מציפות וממלאות מלטפות לי - שוטפות את הפנים הנה שבו בנים. הנה באות דמעות טובות אני רואה תמונות עוברות אני רואה אותך - חוזר בחלומות על נהרות וסליחות. תשוב - יודעת שתשוב ושוב אל הגינה לפרח שצמא לך לבית שמוסר לך "ושבו ושבו ושבו - בנים לגבולם". עיניים לא נעצמות על מה מילים שנִכתבות מה מספרות לך? מה מבקשות? הן לא שותקות. תשוב - יודעת שתשוב... ...."מינעי קולך מבכי - ועינייך מדימעה..... ושבו מארץ אוייב - ויש תקווה ... ויש תיקווה לאחריתך...ושבו בנים לגבולם" תשוב (אני) יודעת שתשוב ושוב אל הגינה לפרח שצמא לך לבית שמוסר לך ושבו ושבו שבו - בנים לגבולם - ושבו כולם. השיר לכבוד החזרת החטופים היום בעזרת השם .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! יום טוב לכולנו יום שבו יוחזרו החטופים בעזרת השם שיעבור הכל בסדר וכפי שנאמר : ושבו בנים לגבולם . מי יתן וגם גלעד שליט יחזור במהרה.

NUNA10

New member
../images/Emo125.gif ושבו בנים לגבולם - מבזק ../images/Emo125.gif

הבוקר : גולדווסר ורגב שבים לישראל . שני החיילים החטופים יחזרו הבוקר לישראל, שנתיים וארבעה ימים לאחר שנחטפו. במסגרת עסקת השבויים עם חיזבאללה תעביר ישראל ללבנון את המחבל סמיר קונטאר, ארבעה אסירים נוספים ו-199 גופות של מחבלים . החיילים החטופים אהוד גולדווסר ואלדד רגב צפויים לשוב היום (רביעי) לישראל במסגרת עסקת חילופי השבויים שנחתמה עם חיזבאללה. העסקה אושרה אתמול באופן סופי לאחר שהממשלה אישררה אותה ונשיא המדינה חתם על חנינת המחבל הלבנוני סמיר קונטאר. אזור מעבר הגבול בראש הנקרה, בו יתבצע מעבר השבויים, הוכרז אמש כשטח צבאי סגור, ורק בעלי תפקידים מוגדרים מורשים להיכנס אליו. החל מהשעה 07:00 בבוקר יהיו כוחות הביטחון הישראלים ערוכים בצד הישראלי של מעבר הגבול. כך יתנהל המבצע בשעה 09:00 יעבירו נציגי הצלב האדום בלבנון את החיילים החטופים גולדווסר ורגב, לצד הישראלי, שם יחל תהליך הזיהוי של הישראלים, אם יחזרו מתים. את התהליך יובילו אנשי הרבנות הצבאית, שיסתייעו במידת הצורך באנשי המכון לרפואה משפטית באבו-כביר. הנחת העבודה בצה"ל היא שהחיילים מתים. תהליך הזיהוי צפוי להיות מורכב ואין לדעת כמה זמן יימשך. בסיומו יצאו שני אלופי צה"ל לבתי משפחות החטופים ויימסרו להם את הממצאים. בני המשפחות יוכלו להגיע ולהתייחד עם יקיריהם במחנה שרגא שבצפון. לאחר שתוודא זהותם של גולדווסר ורגב, יועברו לצד הלבנוני המחבל סמיר קונטאר ועוד ארבעה אסירים לבנונים; בהמשך יעביר חיזבאללה לישראל ארון ובו שרידים נוספים של חיילי צה"ל שנהרגו במלחמת לבנון השנייה; העסקה תושלם כשללבנון יוחזרו 199 גופות של מחבלי חיזבאללה ולבנונים נוספים שהיו קבורים בישראל. הם יוסעו באמצעות 23 משאיות של הצלב האדום.

NUNA10

New member
../images/Emo16.gif אהוד גולדווסר ואלדד רגב ז"ל ../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך תנחומים למשפחות .

כבר אמרתי שיש לי רק להיום 8 חודשים../images/Emo212.gif

ואני מרגישה טוב מהבוקר.. עפה, מרחפת, שיכורה ולא מיין או כל חומר שמשנה את מצב הרוח והתודעה מלבד האדרנלין שגועש בדמי, הפרפרים שעפים לי בתוך הבטן, החיוך שלא יורד לי מהפרצוף... החיים יפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי לחבק את כוווווווווווולללללללללללם!!!!
אוחחחח, תודה אלוהים שהבאת אותי עד כאן... תודה על כל מה שעוד נכון לי בהמשך. תודה. אוהבים

נעממי5

New member
אוהבת אותך פה, שם ובכל מקום../images/Emo24.gif

איזה יופי...! שיכורה ולא מיין....!!! ככל שתלכי בדרך זו אין לך ממה לפחד !

שטול1

New member
../images/Emo65.gifבוחרת יקרה ../images/Emo24.gif

שמונה חודשים אינם עניין של מה בכך זה לא פשוט בטח לא קל יישר כוח אחותי על עוד יום נקי שמצטרף בחדווה לשמונה חודשים המשיכי ללכת בדרך הטובה הזאת כי עוד יוסיף ויתגלה יום לבן ונקי לכל החיים אוהבים שטול

למעלה