0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo140.gifרק להיום../images/Emo141.gifהתבגרות../images/Emo140.gif
התבגרות
מצבנו הרוחני הוא הבסיס להחלמה מוצלחת, המציעה גדילה ללא גבול. כשהחברים שלנו חוגגים את ימי ההולדת של החלמתם, הם אומרים שהם גדלו באנ-איי. ובכן, אנו חושבים, מה משמעות הדבר? אנו מתחילים לתהות אם אנו כבר מבוגרים. אנו בודקים את החיים שלנו, ואכן, כל הסימנים של הבגרות כבר כאן: פנקס הצ\'קים, הילדים, העבודה והאחריות. בתוכנו, לעומת זאת, אנו מרגישים לעיתים קרובות כמו ילדים. רוב הזמן אנו עדיין מבולבלים מהחיים, לא תמיד אנו יודעים כיצד להתנהג. לפעמים אנו שואלים את עצמנו אם אנו באמת מבוגרים, או שאנו רק ילדים שאיכשהו הוכנסו בתוך גוף בוגר ונתנו להם אחריות של מבוגרים.
גדילה לא נמדדת בצורה הטובה ביותר באמצעות גיל פיזי או רמות של אחריות. מדד הגדילה הטוב ביותר שלנו הוא מצבנו הרוחני, הבסיס להחלמה שלנו. אם אנו עדיין תלויים באנשים מקומות ודברים, כדי להגיע לסיפוק פנימי, כמו ילדים התלויים בהוריהם בכל דבר, אנו באמת צריכים להתחיל לגדול. אבל אם אנו עומדים בבטחה על יסוד הבסיס הרוחני שלנו, ומתייחסים אל תחזוקתו כאל האחריות החשובה ביותר שלנו, אנו יכולים לטעון לבגרות. על בסיס זה אפשרויות הגדילה שלנו הן בלתי מוגבלות.
רק להיום:
מידת הבגרות שלי היא היקף האחריות שאני לוקח על תחזוקת המצב הרוחני שלי. היום, היא תהיה בעדיפות הגבוהה שלי. אוהבים